Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα είμαστε στα πάνω μας! Βολτάραμε κανένα τρίωρο το πρωί σε ένα εμπορικό, βρήκα και ένα απόμερο παγκάκι και θηλάσαμε ενώ η μπουμπούκα έριχνε τους ύπνους! Ελπίζω να μη μας βγουν ξινοί τώρα το βράδυ! Πήγα και γυμναστήριο για λίγο και νιώθω πολύ καλά! Αυτά τα ολίγα σας αφήνω γιατί με καλεί το καθήκον!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ζουζούνες τι κανετε;;;

η κουβεντούλα καλά κρατεί, εεε;;;

απο κιλά παρόλο που τρώω και ποσοτητα φαγητού και κανα γλυκάκι νηστίσιμο -λόγωτης αλλεργίας κόψαμε τα γαλακτοκομικά- βλέπω ότι έχασα άλλα δύο κιλάκια, αν είχε και καλό καιρό και περπατούσαμε θα πηγαίναμε καλύτερα πιστεύω, αχ, έχω πολύ δρόμο όμως ακόμα και καμιά διάθεση για πραγματική δίαιτα ή΄έστω ψιλο στέρηση...

κατα τ' αλλα τα χω παίξει, μετά την εγχείριση του καλού μου τα κάνω΄ολα μόνη, ψωνια σπίτι μωρό και νιώθω να καταρρέω, αντε να περασουν οι 15 μέρες ανάρρωσης να κρατάει λίγο το μωρό τουλάχιστον...

σας φιλώ πάω για νάνι τώρα που προλαβαίνω, φιλάκια

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.....

Γυρίσαμε.....καλά ε,καλά ε....Περάσαμε σούπερ.....

Ο Πρίγκιπας στο σλινγκ να κοιτάζει τα πάντα εγώ να του δείχνω..

Πήγαμε στους γονείς μου γνώρισε το Παιδάκι ας τον Πρίγκιπα...Αχ να δείτε με τι τρυφερότητα τον χάιδευε στο κεφάλι...Συγκινήθηκα...Ο Πρίγκιπας στο κάθισμα όλα τα λεφτά......Τρελάθηκα.....

Περάσαμε καταπληκτικά με λίγα λόγια..........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!! Όπως βλέπετε...το ξενυχτάω σήμερα!! :rolleyes::rolleyes:

Εχθές ΟΛΗ μέρα το μικρό μου θήλαζε.. και έβλεπα ότι είχα πολύ λίγο γάλα και μάλλον γι'αυτο δεν χόρταινε.. έτσι έβγαλα από την κατάψυξη 2 μπουκάλια και ευτυχώς κοιμήθηκε.. και της έδωσα και πριν λίγο το 2ο μπουκάλι με αποτέλεσμα να ξυπνήσω για τα καλά με το περίμενε να ζεσταθεί το γάλα κλπ κλπ κλπ....

Κορίτσια εμένα μου φαίνεται ότι αντί να πέφτει η ζυγαριά θα ανεβαίνει σε λίγο.. δηλαδή η γουρουνιά έχει και τα όρια της.. την Παρασκευή έφαγα μισό κουτί μερέντα με ψωμιά (οικογενειακό μέγεθος) και εχθές μια ΙΟΝ αμυγδάλου ..κρατηθείτε...200γρ!!! ΕΛΕΟΣ...!!! Δεν με αντέχω άλλο.. από Δευτέρα τελείωσε.. διατροφή!! (δεν ξέρω αν προσέξατε το 'από Δευτέρα'...)

Σόφη μου φόραγα κορσεδάκι αλλά πολύ λίγο γιατί με καταπίεζε.. μου φαίνεται όμως ότι θα πρέπει να το φοράω εντατικά (από Δευτέρα και αυτό) μπας και το καλοκαίρι μπορέσω να εμφανιστώ με μαγιό σε κόσμο.. και δεν τρέχω από βραχονησίδα σε βραχονησίδα για να μην με πάρει κανένα μάτι....

Μπράβο στέγια μου με την βολτίτσα σας!! Η πρώτη σας ήταν εχθές;; Και ήσουνα με το σλινγ όλη την ώρα; Δεν κουράστηκες;

PCqNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

χθες ο μικρός μας είχε κολικούς και πονούσε...

