Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα σιγα θα φας εσυ..εχασες τιποτα?

εγω τις τελευταιες ημερες το εχω ριξει στα κιντερ μπουενο και βγαζω σπυρια γιατι μ ενοχλει η σοκολατα αλλα συνεχιζω ακαθεκτηηηηηηηηηηηηηηηη

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλως το λενιω

λεναλ κοιμαται απο τις 21.30.ευτυχως!τι ειναι αυτο με το παιδακι μου την μια μερα ειναι αγγελουδι την αλλη στριμμενο εντερο.απαπα......

σημερα ηταν αγγελουδι οποτε αυριο τον πινουμε

πηγα και εγω να παρω πιτσινια που ειχα και αυτα ειχαν ληξει ενα μηνα.το εριξα στις βατονετες.θελω σουβλακια ομως.μερες τα ονειρευομαι.

4ywWp2.png

τι ασπρο πατο καλε?ασπρη λαδοκολλα.φεραμε και την ψησταρια μας σημερα που την ειχαμε αφησει στους γονεις του δημητρη απο το πασχα.και μαλλον θα οργιασουν αυριο οι σχαρες.οποτε θα πρεπει να κρατηθω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αχ γεια. Κ γω δε βγηκα! Κλαψ! Βγηκε ο αντρας μου κ του παραχωρησα τη βραδυα! Καλα ηπιατε, καλα φαγατε ε? Εγω σοκολατα! Παει η διαιτα. Βλεπω κ γω αρβυλα αλλα λεω να διαβασω κ νανι. Ειρηνακι κ μενα ο αργυρακος το απογευμα ηταν ζαβολιαρης. Δε κοιμηθηκε καλα κ τα εκανε ολα λυμπα. Α ηρθε κ μια κοπελα για νταντα αλλα δε μας αρεσε. Σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...