Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα! Ακόμα δεν είμαι στα καλά μου, με έχει πάρει από κάτω γιατί ήταν να την κρατήσει η μάνα μου ένα διάστημα και τώρα ξαφνικά σταθμό τέσπα ας μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι! Σε ένα μισαωράκι έχουμε ραντεβού εκεί να δούμε πώς θα πάει πού να ξέρει το μικιό μου τι το περιμένει! Μάλλον όμως καταλαβαίνει γιατί χτες ξύπνησε ίσα με 8 φορές το βράδυ με δυνατά κλάματα! Κλάααψ! Και 7,30 ώρα ο Γιώργος ήταν στο πόδι, νιώθω αρκετά κουρασμένη αλλά περισσότερο αγχωμένη. Κατά τα άλλα χτες την πήγα και για μια εξέταση ούρων γιατί κάπως μου μύριζαν τα πρωινά τσισάκια της, έκλαιγε φυσικά απαρηγόρητη και μόνο που την έπλεναν αλλά ευτυχώς είχα πάρει το γιογιό μαζί της έβαλαν το σακουλάκι και μόλις την κάθισα στο γιογιό τα έκανε με τη μία και γλιτώσαμε το ξαναπλύσιμο και το κλάμα ξανά αν καθυστερούσε να κατουρήσει!

αχ βρε μαρινακι μου κουραγιο.καποια στιγμη αργα ή γρηγορα αυτο θα γινει για ολες μας.μπραβο στο μαριλενακι που τα κανει στο γιογιο,εχω παθει πλακα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε μαρινακι μην αγχωνεσαι τελικα λενε οτι το αγχος και την στεναχωρια την εχουν οι γονεις οταν τα παιδακια τους πανε παιδικο και γενικα σχολειο και οχι τα παιδια...μια χαρα θα ειναι ηρεμησε

:-D

αααααααααααα αννια,νομιζα οτι ηταν πιο χαμηλα.το σκουλαρικη θα το ξαναβαλεις τελικα?εχω και εγω τρυπα αλλα ετσι που ειναι η κοιλια μου απο τις ραγαδες δεν νομιζω κλαψ κλαψ.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Kαλημέρα κορίτσια!!

Λορέττα δεν ξεφλούδισες ακόμα; Μήπως δεις τη λάμψη με το ...νέο δέρμα;

Τζες μου έχεις και εσύ ομφαλοκήλη;

Μαρινάκι το καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αλλά εσύ βρε έχιες συνηθίσει και από τν Γιώργο!! Θα δεις που στο τέλος όλα θα πάνε καλά, απλά είναι η αλλαγή και η προσαρμογή τώρα και στον παιδικό σταθμό και στη δουλειά! Σου ήρθε απότομα προφανώς που ενώ θα την κράταγε για λίγο η μαμά σου θα την πας τώρα παιδικό....

Αλήθεια τα κάνει κανονικά στο γιογιο η μικρή;; Και το βράδυ;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!

Λορέττα δεν ξεφλούδισες ακόμα; Μήπως δεις τη λάμψη με το ...νέο δέρμα;

Τζες μου έχεις και εσύ ομφαλοκήλη;

Μαρινάκι το καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αλλά εσύ βρε έχιες συνηθίσει και από τν Γιώργο!! Θα δεις που στο τέλος όλα θα πάνε καλά, απλά είναι η αλλαγή και η προσαρμογή τώρα και στον παιδικό σταθμό και στη δουλειά! Σου ήρθε απότομα προφανώς που ενώ θα την κράταγε για λίγο η μαμά σου θα την πας τώρα παιδικό....

Αλήθεια τα κάνει κανονικά στο γιογιο η μικρή;; Και το βράδυ;

καλημερα χριστινακι.οχι δεν εχω αλλα ηθελα να δω αν εχει επιπτωση στην επομενη γεννα,εσυ τι κανεις,η αριαδνη???

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχα πονεμενη ιστορια...κανονικα η τομη γινετε οπως ειναι ο οφαλος απο κατω ακριβως αλλα εγω επειδη εκει που ειχα την τρυπα ειχα και 5-6ραγαδες ηταν τελειως κατεστραμενο το δερμα οποτε την τομη μου την κανανε απο πανω απο τον αφαλο ακριβως εκει που λυγιζει/κλεινει ο αφαλος....ελπιζω να καταλαβες...και ετσι μαζι με το κατεστραμενο δερμα που αφαιρεσανε με την πλαστικη μου αφαιρεσανε και την τρυπα:shock::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 15 ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

Καλημερα κοριτσακια! Μπήκα να διαβασω νέα σας, χαίρομαι που είστε όλες καλά και σεις και τα μωρούδια σας..... δεν έχω και πολύ ορεξη αυτες τις μερες, ψυχολογικά περίεργα... ίσως να ναι και η ανεργια μας... τεσπα, το καλό ειναι πως περιμενω τις 28 να δουμε με τον υπερηχο τι κανει το μικρο νινί και τι ειναι τελοσπάντων!!! Φιλάκια πολλά πολλά και sorry για τα λιγα λόγια αλλά που θα μου πάει θα στρωσω διαθεση, έτσι θα μαι πάντα;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

επιτελους με ξαναεβαλε μεσα....εγω θελω να πλυνω το πιατομανι αλλα βαριεμε τουλαχιστον δεν εχω μαγειρεμα εχεω λιγη κρεατοσουπα και λιγες φακες θα φαμε για σημερα....επισης εχω οργανωθει πολυ ως το θεμα των πληντυριων και εχω μονο 2,5πληντυρια για πλυσιμο και εχω να βαλω πληντυριο απο το σαββατο!!!ολε:D:D:D:D

Και εγώ όταν είχα το μικρό πλυντήριο έβαζα 4-5 και σκέψου ότι δεν είχα και παιδιά...!!:roll::roll: Άστα να πάνε..μόνο τα σεντόνια έβαζα και γέμιζε ο κάδος... τώρα έχω σωθεί με αυτό το 9κιλο... και πίστευα ότι δεν θα το γέμιζα και όλας όταν το πήρα αλλά τελικά είναι τέλειο και πολύ βολικό!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...