Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας! Τον κοιμησα και γω και σκεφτομαι να κάνω λίγο στεπ!!!

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία με τις νταντάδες και περιμένω...ουφ...από τη μία θέλω από την άλλη δε θέλω να αφήσω το καμάρι μου! Αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσω να πηγαίνω στη δουλειά θα μ'αρεσει!

Εμείς θα φάμε σπανακόριζο διαίτης! (μπλιαξ καραμπλιαξ)

Αυγά από που παίρνετε για τα μωρά σας; Εγώ πήρα από το σουπερ!

Σημερα θα κάνω το χημικό πιλινγκ στη μουρίτσα μου! Αντε να δουμε...

εγω εχω φρεσκα αυγα (απο τον πεθερο) ομως δεν της τα δινω φοβαμαι καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα της αγορας γιατι οι κοτες περνανε απο γιατρους?και η αληθεια ειναι οτι ο πεθερος δεν εχει φερει ποτε γιατρο να τα δει.:rolleyes:δεν ξερω αμα κανω καλα .για πειτε γνωμες.\

izE6p2.png?S6UQkQqM

Δε ξερω βρε μανιταρακι μου.....τι να πω........με προβληματισες η αληθεια ειναι.....:)

Καλημερα Λενακι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Την σκέφτομαι σοβαρά την αποκριάτικη μάσκα!:mrgreen:

Χαρά είναι πιλινγκ προσώπου αλλά δυνατό. Ξεφλουδίζεσαι και βγαίνει καινούριο δέρμα χωρίς πανάδες (ελπίζω)...Τη δίαιτα την κάνεις που είχες φαγωθεί??? μπααααααααααααααααααα :rolleyes:

Μανιταράκι πώς να κάνω παρακολούθηση; Θα έρχεται η μαμά μου απροειδοποίητα. Αυτό σκέφτηκα μόνο.

Γεια σου λενάκι...πρωινή σήμερα ε;

Τι θα γίνει θα κάνω στεπ;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εγω εκανα πρωινη γυμναστικη.....αφου ξυπνησε απο τα χαραματα ο γιος μου τον πηρα και πηγαμε για δουλιτσες σε τραπεζες και τετοια...ολη τη Περαια γυρισα....τωρα συνεχιζω τη γυμναστικη....μονο που τωρα.....το μονο που γυμναζω.....ειναι η μασελα μου!!!χιχιχι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ......ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!

ΑΑΑΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ

γεια σας ζουμπουρλακια μου.τι κανετε?γλυκουλα μου τι σας ειπε ο γιατρος τελικα?

μπραβοπου ηταν πιο ησυχος ο μικρουλης σου.

χαρουλα δωσε μια φιλαρα στο ν παυλιτο για τις προσπαθειες που κανει.

λεναλ δεν σε ρωτησα οταν ερθετε με το καλο που θα μεινετε?πες μου ηλιουπολη να χαρω.

λου μου ο γιατρος μου ειπε σε καμια περιπτωση αυγα φρεσκα .μονο απο σουπερ μαρκετ που ειναι ελεγμενα και γινεται συστυματικος ελεγχος στις χαζοπουλαδες.

μανιταρακι μου και εγω αν θα επερνα νταντα θα την παρακολουθουσα εν γνωση της.ο φοβος φυλαει τα ερημα λενε και δεν εχουν αδικο.καλα αποτελεσματα απο την μασκα κοιτα μην γινεις σαν την σαμανθα του sex and the city

σμαρουλα και εγω κουραζομαι με τις δουλειες που διαβαζω.δεν σε παρεξηγω ισα ισα συμπασχω.χαχα

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...