Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δεν ειναι τιποτα.αν σου πω τα ονειρα που βλεπω καθε μερα θα σου σηκωθει η τριχα

τι να πω βρε παιδι μου.εγω τα πιστευω και τα ερμηνευω συνηθως γιατι μου βγαινουν. με επηρεαζουν μαμωτο:mad:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tζες μου τα ονειρα μας ειναι το υποσεινηδητο μας!Ο,τι μας απασχολει το βλεπουμε στον υπνο μας!!Μην ανησυχεις...δεν ειναι τιποτα....θα ζησεις!! :) :) :)

Ε και κοπελια μη τα φας ολα αυτα μονη σου ,ασε και σε μας τιποτα χιχιχ

Οσο για τα Κεκρυραικα....με επιασες αδιαβαστη!!χαχαχαχα!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

πιστευω οτι οτι σκεφτομαστε εντονα αυτο και προκαλουμε.δεν ειναι τιποτα.λιγο το αγχος με τα περασμενα της ομορφης,λιγο τα διαφορα που συνεβησαν.....

ολα καλα ειναι.μην ανησυχεις χωρις λογο.τα ονειρα ειναι ενα ποτ πουρι της ημερας ,μπορει και της βδομαδας.εεεεε οταν εχει και μερικα ασχετα μεσα δεν τρεχει και κατι.

απο ερωτα ειμαι και εγω ασταα.θελω να τον βγαλω απο τον δωματιο αλλα ακομα δεν μπορω του κανω χαρη.του δημητρη εννοω.χαχαχα λεω να μεινω με τον μπεμπη στο δωματιο και να στειλω τον καλο μου στο παιδικο.

ο βασιλειας μου ειναι πισω μου στο καροτσι και τριβει το αυτακι του για πιπιλα.οποτε μαλλον το παει για υπνο παλι.αντε billako μου καλα το πας........... συνεχισε μην σταματας

4ywWp2.png

ρηνιω ετσι παει,πρωτα ο αντρας ο μικρος και μετα ο μεγαλος.εμας ο δικος απο την αλλη εξορια στον καναπε:(:(:(λενακι θα κατσεις σπιτι σημερις ή θα πας καπου βολτα???

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα χτες ειχαμε ενα σχεδον ησυχο βραδυ αλλα εγω εβλεπα εφιαλτες.....(τσες κολλητικο ειναι?)και το πρωι ξεχασα το παντζουρι ανοιχτο και ξυπνησα απο της 7γιατι με τυφλωσε ο ηλιος.....

Ειρηνη εγω εχω msn :D

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα χτες ειχαμε ενα σχεδον ησυχο βραδυ αλλα εγω εβλεπα εφιαλτες.....(τσες κολλητικο ειναι?)και το πρωι ξεχασα το παντζουρι ανοιχτο και ξυπνησα απο της 7γιατι με τυφλωσε ο ηλιος.....

Ειρηνη εγω εχω msn :D

καλημερα μικρη μου

[email protected] στε΄λε μου προσκληση.προς το παρον φευγω αλλα δεν θα αργησω .μην σας χασω ε?

σημερα εγινε 13 μηνων ο σκατουλιτσας.συνεχιζουμε τ α μηνογενεθλια η τελος?τεσπα να τον χαιρομαι.

σμαρουλα καλημερα !!εσεις γινατε 14 μηνων?να σας ζησει ο νικολης!και η πριγκηπισσα φυσικα!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!αννια μου να σε ρωτησψ σχετικα με την επεμβαση,ηταν σαν καισαρικη????

επειδη δεν εχω κανιε καισαρικη και δεν ξερω να σου πω την αληθεια πως ειναι απλα μου εξηγησε ο γιατρος οτι ο πονος ειναι ιδιως με της καισαρικης,φρικαρα κοριτσια τις πρωτες 4μερες

Καλημέρα κι από μένα! Ακόμα δεν είμαι στα καλά μου, με έχει πάρει από κάτω γιατί ήταν να την κρατήσει η μάνα μου ένα διάστημα και τώρα ξαφνικά σταθμό τέσπα ας μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι! Σε ένα μισαωράκι έχουμε ραντεβού εκεί να δούμε πώς θα πάει πού να ξέρει το μικιό μου τι το περιμένει! Μάλλον όμως καταλαβαίνει γιατί χτες ξύπνησε ίσα με 8 φορές το βράδυ με δυνατά κλάματα! Κλάααψ! Και 7,30 ώρα ο Γιώργος ήταν στο πόδι, νιώθω αρκετά κουρασμένη αλλά περισσότερο αγχωμένη. Κατά τα άλλα χτες την πήγα και για μια εξέταση ούρων γιατί κάπως μου μύριζαν τα πρωινά τσισάκια της, έκλαιγε φυσικά απαρηγόρητη και μόνο που την έπλεναν αλλά ευτυχώς είχα πάρει το γιογιό μαζί της έβαλαν το σακουλάκι και μόλις την κάθισα στο γιογιό τα έκανε με τη μία και γλιτώσαμε το ξαναπλύσιμο και το κλάμα ξανά αν καθυστερούσε να κατουρήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι βρε η τομη εγινε πανω απο τον οφαλο οχι εκει που γινετε η καισαρικη απλα καλο ειναι για ενα χρονο να αποφυγω το ενδεχομενο εγκυμοσυνης και τωρα για 2μηνες ακομα να μην σηκωνω πανω απο 2-3κιλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...