Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Η ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ Η ΚΑΦΕ

ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΒΑΦΤΙΣΗ

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 17,00 ΤΑ ΛΕΜΕ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βγάζετε φωτογραφίες βλέπω εε; Μπράβοοο... εμένα έχει χαλάσει το λαπτοπ και γράφω από άλλο άρα δεν έχω εδώ καμία...μπορεί να τραβήξω μετά ή αν έχω μερικές στη μηχανή θα σας βάλω!

Τζες πολύ ωραίο και ζεστό το σπίτι σας!!! Αχχχ θέλω και εγώ κουζίνα-δωμάτιοοοο κάποια στιγμήη!! Η κουζίνα ήταν το αγαπημένο μου δωμάτιο στο πατρικό μου αλλά από τότε πού έφυγα όλα τα σπίτια που έχουμε μεινει (2) έχουν κουζίνα ενιαία με σαλόνι...που θα πάει...κάποια στιγμή θα φτιάξω την κουζίνα των ονείρων μου...:mrgreen::rolleyes:\

Αννια σε αυτό που ρώταγες πριν, ναι η ομφαλοκήλη πετάει εκεί που είναι ο αφαλός!! Μια ομορφιά σου λέωωωω!!! Φέτος με βλέπω με..ολόσωμο!...

Αχχ τζες ξέχασα να σχολιάσω..τρελαίνομαι για ταπετσαρίες!!! Θα το μελετήσω διεξοδικά το σάιτ που έστειλες!! Και είναι πολύ ακριβή η τοποθέτηση, ξέρεις;

Επίσης βρε κορίτσια το πριντσάκι τι να κάνει;;; Έχω αρχίσει και ανησύχώ τόσες μέρες απούσα!! Πρίντσιιιιι δώσε στίγμα πληζ....!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αννια μου πολύ ωραίο το σπίτι σου! Μπράβο! και τέλειο μπαλκόνι!

Παιδιά πολύ ξεφλούδισμα! Αλλά δεν γκρινιάζω...τα'θελα και τα'παθα!

Τζες τέλειο το σαιτ. Εγώ εδωσα 800ευρώ για τις ταπετσαρίες του παιδικου και της κρεβατοκάμαρας (ένας τοίχος) μαζί με τα περαστικά!!!! Το πιστευετε;;; Τα σκέφτομαι και τα κλαίω!

Θα πάω να κάνω μπάνιο! Γυμναστήριο δε πήγα! Ντρεπομαι με το ξεφλουδισμα και βαριέμαι κιολας:?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Σμαρώ είδα τις φώτο της βάφτισης! Ολα πανέμορφα, τα μωρά σου κουκλιά και εσείς το ίδιο! Και η νονά σουπερ ε;

Ασε για τις ταπετσαρίες μη συζητάς. Δε ξέρω πως έγινε αυτό, μας πιασαν κορόιδα. ¨Οπως και για πολλά άλλα στο σπίτι. ¨Ομως τώρα μάθαμε και δε ξανακάνουμε τα ίδια λάθη! Βέβαια μέσα στην τιμή αυτή τώρα που το σκέφτομαι ήταν και το βάψιμο του παιδικού. Μισό ταπετσαρία είναι με φάσα και μισό βαμμένο. Αλλά και πάλι πολλά δεν είναι;;;; κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

ΑΣΧΕΤΟ...ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΑΑΑΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ

το φαρμακείο είναι στο στην Αετοράχης, κάθετη στην Β. Γεωργίου.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...