Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω μαααααααυυυυυυυυρηηηηηηηηηη συννεφια....κι άραχνη......:)

τι να πω,θα φτιαξει που θα παει.λοιπον γλυκεια μου φιλεναδα θα σε αφησω προς το παρον και ελπιζω να τα καταφερω να μπω αργοτερα.bye bye:p:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας!!!

Γράφω στα γρήγορα κορίτσια!

Ελενάκι μου μπράβο στην αδερφούλα σου!!! Μακάρι ολα να πάνε καλά! Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Πρινσιιιιιιιιιιιιιιι είσαι ΘΕΑΑΑΑ

μπράβο και σε σένα που βρήκες δουλειά, που τα κατάφερες σ'αυτές τις δύσκολες εποχές!

Τελικά όλες θα μας ανανεώσει η δουλειά ε; άντε να παιρνουμε σειρά!

Ειρηνάκι σ'εχω μες την καρδιά μου ρε συ! Χαίρεσαι με τις χαρές όλων και είναι πολυ σπάνιο!

Ζουλεύω που θα έρθει η Ελενίτσα, σελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Στις υπόλοιπες σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Να σου πω δε θα έλεγα όχι για μία εκδρομούλα. Βαρέθηκα εδώ κάθε σουκου τα ίδια και τα ίδια! και οι φίλοι μας όλοι στον κόσμο τους!!!

Απορώ πώς θα βγω σήμερα έξω μαυτη τη μούρη.. Ξεφλουδισμένη και κόκκινη...κλαψ κλουψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερααααααααααααααα

συμπεθερουλα μου ευχομαι τα καλυτερα για την αδερφουλα. αντε σε περιμενουμε να ερθεις να δεις και το γαμπρο σου ελπιζω οταν θα ερθεις να εχει καλο καιρο

λενακι να μας πεις νεα για τον ευθυμιο

πρινσιιιιιιιιιιι μπραβο κοριτσακι μου που ολα ειναι καλα. που ειναι η δουλεια σου ισως το καλοκαιρι σε χρειαστω

πολλα φιλια στις υπολοιπες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα κοριτσακια πολυ μ'αρεσει αυτος ο βροχερος καιρος.......Ειμαι στην ευχαριστη θεση να δηλωσω οτι το σπλαχνο μου χτες κοιμηθηκε στις 9,30παραπονεθηκε στης 1παρα ξανακοιμηθηκε κι ξυπνησε στης 9,30το πρωι!!!!!!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gif908536.gif55247.gif55247.gif818337.gif818337.gif

ελενακι μου να πανε ολα καλα με την αδερφη σου!!!!

:-D

καλημερουδια

λεναλντα μου μπραβο στην αδερφουλα σου!!διαβαζα εχτες που το εγραψες για τοπως γινεται.ευτυχως για την κοπελιτσα σας δεν ειναι λεει επιπονη διαδικασια.εγραφε και οτι θα πρεπει να ειναι και προετοιμασμενοι οι γονεις για το ενδεχομενο πολλαπλης κυησης.το εχετε αναλυσει?

εννοειται οτι εχουμε να λαμβαμουμε και αλλη προικα.............

η μανουλα του βασιλακη θα παρει προικα την μανουλα της αρτεμουλας για να πηγαινουν μαζι για ψωνια ,να κουτσομπολευουν πινοντας καφε και φτιαχνοντας σουφλε σοκολατας.

τζεσικακι εγω δεν ειδα το σπιτι σου.μπηκα αλλα δεν θυμαμαι που πηγα??????θα παω παλι.....χαχα

λωρακι μου γιατι να μην χαρω με την χαρα.το κακο ειναι οτι με πιανουν και οι στεναχωριες των αλλων.δυστυχως.θα ηθελα να ειμαι αναισθητη αλλα δεν γινεται.

πεισε τον γιωργακι σου για το ρομαντικο σουκου που λεγαμε.και εγω σε εχω στην καρδια μου.και θελω πολυ να σε γνωρισω ........και ξεφλουδισμενη δεν με πειραζει!!!!!νεραιδουλα μου!αντε ζαλωθειτε το μικιο

4ywWp2.png

καλημερα γιαννουλα και χαρουλα!!!!!

γιαννουλα και εμεις ιδιο ωραριο ακριβως ειχαμε χτες.και δεν ξυπνησε καθολου!!!

βεβαια τον ελιωσα γιατι κοιμωταν ορθιος απο τις 19.30 και δεν τον αφησα σε χλωρο κλαρι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Που είστε παλιοκόριτσα? :)

βολτίτσες;;; καλά κάνετε. Και μεις όλη μέρα έξω...κρύο ξεκρύο δε πειράζει!

Είδαμε και κόσμο για καφέ, περπάτησε και ο μικρός στους δρόμους του κέντρου, παγώσαμε και γυρίσαμε!

