Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχαχα εγώ ούτε να κρύψω δε μπορώ......

θα βγάλω σε λιγάκι,θηλάζουμε..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχτές πέρασα στον υπολογιστή κάποιες φώτο και βίντεο από το κιν που της είχα ξεχάσει!!!

από τις πρώτες 40 μέρες...το τι κλάμα έριξα,ήρθε και ο μπαμπούλης μαζί με τον Γιάννο και μια συγκίνηση την πάθαμε οικογενειακώς!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εχτές πέρασα στον υπολογιστή κάποιες φώτο και βίντεο από το κιν που της είχα ξεχάσει!!!

από τις πρώτες 40 μέρες...το τι κλάμα έριξα,ήρθε και ο μπαμπούλης μαζί με τον Γιάννο και μια συγκίνηση την πάθαμε οικογενειακώς!!

και το κλαμα δεν θα σταματησει ποτε.ετσι και εγω.μην δω φωτο της μικρης μου ή βιντεο κορομηλο το δακρυ

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Σμαρώ μας προκαλείς!!!:D:D:D

Ω,ναι θέλουμε φωτο από την βάφτιση!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πάω για μαγείρεμα......

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Τζες τέλειο το σπίτι σας!!! Μ'αρεσουν και τα χρώματα και οι καμάρες και το παιδικό πάρα πολυ όπως και η ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα! ΑΑΑΑ θα βγάλω και γω και θα σας βάλω!

Σμαρώ εννοείται πως θέλουμε φώτο..τι ρωτάς;;;;

Αυτή η πισίνα τι είναι ;;;; Στο σπίτι σας; μη μου πεις;;;;;

Κορίτσια μ'εχει τρελάνει ο αργύρης με τη γκρίνια του σήμερα...τι πράγμα ρε παιδί μου; λέτε δόντι; όλα τα πάνω είναι έτοιμα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τζες τέλειο το σπίτι σας!!! Μ'αρεσουν και τα χρώματα και οι καμάρες και το παιδικό πάρα πολυ όπως και η ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα! ΑΑΑΑ θα βγάλω και γω και θα σας βάλω!

Σμαρώ εννοείται πως θέλουμε φώτο..τι ρωτάς;;;;

Αυτή η πισίνα τι είναι ;;;; Στο σπίτι σας; μη μου πεις;;;;;

Κορίτσια μ'εχει τρελάνει ο αργύρης με τη γκρίνια του σήμερα...τι πράγμα ρε παιδί μου; λέτε δόντι; όλα τα πάνω είναι έτοιμα!

τα δοντακια του θα πονανε του αργυρακου.αν συνεχισει δεν του δινεις λιγο ντεπονακι??

OjQkp2.png?B89kEt5q

και λορετακι συνεχιζω.ευχαριστω για τα καλα σου λογια.οποια ενδιαφερεται γενικα για ταπετσαριες η δικια μου εκανε 100€ το ρολο και χρειαζομουν 4!!!!την παρεγγειλα απο αγγλια με 29€ το ρολο την ιδια παρακαλω.ειμαστε πολυ κλεφτες οι ελληνες:twisted:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...