Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kι εγω δινω ψαρακι συνηθως σουπιτσα,αλλα προχτες που βγηκαμε εξω το φαγε και τηγανιτο!Ο μπαμπακας μου ειναι ερασιτεχνης ψαρας και συνηθως εχω φρεσκο ψαρακι!Ναι το βαζω και στη καταψυξη αλλα προσεχω να το καταναλωνω γρηγορα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα συμφωνω Σμαρω!καλυτερα στη δουλεια!!αρκει να σου κανουν τις δουλειες αλλοι και οχι να πρεπει οταν γυρισεις απο τη δουλεια να κανεις και τις δουλειες του σπιτιου χιχιχ!

Ειρηνουλαααα αχ παλι ξεχασα πως τη λενε τη περιοχη...λοιπον...το πσιτι του κουνιαδου μου ειναι λεει διπλα στην επαυλη της Μιραρακη....βοηθησα καθολου;;; :)

αν θυμαμαι καλα εμενε στη βουλα και μετακομισε στην αργυρουπολη ο κουνιαδος σου :)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ναιιιιιιιιιιιι αλλααααααααα χωρισε με τη λεγαμενη και ΞΑΝΑΜΑΝΑμετακομισε.......μα που σκατα μενεις αυτη η Μιραρακη;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ουφ γραψατε πολλα! Κ απο το κινητο τι να πρωτοσχολιασω. Βρε κοριτσια λετε να βαλω καμερες στο σπιτι? Δεν ειναι λιγο υπερβολη? Θα παρω ατομο με συστασεις! Χριστινακι η παναδα ειναι απο την εγκυμοσυνη? Ελενιτσα τελικα θα πατε αθηνα ε? Μπραβο! Γλυκουλα περαστικα στο αγορι σου. Να μη νιωθεις τυψεις τωρα ολο θα πεφτουνε. Ααα να μη σε μαλλωνει η μαμα σου.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΟΥΦ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΓΑΖΕΣ ΚΛΠ....ΕΓΩ ΨΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΕ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...ΕΛΕΝΑΚΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.....ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑ....

:-D

Τι να σου πω βρε Λορετακι μου.......ισως θα μπορουσες να βαλεις μαι στο σαλονι και μια στο υπνοδωματιο.....;δε ξερω........αλλα τουλαχιστον θα μπορεις ανα πασα στιγμη να την ελεγχεις ετσι...

rssOp2.pngDiP1p2.png

λορετους τι διαιτα δε την εκανα γιατι δε μου αρεσε πολυ πεινα βρε παιδακι μου και εγω δεν ειμαι για τετοια τελικα νομιζα οτι θα κανεις πιλινγκ εσυ στο σπιτι σου γι αυτο σε ρωτησα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλα αυτο με τις καμερες μου θυμιζω λιγο τον αστυνομο μπεκαμ αλλα περα απο τη πλακα νομιζω οτι πρεπει να βαλεις για να μην εχεις αμφιβολιες αλλιως θα αναρωτιεσαι συνεχεια < τι να κανει αραγε αυτη με το παιδι μου?>

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λορεττάκι την ειχα εδώ και 2 χρόνια αλλα΄στην εγκυμοσύνη έγινε πολύ πιο έντονη!! Τώρα είναι χάλια!!

Όσο για τις κάμερες, εγώ αν είχα κυρία με συστάσεις από γνωστό για 1-2 φορές την εβδομάδα για λίγες ώρες δε νομίζω να έβαζα κάμερα... Θα το σκεφτόμουνα όμως σοβαρά αν την είχα ως νταντά αντί για εμένα..κυρίως ιγα να βλέπω πως απασχολεί το παιδί όοολες αυτές τις ώρες που θα λείπω.. Πάντως για λίγο, χλωμό να το έκανα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...