Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Συγνώμη που δε σχολιάζω δεν έχω καθόλου μυαλό σήμερα! Η μικρή ξεκινάει προσαρμογή στο σταθμό από Δευτέρα και είμαστε και οι δύο απροετοίμαστες! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Γυρισα από τον δερματολόγο! Τελικά αυτό το πιλινγκ τσουζει και κάει! μπλιαξ μπλιαξ κλαααψψψψψ!

Μου έβαλε ένα υλικό με ένα πινελάκι που όσο πήγαινε και έκαιγε περισσότερο, μετά αφού άρχισα να τον απειλώ μου έβαλε μία πουδρα κατευναστική και μετά ξεπλύθηκα και αυτό ήταν. Κράτησε το πολυ 10 λεπτά πλήρωσα τα 80 μου ευρώ χωρίς απόδειξη και ηρέμησα. Τώρα θα δούμε από αυριο που θα ξεφλουδιστώ!

Μαρινάκι μου δύσκολα θα είναι στην αρχή φαντάζομαι όμως και συ πέρα από μανούλα είσαι και επαγγελματίας. Θα πας στη δουλειά σου, στους συναδέλφους σου, στους πελάτες σου (φτου) και μετά θα γυρνάς στα παιδάκια σου γεμάτη όρεξη για παιχνιδάκια και αγκαλίτσες.

Χριστινάκι κάτι μου λεει οτι το ίδιο θα κανουμε μόνο που ό δικός μου το λέει yellow pealing για να μη φοβηθούμε!

πήρα και κάτι βοτανα και τσάι από το δρόμο του τσαγιού μπας και μου κόψουν την πείνα και τώρα θα αράξω μέχρι να έρθει ο μικρούλης μου (δηλαδη 10 λεπτά)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μπηκα και εγω για λιγακι.βαριεμε σημερα και πειναω εκανα μιλαμε τελειες φακες και της λαχταραω σαν τρελη.....κοριτσια το μεσημερι κοιμηθηκα απο της 3,45μεχρι της 6

:-D

ΓΕια σου λενάκι...πώς είναι ο μικρούλης; ξεπρήστικε το χειλάκι;

Εγώ νυστααααζωωωω...θα πάω να δω κανένα ντιβιντι και μετά νάνι...

ναι ευτυχως ειναι καλυτερα...πηγαμε και βολτα το απογευμα στον μουστακα και πηραμε αποκριατικη στολη και το ξεχασε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι ναι μιας και το βραυ χτες δεν κοιμηθηκα τα κρατησε και ροχαλισα μιλαμε....Βαριεμαι να βαλω να φαω χιχι,μιλαω και με την αδερφη μου μεσω msn αληθεια ποιες εχετε?

:-D

Ηρθα κι εγωωω :)

Εχει αγωνα οποτε θα κατσω λιγο παρεουλα σας !!

Λενακι τι στολη πηρατε;;

Κατεβασα κι εγω τις στολες χτες και τις εκανα και ενα νερακι!Το Σαββατο εχουμε αποκριατικο παρτυ με την ομαδα γαρ!

μαρινακι μουυυυ αχ ο πρωτος καιρος θα ειναι λιγο δυσκολος μετα θα συνηθισετε κι οι δυο....ελπιζω :)

Λορετακιιι θα σε τηλ αυριο να μου πεις λεπτομερειες για το κιτρινιαρικο πιλινγκ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...