Αννια μπράβο το αγόρι σου με τον ύπνο! Αντε ετσι να πάει. Αχ Ειρηνάκι ο Γιωργάκης θέλει ρομαντικό σουκου, εγώ δε ξεκουνιέμαι εύκολα. Τώρα μας είπαν κάτι φίλοι να πάμε στο εξοχικό τους και σκέφτομαι τον μικρό, πώς θα τον αφήσω...Αλλά δε γίνεται πρέπει να κάνουμε και κανα δυο πραγματάκια μόνοι μας.

Ρε κορίτσια μόνο μία κοπελα μας πήρε τηλ. για νταντα....Τελικά έχει ανεργία; μα καμία;;;; μήπως είναι λίγες οι ώρες;;; αλλά και παλι τόσες φοιτήτριες πια!!!

Θα κοιμησουμε τον μικρό σε λίγο και μετά ξεκούραση επιτέλους!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???εγω σημερα εβαλα σιδερο και επιτελους δενε χω ουτε μια καλτσα που λεει ο λογος τσαλακωμενη:):)....Τωρα φτιαχνω ομελετα με πατατουλες και θα κατσω με τον συζυγο να δουμε καμια ταινιουλα....Φιλια σ εολες καληνυχτα

:-D

Kαλημερα!!!

Δε ξυπνησε καμια ακομα;;Χαλια ο καιρος και σημερα...αλλα δε πτοουμαστε εχουμε βαφτιση και θα παμε μετα των τεκνων μας!!

Χτες πηγαμε σε μασκε παρτυ της ομαδας μας,χαρηκε ο Χρηστακης μου επαιξε αλλα εγω βαρεεεεθηηηκαααααα!! :) :) :)

Κοριτσια εξ Αθηνων Γλυφαδα τελικα θα μενω αλλα πειτε που και τι ωρα σας βολευει να βρεθουμε για να το κανονισω να με φερουνε ναι;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!!!!

μπορώ να πω οτι έχω υπάρξει και ωραιότερη από σήμερα το πρωί. Το ξεφλούδισμα υποχώρησε αλλά μάλλον έκανα μία αλλεργική αντίδραση στα μάτια και είμαι ψιλοχάλια! Εχουμε και το πάρτυ σήμερα και ήθελα να είμαι ωραίααααα!!! μπουχου...

Ελενάκι δεν ήταν ωραίο το πάρτυ? Δεν είχε καμιά μαμά εκεί να μιλήσετε λίγο;΄

Εγώ είμαι κομμάτια, δε ξέρω γιατί...Θα ξαπλώσω να διαβάσω λίγο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!

Πω, πω τί χάλια καιρός κι αυτός...:( Θα πρέπει να κάνουμε μία σύσταση, κάτι τέλος πάντων, δε γίνεται να περιμένουμε πώς και πώς το σκ και να έχει τέτοιο καιρό, ααααααααα!!!!!!!! Και πάνω που πήγα να τον ντύσω το δικό μου να πάμε βόλτα με το μπαμπά μας, ούρλιαζε από το κλάμα γιατί νύσταζε ο καημενούλης, οπότε άκυρη η βόλτα, τουτέστιν μπαλαούρο... Αν νωρίς το απόγευμα δε βρέξει καρεκλοπόδαρα και ντιβανοκασέλες, μπορεί και να βγούμε τελικά!:mrgreen:

Χαρά, θα σου στείλω πμ για να μη θεωρηθεί πως κάνω και διαφήμιση!

Ειρήνη, η δουλειά δεν είναι κοντά στο σπίτι μου, προς το παρόν Μεσογείων αλλά παίζει να καταλήξει προς Κηφισίας μεριά, δηλαδή πολύ μακριά λέμε, πακέεεεεετοοοοοοοο, αλλά σε τέτοιες εποχές δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα δικά σας.

Γλυκούλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση του Ευθύμη!

Τέλεια Ελενίτσα που θα μείνεις προς τον Αττικό νότο!!! Συνεννοηθείτε με την Ειρήνη και όλες τις υπόλοιπες, εξάλλου μπορούμε να κάνουμε γενική μάζωξη με την ευκαιρία.Τώρα αν το κανονίζατε στο καινούριο mall, θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως!!!:P:p:p Και επαναλαμβάνω, επειδή μπορεί να μην μπω κάποιες μέρες, αν θέλετε, γουστάρετε και έχετε την ευγενή καλοσύνη, τελεφωνήστε μου ή στείλτε μου μηνυματάκι όταν το οργανώσετε, όουκέι??? Έχουμε πάρει και στολή καουμπόι, οπότε θα γελάσουμε πάααααρα πολύ φαντάομαι!!!!!

Λορετάκι, τί ζουζουνιά έκανες και ξεφλούδισες? Μήπως γιατί από την πολλή γυμναστική απέκτησες και φιδίσιο κορμί????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με τα πολλά δεν είδα καθόλου φωτο σας. Πάωωωωω!!!!!!!

Αχ, έχω υπόλοιπα με τον προκόπη σήμερα και βαριέμαι.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...