Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια και εγω εχω αρχισει να ψιλοκοιταω εστω για μερικη απασχοληση....

καλα ειμαστε πρινσακο μου,ναι εχω αναρωσει σχεδον πληρως απλα δεν κανει να σηκωνω καθολου βαρος.....

Α και χτες εκανα και σεχ:mrgreen: αμ πως!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά δε τη βρήκα μέσω αγγελίας, είχα αφήσει το βιογραφικό μου σε διάφορες εταιρείες και για καλή μου τύχη, όταν το είδαν οι συγκεκριμένοι, εμπνεύστηκαν, θαμπώθηκαν :shock::shock::shock: και με προσέλαβαν, χαχα!!!

Σου εύχομαι Ειρήνη μου να βρεις γρήγορα μια δουλειά, όπως την επιθυμείς. Πάντως λένε γενικά πως η κατάσταση στην αγορά αρχίζει να ανακάμπτει με μικρούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Μακάρι, γιατί δεν πάει άλλο.

κοριτσια και εγω εχω αρχισει να ψιλοκοιταω εστω για μερικη απασχοληση....

καλα ειμαστε πρινσακο μου,ναι εχω αναρωσει σχεδον πληρως απλα δεν κανει να σηκωνω καθολου βαρος.....

Α και χτες εκανα και σεχ:mrgreen: αμ πως!

;););) Άλα της!!!!!!!! Μπράβο βρε θηρίο! Για πες μας πώς είναι η "καινούρια σου κοιλιά?";) Και οι ραγάδες δηλαδή εξαφανιζόλ? Τί καλά!!!

χαχαχαχα οχι δεν εχει ανναρωσει ειναι ακομα πρησμενη αποτελεσματα θα δω σε 1-2μηνες..επισης μου εχουν βαλει κατι σαν κολλα και εκει που ειναι η τομη αλλα και μεσα η τρυπα ειναι καφε και σκληρο οπως οταν εχεις γρατσουνια και πιανει κακαδακι??Ε ΕΝΑ τετοιο πραγμα.....απο ραγαδες 5-6αφαιρεσα

Διαφημίσεις

και εσυ γιαννουλα μου μακαρι να βρεις κατι καλο!!

πρινσακο μου δεν νομιζω να ανακαμπτει μαλλον χειροτερα παει.αχχχχχ πακετο.μιλαμε οτι θα πεινασουμε οχι αστεια.και καθε που το σκεφτομαι μου ερχετε στο μυαλο η λωρα που θελει να βρει διαιτολογο,χαχα

4ywWp2.png

Μαρη εγω να μην βρω δουλεια???:shock::shock::shock:τς τς τς τς τς:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ θα βρεις ντε, να μου το θυμηθείς!!!:P:p:p καταρχάς είναι γνωστό ότι είμαι γουρλού η γουρλομάτω (χα,χα καλέ αυτά τα δύο κάνουν και ομοιοκαταληξία!!!), οπότε αν βρεις σύντομα (αυτό ισχύει και για σένα Ειρήνη!), περιμένω ένα μικρό-μεγάλο πουρμπουάρ, τουτέστιν ένα μισθό σας για το καλό που σας έκανα, ναι???:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια εμενα ο αποστολης αυτη τη στιγμη 1δουλευει 10καθετε...Βεβαια εχουμε το ενοικιο που παιρνω εγω απο το σπιτι στον βολο 450Ε τον μηνα αλλα κ παλι τα εξοδα μας ειναι τρελα

πρινσακο μου δεν νομιζω να ανακαμπτει μαλλον χειροτερα παει.αχχχχχ πακετο.μιλαμε οτι θα πεινασουμε οχι αστεια.και καθε που το σκεφτομαι μου ερχετε στο μυαλο η λωρα που θελει να βρει διαιτολογο,χαχα

:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σας πω ενα κουφο που επαθα 2-3βδομαδες πριν το χειρουργειο??γενικα ημουν σε μια κατσταση ψυχολογικα και σωματικα υπο το μηδεν και σε καποια φαση ανοιξα την εξωπορτα να φυγει η κουνιαδα μου με την μικρη και ειχα αγκαλια τον αντωνη και τον εψαχνα σε ολο το σπιτι μηπως ειχε βγει εξω...ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ:shock::shock:

Διαφημίσεις

Τί να σου πω, έτσι μου λένε και οι πωλητές στο κστάστημα, ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ψιλοκινείται, αλλά μάλλον ψιλο.. είναι ακόμα

Χα, χα!!! Τότε να της πούμε(της Λορέτας) να εκμεταλλευτεί τις αποθήκες λίπους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Εντωμεταξύ εγώ από την κούραση, έχασα ένα κιλό σε μία εβδομάδα. Δηλαδή έτσι θα πάει??? Δηλαδή σε δύο μήνες πόσα θα χάσω? Δηλαδή δε μου μένει άλλη λύση από το να τρώω τσικουλατίτσες και κεκάκια, μη ρέψω κιόλας, κρίμα δεν είναι? Έχω και παιδί να μεγαλώσω!!!

να σας πω ενα κουφο που επαθα 2-3βδομαδες πριν το χειρουργειο??γενικα ημουν σε μια κατσταση ψυχολογικα και σωματικα υπο το μηδεν και σε καποια φαση ανοιξα την εξωπορτα να φυγει η κουνιαδα μου με την μικρη και ειχα αγκαλια τον αντωνη και τον εψαχνα σε ολο το σπιτι μηπως ειχε βγει εξω...ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ:shock::shock:

Χα,χα, εγώ πάλι ψάχνω τα γυαλιά μου ενώ τα φοράω. Κι επειδή έχω λιπαρό Τ και μου πέφτουν οπότε συχνά κάνω την κίνηση να τα σηκώσω, το κάνω καμιά φορά κι όταν δε τα φοράω (τα γυαλιά!!!)

Μην ανησυχεία, υπάρχει το geriatric, το παίρνει η γιαγιά μου για να θυμάται και κάνει θαύματα!!!

Πάντως κορίτσια, για τα οικονομικά που λέτε, δράμα η κατάσταση. Αυτό το σούπερ μάρκετ πια, έλεος, φοβάσαι να δεις το λογαριασμό!

Καλέ θα βρεις ντε, να μου το θυμηθείς!!!:P:p:p καταρχάς είναι γνωστό ότι είμαι γουρλού η γουρλομάτω (χα,χα καλέ αυτά τα δύο κάνουν και ομοιοκαταληξία!!!), οπότε αν βρεις σύντομα (αυτό ισχύει και για σένα Ειρήνη!), περιμένω ένα μικρό-μεγάλο πουρμπουάρ, τουτέστιν ένα μισθό σας για το καλό που σας έκανα, ναι???:tongue::tongue::tongue:

θα παρεις προμηθεια απο την δουλεια μου.κανα καφε θα βρεις χρονο να πιουμε η να το ξεχασω?

ερχεται η λεναλ μας γυρω στις 26 το ξερεις?

4ywWp2.png

οντως κοριτσακι μου πρεπει να ησουν πολυ χαλια!!μια σταλια κοριτσακι δεν σου επεφτε λιγο βαρυς ο αντωνινος?

4ywWp2.png

Πλάκα με κάνεις???? (κάνω προπόνηση στα Σαλονικιότικα, αφού θα έρθει!) Τέλεια!!! Για πόσες μέρες θα έρθει η τουρίστρια? Καλέ να το κανονίσουμε, βεβαίως βεβαίως. Ας οργανωθούμε από τώρα λοιπόν για να δούμε και την κυρία του βάλς!!!!:tongue::tongue: Κάντε το μόνο Σκ έτσι? Pleaseseseseseeee!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...