Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι έχει μία βάση αυτό! Όλες βλέπετε νησί ή κάνετε αγκαλίτσες ε? Καλά κάνετε! Άντε καλή νύχτα και φιλάκια σε όλες! Πάντα ευτυχισμένες με τους αγαπησμένους σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσουδακια τι κανετε?ετσι λενε μαρινακι οτι οσο ανοιγει ο καιρος ξεπεταγονται τα μικρουλια οποτε λογικα βοηθαει και ετσι που το εθεσες και επιστημονικα με την βιταμινη d σιγουρα παιζει ρολο.οσο για τα κιλα μην στεναχωριεσαι εχουμε μινιατουρακια.μια χαρα ειναι .ειπα στονπαιδιατρο οτι ο μπεμπακος μας οταν μας βλεπει και τρωμε μας ζητιανευει και γλειφεται οποτε και του δινουμε μπουκιτσες........στην αρχη μου ειπε οτι δεν πρεπει και μετα μου λεει καλα δεν πειραζει εχετε περιθωρια μεγαλα.καλυτερα μην του κανω βασανηστηρια.κατα τα αλλα θα ηυελα λιγο μπουτακι λιγο κωλαρακι να δαγκωνο.

χαρουλα μπραβο στον παυλιτο σας.αντε μωρε θελω και εγω να ξεκινησει.σκαρφαλωνει σε καρεκλες αναιβαινει στον καναπε μπουσουλαει σαν σφαιρα και οταν ανοιξω την αγκαλια μου και του λε ελα δω μικρο μου ελα να το αγκαλιασω μου γελαει καθεται κατω και ερχεται ασχετο αν δεν καθεται να το αγκαλιασω και φευγει παλι σφαιρα πισω.

4ywWp2.png

Καλημερα....εχει ξυπνησει απο τις οκτω σημερα!γκρ.....εκανε ομως και πολυ φασαρια ο μεγαλος....πως να κοιμηθει ο ερμος;;;

Εμενα ο Χρηστακης μου που ειναι Ιουνη,περπατησε πανω στο χρονο....

Ο Αναστασουλης,που ειναι χειμωνα,περπατησε 10 μηνων.......

Εγω που ειμαι Ιουνη,περπατησα 14 μηνων!!!!

Μηπως σας εκανα να αναθεωρησετε;;;ε;;; :) :)

Ρηνουλι κι εσενα ναζια σου κανει ο γαντζος ετσι;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπρες....σκατα υπνο εκανα παλι η μαρια εχει μυξα μονο αλλα χτες απο της 3μεχρι της 6το πρωι ηταν ξυπνια και εκλαιγε μετα εκλεβε ψωμι να φαει μετα επαιζε με τα τουβλακια icon_eek.gif με αποτελεσμα να εχει ξυπνησει ξαι ο αντωνης και να κλαιει επειδη νυσταζε....

:-D

Μπραβο στον Αργυρακο!!!Ητανε φρεσκο;;; χαχαχ :) :) :)

Αννια μου ακομα ενα δυσκολο βραδυ για σας...ααα πολυ σε ταλαιπωρουν τα ζουζουνια σου!!Δε θα μεγαλωσουν;;;δε θα παντρευτουν;;;δε θα κανουν παιδια;;;Θα δουν αυτα!!! :) :)

Καλημερα Σμαρω!Που χαθηκες;πολυ δουλεια;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...