Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να σας πω αυτό το έχετε δει στο φατσοβιβλίο?

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι σωνει και καλα πρεπει ενα παιδακι να ειναι ζωηρο;;;;;

τσπα δε τα καταλαβαινω αυτα......να το φτυνουν πρεπει το παιδι για να μη το ματιαξουν....και τιποτε αλλο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πάμε να τον ταίσω,θηλάσω και να τον κοιμίσω...

θα επανέλθω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να μαι παλι...κολλησε το πρωι και δεν μπορουσα να μπω μετα!!!

πηγαμε ειρηνη μου παιδιατρο και μου ειπε η απο δοντια η του φταιει το γαλα και να του το δινω πιο αραιο να το δοκιμασω καμμια βδομαδα και μετα αν συνεχιστει θα το αλλαξουμε....βεβαια χθες του εδωσα πιο αραιο και ευτυχως ηταν οκ...θα τον παρακολουθησω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ κοριτσακια μου τι επαθα!!!ο μικρος μου περπαταει πλεον αλλα συνηθως τρεχει ετσι το μεσημερακι με το που ειδε το φαγητο του αρχισε το τρεξιμο για να φαει και μπερδευτηκε και επεσε με τα μουτρα κατω!!!δεν προλαβα να τον πιασω γμτ!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

το αποτελεσμα????εσκισε το πανω χειλος και ειναι σαν να εχει φαει μπουνια και ειναι πρησμενα τα χειλακια του....αχ εχω πολλες τυψεις τωρα!!!!η μανα μου με κατσαδιασε και μου λεει τωρα φοβηθηκε και δεν θα θελει ουτε εμενα ουτε να περπατησει παλι..αχαχαχαχ ας ελπισω οτι δεν θα γινει ετσι γιατι θα εκνευριστω πολυυυυυυυυυυυυυ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αχ ψυχουλαααααααααα μουυυυυυ!!!

αντε βρε μην ακους!θα το ξεπερασει τσακα τσακα!

Εμενα ο μεγαλος μου οταν ηταν δωδεκα μηνων με το που περπατησε σαβουρντιστικε και εσκισε το χειλακι του....4 ραματα καναμε....κι αυτος;;;απτοητος!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αυτό πιστεύω και εγώ,απλά μου την δίνουν σχόλια αντί να πούν τι καλό κτλ από παλιά άρχιζαν κάτσε να βγάλει δόντια,κάτσε να μπουσουλήσει,τώρα κάτσε να περπατήσει...Πιστεύω να μην έχουμε θέμα μας έχει καλομάθει...

Bρε κορίτσια το πόσο μου τη δίνει και εμένα αυτό δεν λέγεται..... Θέλουν ντε και καλά να ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ με το παιδί σου... και εγώ άκουγα διάφροα τέτοια εννίοτε αλλά μόνο από ανθρώπους που μου την έσπαγαν οπότε δεν έδινα σημασία!! :-)

Λορέττιουυυυςςς πήγα και εγώ δερματολόγο σήμερα για μια μεγάλη πανάδα που έχω βγάλει στο μάγουλο... εμένα λέει θα μου κάνει κάτι άλλο σαν καυτηριασμό της πανάδας και όχι πήλινγ.... μου είπε να μου το κάνει σήμερα αλλά επειδή για 4-5 μέρες θα είμναι σαν...μην πω ...το μετέφερα να το κάνω σε 2 εβδομάδες για να κλειστώ σπίτι και να μην τρομάζω τον κόσμο!!!! Επίσης...

Μαρινάααακιιιιι θέλω να μου πεις αν όταν έμεινες έγγυος σταμάτησες την αποτρίχωση με λέιζερ...σε είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση!! Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ....

PCqNp2.png

αχ ψυχουλαααααααααα μουυυυυυ!!!

αντε βρε μην ακους!θα το ξεπερασει τσακα τσακα!

Εμενα ο μεγαλος μου οταν ηταν δωδεκα μηνων με το που περπατησε σαβουρντιστικε και εσκισε το χειλακι του....4 ραματα καναμε....κι αυτος;;;απτοητος!! :) :) :)

αχ ναι?εγω δεν νομιζω να θελουμε ραμματα αν και ειναι καπως...

μακαρι βρε ελενη γιατι νιωθω χαλια!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λενακι μου παιδακια ειναι χτυπανε,περναει!

Ο,τι περναει δε μας στεναχωρει!!!(πολυ τουλαχιστον γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος ;) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αχχ βρε γλυκούλα μου περαστικά στον μικρούλη σου!! Η αλήθεια είναι ότι τώρα όλο σαβούρες θα τρώνε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα τις περισσότερες φορές.....

PCqNp2.png

Κοίτα τώρα που χτύπησε μπορεί να προσέχει λίγο παραπάνω τις επόεμνες φορές...

βρε κορίτσια για πείτε τι ψάρι δίνετε στα μικρά; Το κόβετε σε μερίδες, το βάζετε κατάψυξη;; Για πείτε ιδέες!

PCqNp2.png

σ ευχαριστω χριστινακι...ναι δεν τον προλαβαινω με τιποτα αυτο το παιδι διαρκως τρεχει δεν περπαταει...

γλυκουλα μου θα συμφωνησω με τις υπολοιπες ομως θυμασαι που φρικαρα κι εγω προχθες για τον ιδιο λογο και ειναι και το τριτο παιδι.

τη να κανουμε πρεπει να εχουμε υπομονη.

λορεττα με καλυψε η ειρηνη καλο ειναι να της πεις απο την αρχη οτι το σπιτι εχει καμερες για να βλεπεις το παιδι,

αμα θελεις μπορεις να σφησεις την καμερα σου αναμενη σε ενα σημειο ,εκει που θα περνουν τον περισσοτερο χρονο.

εγω εβαλα καμερες στο σπιτι (τις οποιες τελικα δεν χρειαστικα)ασυρματες μπορουσα να τους δω απο το ξενοδοχειο.

αυτο κοστισε γυρο στα 2.000 ομως εδω τα παντα ειναι διπλη τιμη.

παντως κατι να κανεις και να το ξερει απο την αρχη η κοπελα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κοίτα τώρα που χτύπησε μπορεί να προσέχει λίγο παραπάνω τις επόεμνες φορές...

βρε κορίτσια για πείτε τι ψάρι δίνετε στα μικρά; Το κόβετε σε μερίδες, το βάζετε κατάψυξη;; Για πείτε ιδέες!

εγω δινω μπακαλιαρο λουτσο (χωρις σχολια παρακαλω!)και κοκκινοψαρο αλλα πηγαινω στην βαρκιζα και τα παιρνω φρεσκα το πρωι απο τις βαρκες η αν βρω καποιο αλλο και μ αρεσει και του το κανω σουπιτσα το καθαριζω καλα και του το δινω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...