Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα Ιωαννάκι!!!

Κανόνισε να έρθεις κι εσύ, έτσι?

Θα σας καληνυχτίσω κι εγώ γιατί είμαι ξύπνια από τις 6 και αύριο θέλω μέχρι το μεσημέρι να πάω λαϊκή, να συμμαζέψω,να μαγειρέψω για άντρα και παιδί, να βγάλω το μικρό βόλτα κ.τ.λ Κι έτσι και τα προλάβω όλα αυτά να μου γράψετε, ή να μου σφυρίξετε, το ίδιο κάνει!!!!! Νομίζω πως αν πρέπει να κόψω κάτι από αυτά, αυτό είναι το φαί του άντρα, σωστά?:tongue:

καλη νυχτα μικρη μου!!ονειρα γλυκα!

εννοειται οτι θα κανονισουμε!δεν την αφηνω αυτη την φορα!!νομιζω θα ερθει 25.26.27.οποτε μαλλον πσκ.

ααααα και το αλλο το καλυτερο?το μαρινακι μας ειναι αγγλια 3ημερο με τις φιλες της!!τελειο????καλα να περναει το κοριτσακι μας!

4ywWp2.png

καλη νυχτα μικρη μου!!ονειρα γλυκα!

εννοειται οτι θα κανονισουμε!δεν την αφηνω αυτη την φορα!!νομιζω θα ερθει 25.26.27.οποτε μαλλον πσκ.

ααααα και το αλλο το καλυτερο?το μαρινακι μας ειναι αγγλια 3ημερο με τις φιλες της!!τελειο????καλα να περναει το κοριτσακι μας![/QUOTE]

Τέλεια!!!! Α, κι αν δεν μπω λίγες μέρες μην τυχόν και με ξεχάσετε? Ειδοποία, Ρηνιώ!!!!!!

Ούι, ούιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Τί λές τώρα:shock::shock::shock:??? Άι μπεγκ γιορ πάρντον, μάμ!

Με τις φίλες της, δηλαδή χωρίς άντρα και παιδιά? Μαρίνα, πες μας το μυστικό πώς το κατάφερες αυτό, θα σε κορνιζάρουμε χαλαρά, σαν παράδειγμα προς μίμηση!!! Είσαι το είδωλό μας! Θα περιμένουμε εντυπώσεις!!!

Καληνυχτούλα! Φιλιά στο γαντζουλοβασιλάκη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα τρελλες φιλεναδες μου!!!!

Διαβασα τα χτεσινοβραδυνα μηνυματα σας και μου φτιαξατε τη διαθεση!Πρινσι.....ΔΕ ΞΕΣ πΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μας λειπεις!!!Αχ....και γω δεν το ξερα και μολις τωρα το συνειδητοποιησα....χτυπιομουν απο τα γελια μετα απο καθε σου μηνυμα!

Ε ναι λοιπον!Ερχομαι το αλλο ΣουΚου!!Παρασκευη θα ρθουμε αλλα βραδυ..και τη Κυριακη μολις ξυπνησουμε θα φυγουμε,οποτε αν σας βολευει να βρεθουμε Σαββατο ειναι ο,τι πρεπει για μενα!!Δε τολμω ακομα να το σκεφτω οτι θα σας γνωρισω...μου φαινεται απιστευτο...:)

Λοιπον,η αδερφη μου εχτες ολα καλα,της εβαλαν τεσσερα εμβρυακια..και σε δυο βδομαδες παμε για χοριακη η οποια θα ειναι πανω απο διακοσια τουλαχιστον γιατι με τεσσερα εμβρυακια τα δυο τουλαχιστον θα πιασουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα!!!!μολις σας διαβασα!!ελενακι μου χαρηκα που πετυχε η εμβρυομεταφορα.σου ευχομαι σε 2 εβδομαδες να μαθει η αδερφουλα σου οτι θα γινει μανουλα και εσυ θεια απο διδυμα και γιατι οχι τριδυμα και τετραδυμα:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

οσο για την ρηνιω και βεβαια να κρατησετε τον λογο σας.κοπελα 73 εκατοστων και 11 κιλων σας δινουμε.παρτε και το σπιτι απο τις φωτο.εχει να λαβει και αλλη προικα αλλα μετα τον γαμο:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

πρινσακο μου πολυ χαιρομαι που πας για δουλεια,αντε και στα δικα μας οι ελευθερες!!!!αννια μου πολυ μου αρεσε το σπιτακι σου!!!γλυκουλα μου και εγω θα σου ελεγα να επερνες μια 2η γνωμη και γενικα σου ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!!!!μαρινακι μου καλη διασκεδαση!!!!και να ξαναευχαριστησω για τα κομπλιμεντα του σπιτιου μου και να πω στο χριστινακι οτι για την τοποθετηση ενος τοιχου μου πηρε 100€ αλλα μετα εμαθα που εριξε τις τιμες και παιρνει 70€.αμα ξεχασα κατι αλλο συνχωρεστε με:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

xaxaxa!!!Καλημερα τζεσικα!!

Να σαι καλα κοπελα μου!!!Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!! :) :) :)

ειμαι σιγουρη οτι θα γινει!!!καλα θα χαζεψεις σαν θεια στο υπογραφω!!!!ειχε κανει και η αδερφη μιας πρωην συναδερφου μου και ακριβως μετα απο 10 μερες εμαθε τα χαρμοσυνα και τωρα εχει 2 υγιεστατα και πανεμορφα διδυμα αγορια:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

θετικη σκεψη να υπαρχει και ολα καλα θα πανε οπως λεει και ο ΣΑΚΗΣΣΣΣΣ!η Αρτεμις κανει ολο το σπιτι ανω κατω.τωρα θα παω να την ετοιμασω για να παμε σουπερ μαρκετ και γιαγια.εσενα τα ζουζουνια???μηπως βλεπουν παιδικα?

OjQkp2.png?B89kEt5q

O μεγαλος ναι!χαχαχ!!

Ο μικρος κοιμαται ακομα αλλα και ξυπνιος να ηταν δεν ειναι σε φαση ακομα να φυτευεται χαχαχαχ!!!

Τι καιρο εχετε τζες;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

O μεγαλος ναι!χαχαχ!!

Ο μικρος κοιμαται ακομα αλλα και ξυπνιος να ηταν δεν ειναι σε φαση ακομα να φυτευεται χαχαχαχ!!!

Τι καιρο εχετε τζες;

συννεφια αλλα το παλευει να βγαλει λιγο ηλιο.εκει???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...