Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσοπουλα!!!

Λενακι μου μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα....η υδροκηλη ειναι επεμβαση ρουτινας :) Βεβαια....εσυ μονο ξερεις τι κουπι θα τραβηξεις αλλα ελπιζω να τελειωνετε γρηγορα και να μην εχετε αλλα τετοια!

Ακομα δεν ειχα νεα απο την αδερφη μου ρε παιδια και ανησυχω...:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μουυ!!!!

Ελενάκι μου θυμάμαι και παλιότερα που μας έλεγες για την αδερφή σου... εύχομαι πραγματικά αυτή η φορά να είναι η τυχερή και να καταφέρει να αποκτήσει το μπεμπουλίνι!!! Τώρα γιατί ανησυχείς;;

Αχχχ..τι ωραία που βάζετε φωτογραφίες από τα σπιτάκια σας!!!! Έτσι ξέρουμε η κάθε μια όταν μας γράφει που ακριβώς βρίσκεταιι!!!! Και μου αρέσει που το κάθε σπίτι έχει τη δική του τελείως ξεχωριστή προσωπικότητα!!! Λορεττάκι όμως εσύ δεν έβαλες από το δωμάτιο του μικρού!! Θέλουμε και από εκεί!!! Εγώ έβγαλα το πρωί αλλά μόνο από το παιδικό...(το άλλο σπίτι δεν θέλετε νατο δείτε τώρα..έχω μια στη μηχανή..μπορει να την ανεβάσω μετά!)

Τι άλλα;; Αχχ δεν θυμάμαι τίποτα άλλο να σχολιάσω τώρα!!

Πριντσάκο μπράβο που ξεκίνησες δουλειά!!!!!!!!!!!! Ανυπομονούμε να μπεις να μας πεις νέα!!! Άντε σκ έρχεται..ελπίζω να τα καταφέρεις!! Φιλάκια!!

PCqNp2.png

Ανησυχω Χριστινακι μου γιατι θα εκανε την εμβρυομεταφορα στις μιαμιση το μεσημερι....και ειναι τρεισιμιση και δεν ειχα ακομα νεα της.......Και πανε απο Αγρινιο δεν ειναι και κοντα γμτ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πόση ώρα κρατάει η διαδικασία; Και σκέψου ότι μπορεί να μην έγινε και ακριβώς εκείνη την ώρα!! Αν είναι γιατί δεν παίρνεις τον γαμπρό σου να τον ρωτήσεις για να σου φύγει η ανησυχία;

PCqNp2.png

Καλησπέρα!!

Ελενάκι είχες κανένα νέο;

Ας ελπίσουμε ότι όλα πήγαν καλά κοριτσάκι μου!

Λενάκι πολλά μωράκια αγοράκια κάνουνε αυτήν την επέμβαση. Όμως σίγουρα θα είναι ζόρι για σένα και το μωρό σου! Περαστικά να είναι!

Χριστινάκι θα βγάλω και από το παιδικό αλλά πρέπει να το συμμαζέψω. Χθες ήρθε η κυρία που μας καθαρίζει και όταν έφυγε έβγαλα...χιχι...

Σμαρώ καλά να περάσετε! Να το ευχαριστηθείς. Τα παιδιά σου θα ειναι μια χαρά!

Ξύπνησε ο Αργυράκος..πάω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω...ξερω οτι ειναι επεμβαση ρουτινας αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ταλαιπωρια για τον μικρουλη μου...θα παω βεβαια και σ αλλον γιατρο να παρω μια δευτερη γνωμη....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι ερημια ειναι αυτη κοριτσια???κανετε ολες αγκαλιτσες με τον συζυγο..?ελενακη μου μην στεναχωριεσε οσο αυτο ειναι εφικτο παρε και δευτερη γνωμη να ειναι 100

%σιγουρη και προχωρας μετα να ειναι σε χειροργειο

:-D

φτου φτου σκορδα κοπελα μου!!!!εμεις που λες την εχουμε ταξει στον βασιλακη της ρηνιως μας.αν ομως μας απατησει θα σας προτιμησουμε αφου πνιξουμε και εμεις τον πονο μας στα μπιμπερο:P:P:pοσο για τις ραγαδες οταν κανω το 2ο νινι μετα παω για λειζερ μην σου πω αν εχω λεφτα λιπανναροφιση!!!!

ναι αλλα δεν το βλεπω να προχωραει το στορυ.δεν εχουμε κανει κουβεντα για προικες και τα συναφη!εννοειται οτι εμεις δεν παταμε τον λογο μας.

γιαννουλα πολυ ομορφο το σπιτακι σας!να ειστε καλα να το χαιρεστε και να περνατε μονο ευτυχισμενες μερες.

