Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιφφφφ τα χω βαρεθει ολα!!!

καλος ειναι μονο που εχει μια γκριματσα ολιγοντι λυπητερη χιχιχιχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!!ρε συ τζες δεν την βαφτισατε το καλοκαιρι?τι εγινε παιδια εχασα την μπαλα?

και εγω ειμαι σαν γουρουνα.χαχα σου παω μια κοντρα

οχι ρε συ,ειδες φωτο ε?ε?τον σεπτεβρη εκανα θρησκευτικο και ειχαμε πει για δεκεμβρη που παλι καλα ακυρωσαμε αφου ετσι και αλλιως ειμασταν στο νοσοκομειο.η βαπτιση θα γινει 15 Μαιου.ειμαστεε τα μονο αβαπιστα κλαψ κλαψ.κοριτσια μαπα το προγραμμα εκγυμνασης αλλα και καλο να ηταν δεν με αφηνει,γαντζονεται στα ποδαρια μου:roll:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερα ειναι καμια εδψ??εγω χτες κοιμηθηκα σαν τουβλο......Σημερα θα κανω παστιτσιο μμμμμμμμμμμμμμμμμμ με βλεπω να τρωω καμια 10αρια κομματια.....Τζες η μικρη σου ειναι ελευθερη να συμπεθεριασουμε???γιατι το παλιο μας λαβ στορυ εληξε αδοξα....

:-D

Kαλημερούδια!! τι μου κάνετε;;

Μαρινάκι να περάσεις τέλειααα!!!! Και περιμένουμε πολλές φώτος όταν επιστρέψεις!!!

Αχχ και εγώ έχω αρχίσει και βαριέμαι εδώ στο σπίτι..αυτό έλεγα στον καλό μου εχθές.. Άντε να φτιάξει ο καιρός να κάνουμε βόλτες..να πηγαίνουμε για μπάνιο...γιατι΄μέσα στο σπίτι συνέχεια δεν λέει!!

PCqNp2.png

αχ αννια μου μου ανεβασες το ηθικο αλλα ξερω οτι πρεπει να χασω.ποτε δεν προκειται να ξαναγινω οπως παλια γιατι εχω και τις παλιοραγαδες:twisted::twisted::twisted:για πες που τον ειχες ταξει τον μικρο και γιατι χαλασε το συμπεθεριο???τρεχω να δω την φωτο

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ κ εγω εχω βαρεθει συνεχεια στο σπιτι τον τελευταιο μηνα η βολτα μου ηταν μονο στο κατ......Χριστινακι εσυ εχεις μεγαλη ομφαλοκηλη??πεταγετε ακριβως στο αφαλο????

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...