ταλαιπωρήθηκε λίγο ο καημενούλης και τώρα όλο χασμουριέται...

ταο πως τα χάνεις τα γλυκά και μεις δε μπορούμε? εγώ εχθές δεν έφαγα καθόλου βραδυνό γιατί έφαγα λίγο γλυκάκι...φοβάμαι μήπως μειωθεί και το γάλα μου.

χριστινάκι μ'αυτά που τρώς θα έπρεπε να είχες βάλει κιλά...ακούς????:mad::-D

μπράβο που θέλετε τόσα παιδιά...εγώ πάλι δε ξέρω...ταλαιπωρήθηκα και στην εγκυμοσύνη και στην γέννα και δε ξέρω πως θα τα ξαναπεράσω όλα αυτά...

Στέγια μου καλή αρχή στις βόλτες σας....ήταν ήσυχος ο μικρούλης?

φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κορίτσια.....

Θα τον φάωωωωωωωωωωωωωωωωω...

Είναι μια γλύκα..........

Συνεχίζει τα σερί ύπνου και εχτές λόγο κούρασης κοιμόταν 23:30-06:00.....

Επίσης με το που ξύπνησε άρχισε τα γελάκια....

Εχτές στην βόλτα ήταν Θεός....

Παρατηρούσε τα πάντα...

Δε κουράστηκα με το σλίγκ..Αν το βάζεις σωστά δε σε κουράζει...Έπρεπε να βλέπατε και να ακούγατε την γιαγιά μου και μια μεγάλη θεία μου!Πώς κοιμάται έτσι βγάλτον είναι στριμωγμένος....Ο Πρίγκιπας κοιμόταν του καλού καιρού.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χριστινούλα μας να τα εκατοστήσεις!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια...

empty.gif

257724qzzhy39no4.gif

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια εμεις χαλια χτες 5η ωρα κοιμηθηκαμε πονουσε το μωρακι μου...και μαλλον επειδη τον ειχα αγκαλια ωρες και τον κουνουσδα με επιασε το χερι μου παλι δεν μπορω ουτε να το κουνησω..ατιμη αρθριτιδα

:-D

xristina χρονια πολλα:!:

λορετα και γω δεν εχανα με τιποτα, απλα μαλλον αρχιζει να λειτουργει η αντιστροφη μετρηση που λεγαμε λόγω θηλασμού... ελπιζω η μπορει απλα να φταιει που εκοψα σοκολατες κ γαλακτοκομικα δεν ξερω λέω... θα σου πω αν συνεχιζω να χανω, αλλιώς ειναι τυχαίο... παντως ξερω οτι χωρισ διαιτα- διατροφη δεν προκειται να φτασω εκεί που θελω.

στεγια τελεια σε ακούω με το σλινγκ... πρεπει να ναι σουπερ βολικο:!:

υπομονη οι ξενυχτηδες, και μενα ταιδια εκανε πριν 3-4 μερεσ και χθες με αποζημίωσε, κοιμοταν απο 9 ως 7 με τρια διαλλείματα για φαγητό μην ειμαστε κ πλεονέκτες, αλλα αμα εχει γκρινια δεν παλευεται.

φιλια προς το παρον ωρα να φαει η φαμιλια...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Σήμερα γιορτάζουμε 10 χρόνια γνωριμίας με τον μπαμπούλη μας...

Βέβαια κανονικά γνωριστήκαμε 29/2/2000...Οπότε το γιορτάζουμε στις 28 τα 3 χρόνια και το τέταρτο στις 29....

Και σε 9 μέρες η επέτειος...............

Φέτος στην πρώτη χρυσή δεκαετία με τον Πρίγκιπα!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά και από εδώ και να είσαι πάντα ευτυχισμένη εύχομαι!

Στεγία κι εσείς να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι με το έτερον ήμισυ και να χαίρεστε τον πριγκιπάκο σας!

