Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με μια κοπελα απο τον δεκεμβρη αλλα μας εριξε χυλοπιτα και ο τονι την ξεπερασε πινοντας 10μπουκαλια γαλα....:lol::lol::lol:

τζες και εγω εχω ραγαδες γυρω απο τον αφαλο και στα πλαινα και ειναι χοντρες και κοκκινες δεν ειναι μικρες:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:-D

Διαφημίσεις

φτου φτου σκορδα κοπελα μου!!!!εμεις που λες την εχουμε ταξει στον βασιλακη της ρηνιως μας.αν ομως μας απατησει θα σας προτιμησουμε αφου πνιξουμε και εμεις τον πονο μας στα μπιμπερο:P:p:pοσο για τις ραγαδες οταν κανω το 2ο νινι μετα παω για λειζερ μην σου πω αν εχω λεφτα λιπανναροφιση!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

εδω ευτυχως ολες οι παραλιες ειναι κοντα και καθαρες!θελω πολυ να ερθει το καλοκαιρι αλλα δεν μπορω την ζεστη....μετα θα μου λειπει ο χειμωνας και τι τζακι μου:roll:δεν ξερουμε τι θελουμε οι γυναικες πια!!!!βρε κοριτσια για πειτε μου λιγο για το θεμα του καροτσιου.εχω το pliko3 της perego και ειμαι πολυ ευχαριστημενη εκτος το οτι δεν χωραει ανετα στο πορτ μπαγκαζ και ταλαιπωριεμαι καθε φορα για να το βαλω.εσεις εχετε 2ο και αν ναι βολευει και ποιο ειναι,για ποσα κιλα????τα ειπα ολα μαζεμενα ουφ.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΤΖΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΜΕ 50ΕΥΡΩ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΕ 2ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5-6ΚΙΛΑ.....ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 2ΧΡΟΝΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩΩΩΩ

:-D

σνιφ και απο εκει χυλοπιτα...εχεις πολλες ραγαδες??ποσα κιλα εισαι μαρη??εγω στην φωτο σε βλεπω κανονικη

αν εχω λεει.στο στηθος που ευτυχως δεν πολυ φαινονται.μπουτια και πισινος γεματα.η κοιλια αφηρημενη τεχνη με ραγαδες.μην πω και για την κυτταριτιδα.οσο για τα κιλα 68 και υψος ουτε 1,60 με τα χερια στην αναταση:(:(:(δεν υπερβαλω,ειμαι ενα μαυρο χαλι

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ΤΖΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΜΕ 50ΕΥΡΩ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΕ 2ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5-6ΚΙΛΑ.....ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 2ΧΡΟΝΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩΩΩΩ

το εχει στα τζαμπο???καλο μαγειρεμα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημέρα και από μένα!

Κοίμησα τον μικρό και ήρθα. Θα του κάνω και φαγάκι μετά κοτόπουλο με λαχανικά και τραχανά!

Κορίτσια άρχισε το ξεφλουδισμα σιγά σιγά...Θα σας πώ νέα μόλις βγάλω καινούριο δέρμα!!! :mrgreen:

Η νταντά δε μας άρεσε γιατί δεν είχε καθόλου εμπειρία και γιατί μας είπε οτι σε μία οικογένεια που πήγε την κράτησαν μόνο 4 μέρες! Ε δεν είναι θετικό, είναι; Βέβαια και αυτά τα κορίτσια από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν αλλά οχι από τον Αργυράκο:wink:

Μαρινάκι μου θα μας λείψεις, αλήθεια. Να μας γράψεις οταν γυρίσεις για την εκδρομή αλλά και για την πρώτη μέρα στη δουλειά. Τώρα αρχίζει μία ακόμη νέα περίοδος στη ζωή σου!

Αχ και γω δε μπορώ τον παλιόκαιρο... ¨Ομως είναι θετικό οτι έκανα το πιλινγκ τώρα που δεν έχει ήλιο και μπορώ να βγω αφοβα...

πάω να δω τη φώτο της Αννιας....

εγώ φοβάμαι να κάνω λιποαναρρόφηση, προτιμώ γυμναστικούλα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...