με ποια τα εχεις καλε?ρε συ ειναι δυνατον?μην ασχολεισαι καλε

σμαρουλα ελπιζω να περνατε πολυ ωραια!!φιλια

λεναλ μου τι εγινε με την αδερφουλα σου?ολα καλα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γιούχου!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Εδώ Πρίντσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Ε ναι λοιπόν, επιτέλους κατάφερα να σας γράψω!!!!!!:):):)

Τσουπρίτσες μου να σας πω καταρχάς πως μου έχετε λείψει πολύ πολύ, (ελπίζω κι εγώ γιατί αλλιώς θα σας τσακίσω λέμε:tongue::tongue::tongue:!!!!!!! αν και διάβασα που με μελετάγατε και με συγκινήσατε μωρέ!!!!!!!).

Αχ, τί να σας πρωτοπώ, σε μία βδομάδα έχει αλλάξει η ζωή, η καθημερινότητα, τα πάντα!!! Είμαι λοιπόν πλέον ένα εργαζόμενο κορίτσι που βγήκε στους δρόμους για να πιάσει το μεροκάματατο!!!:tongue::tongue::tongue: Ο μικρός σπίτι με τη γιαγιά, η δε δουλειά φαίνεται να είναι μια χαρά, βέβαια θα έχω μπόλικες ευθύνες, αλλά εξάλλου έτσι ήταν πάντα, οπότε γιατί να αλλάξει τώρα να μου πείτε!!! Τελικά βρε κορίτσια τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα φανταζόμουν. Καταρχάς να πω ότι η δουλειά μου έχει κάνει πολύ καλό, γιατί είχα αρχίζει να μιζεριάζω άσχημα στο σπίτι. Ο Δημητράκης δεν φαίνεται να έχει κανένα θέμα, προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν, εγώ περιέργως και παρόλο που δεν κοιμάμαι πάνω από 5-6 ώρες την ημέρα είμαι προς το παρόν ντούρασελ, εκτός κι αν πέσω τ'ανάσκελα καμιά μέρα, χαχα, το σπιτάκι μου έχει βρωμίσει λίγο, αλλά το πήρα απόφαση ότι ο γιος μου αξίζει περισσότερο το χρόνο μου από το νεροχύτη και το σίδερο, οπότε στάχτη και μπούρμπερη (ή αλλιώς θυμάστε που είχε πει ο Κακλαμάνης στη βουλή στάχτη και Burberry?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ε αυτό ένα πράμα!) Όπως καταλάβατε κοριτσάκια μου το κόβω να σας γράφω μόνο μεταμεσονύκτια όταν προλαβαίνω!!!

Τρέχω να διαβάσω νέα σας και να δω και κάτι φωτο η κουτσομπόλα.

Σας χρωστάω κι εγώ φωτο, άντε να δω πότε θα τις βάλω!

Ελπίζω να μαζευτήκατε οι βραδυνές!!!

Άντε ελάτεεεε, σύρραξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιαννουλααααααααααααααααααα μου!!!!

δεν πιστευω να θελεις να σου σφηδω το πεδιο ελευθερο για να δρασει ο γιοκας σου?χαχα!!

πρινσακο μου!!!!! επιτελους παρασκευη ε?μπραβο μπραβο για την δουλιτσα σου!!!αντε παναγια μου να περνουμε και εμεις σειρα.εννοειται οτι προτεραιοτητα εχει ο τζιμακος και μετα το σπιτι.ειναι κοντα στο σπιτι σου η δουλεια?νομιζω καταστημα με επιπλα κουζινας βρηκες?

4ywWp2.png

xaxaxa oxi kale συμπεθεριασαμε αλλου τελικα και ειναι και κοντα μας...Μενιδιατισα και γαλανοματα μαγισσα....ΠΡΙΝΣΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ξερασε τα ολα τη δουλεια βρηκες????Μαυρα ματια καναμε να σε δουμε.....

:-D

Ρηνιώ!!!!!!!

Τί κάνετε???? Τι νέα ο Βασιλάκης? Φροντίζεις η μάνα για τα προικιά του? Καλά κάνεις!

Ιωαννάκι, λοιπόν τα ξερνάω εδώ και τώρα. Δουλέυω σε εταιρεία με έπιπλα κουζίνας, θα είμαι στο τμήμα παραγγελιοληψίας, ό,τι δηλαδή έκανα και στο παρελθόν. Ο Αντωνινίνο? Εσύ πώς είσαι από την επέμβαση, έχεις αναρρώσει πλήρως?

ε ναι ρε συ .τουλαχιστον ο γιοκας μου να καλοπεσει!!καλα ειναι ο μικρουλης μου τιποτα περιεργο.εχω αρχισει και εγω να ψαχνω για δουλεια αλλα δεν το βλεπω..

απο χρυση ευκαιρια την βρηκες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...