Η μπουμπού άρχισε να κοιμάται λίγο περισσότερο σερί και δύο βράδυα κοιμάται κατά τις 11.30-4.00! Μετά ξυπνάει αλλά νυστάζει τόσο πολύ που δεν αντέχει να φάει και εκεί τα ψιλοπαίρνω γιατί μέχρι να καταφέρουμε να φάμε έστω καιλίγο περνάει καμιά ώρα και τα νεύρα μου γίνονται κρόσια οπότε άντε να με πάρει ο ύπνος μετά! Πάντως και σήμερα το πρωί περάσαμε πολύ ωραία αφού και πάλι βγήκαμε με τα παιδάκια μας αυτή τη φορά καθίσαμε και κάμποση ώρα να παίξει ο μεγάλος σε μια παιδική χαρά και λιάστηκε και η μπουμπούκα στον ήλιο. Ωραία ήταν αλλά κάτι άκουσα ότι θα χαλάσει ο καιρός και θα πρέπει να μαζευτούμε τώρα που αρχίσαμε να καλομαθαίνουμε!

Δεν πειράζει όμως όπως λέει και γνωστή παροιμία, ο Φλεβάρης και αν φλεβήσει, Καλοκαίρι θα μυρίσει και έχω ήδη αρχίσει να ονειρεύομαι διακοπές και θαλασίτσα!΄Βιάζομαι ολίγον ή μου φαίνεται??? Για να επανέλθω στην πραγματικότητα, σε καμιά ωρίτσα θα σκάσουν μύτη τα πεθερικά και ελπίζω να μη με κάνουν τούρμπο! Θα τα πούμε το βραδάκι λογικά!

Όσο για τα κιλά εκεί που χάνω 1,5 κιλό λίγο να μην προσέξω το παίρνω ξανά! Πουφ έχω απογοητευτεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χριστινάκι χρόνια σου πολλά και από εδώ και να είσαι πάντα ευτυχισμένη εύχομαι!

Στεγία κι εσείς να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι με το έτερον ήμισυ και να χαίρεστε τον πριγκιπάκο σας!

Η μπουμπού άρχισε να κοιμάται λίγο περισσότερο σερί και δύο βράδυα κοιμάται κατά τις 11.30-4.00! Μετά ξυπνάει αλλά νυστάζει τόσο πολύ που δεν αντέχει να φάει και εκεί τα ψιλοπαίρνω γιατί μέχρι να καταφέρουμε να φάμε έστω καιλίγο περνάει καμιά ώρα και τα νεύρα μου γίνονται κρόσια οπότε άντε να με πάρει ο ύπνος μετά! Πάντως και σήμερα το πρωί περάσαμε πολύ ωραία αφού και πάλι βγήκαμε με τα παιδάκια μας αυτή τη φορά καθίσαμε και κάμποση ώρα να παίξει ο μεγάλος σε μια παιδική χαρά και λιάστηκε και η μπουμπούκα στον ήλιο. Ωραία ήταν αλλά κάτι άκουσα ότι θα χαλάσει ο καιρός και θα πρέπει να μαζευτούμε τώρα που αρχίσαμε να καλομαθαίνουμε!

Δεν πειράζει όμως όπως λέει και γνωστή παροιμία, ο Φλεβάρης και αν φλεβήσει, Καλοκαίρι θα μυρίσει και έχω ήδη αρχίσει να ονειρεύομαι διακοπές και θαλασίτσα!΄Βιάζομαι ολίγον ή μου φαίνεται??? Για να επανέλθω στην πραγματικότητα, σε καμιά ωρίτσα θα σκάσουν μύτη τα πεθερικά και ελπίζω να μη με κάνουν τούρμπο! Θα τα πούμε το βραδάκι λογικά!

Όσο για τα κιλά εκεί που χάνω 1,5 κιλό λίγο να μην προσέξω το παίρνω ξανά! Πουφ έχω απογοητευτεί!

Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ να χαίρεσαι και τα δύο αγγελούδια σου....

Αρχίζουν όλα να έχουν σερί ύπνο...Μπαίνουμε σε πρόγραμμα....

Εμείς δε προλάβαμε ήλιο γιατί κοιμόταν..Και τώρα κοιμούντε και οι δύο άντρες μου μαζί...να τους δείτε...Κοιμούντε ακριβώς το ίδιο....

Σε κανα δίωρο θα πάμε στα πεθερικά μου...Έχουν σειρά αυτοί σήμερα....Να γνωρίσει το πατρικό του μπαμπούλη....

Βέβαια αν δεν κάνει ζέστη θα φύγουμε στο μισάωρο...Δε το συζητώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...