Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δε με αφήνει ο Γιάννος,πάμε για παιχνίδι......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello!

πήγα γυμναστήριο ήρθε και η babysitter που ήταν μια χαρά κοπέλα αλλά μας είπε οτι μένουμε πολύ μακρυά από το σπίτι της και δε τη βολεύει!!! γκρρρρρ μα τώρα το κατάλαβες αγαπητή μου;;;; Τέλος πάντων αύριο θα πάρω σε ένα γραφείο και θα δούμε... Αχ δύσκουλο πράγμα!

Λονδινο λονδινάκι!!! Εμένα δε μ'αρεσει, το πιστευετε; Και έχω πάει αρκετές φορές και ζούσα και στο reading ένα χρόνο που είναι 20 λεπτά από το λοντον!

Αννια μου έβαλες φωτο;;;;

Πάω να ταίσω τον μικρό και να τον βάλω για νάνι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σου λορετακι....αχ γυμναστικη εγω θα ξεκινησω τελη μαιου αρχες ιουνη ξανα και εχω ραψει το στομα μου τουλαχιστον διαιτα αφου δεν μπορω να κανω γυμναστικη....ναι ναι εβαλα μια φωτο δεν ειχα αλλη:mrgreen:

:-D

Διαφημίσεις

Μπαααα δε γιορτάζουμε. Του Γιώργου δε του αρέσει καθόλου ο Βαλεντίνος! Δε πειράζει όμως!!! και γω δεν είμαι και τρελαμένη! Εσύ που είσαι όμως μικρό κοριτσάκι να γιορτάσεις με τον αντρούλη σου! Δώστου ένα ρονάλ, κάντου και μία εντριβή και μια χαρά!!! :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

eπιτελους ωρα χαλαρωσης ο μικρος ειναι ηδη στην κουνια και η μαρια πινει το γαλα της...επιτελους θα κανω ενα μπανακι σαν ανθρωπος και οχι να τρεχω πανικοβλητη να αλλαξω γαζες κλπ....επιτελους!!!!!

geia soy annia

πως παει πονας ακομα???

καλε το αγορακι μου σημερις εκανε 20βηματα τα μετραγα και ταυτοχρονα κλωτσουσε και τη μπαλα του αχ μπραβο στο αγορακι μου!!!!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σου χαρα μου...οχι δεν ποναω πολυ ελαχιστα σαν να εχω κανει κοιλιακους ενα πραγμα και πονανε οι μυς.......Τελικα τα παιδακια μας τα ιδια κανουν,εμενα την κλωτσαει αναποδα βεβαια και λεει γκλλλλ(γκολ)

χαχαχαχ νομιζω τωρα σ αυτη την ηλικια θα ειναι αλλο πραγμα κ,αι ναν φανταστεις οτι τα αγορακια δε μου κανανε και πολυ γουστο γιατι δεν ειναι ναζιαρικα σαν τα κοριτσια αλλα αηυτος ρε παιδι μου ειναι αλλο πραγμα ολο ναζι και κακο το σκατουλι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας! Τι μου κάνετε? Ξεχωριστά φιλάκια στην παραπονιάρα μικρούλα μας την Άννια! Μαρή εδώ λέμε ξεχνάμαι να πάρουμε πορτοφόλια βγαίνοντας από το σπίτι κι εσύ λες που ξεχάσαμε εσένα? Τι περίμενες γριές γυναίκες!!!

Αλήθεια η Μαρία πού χάθηκε?

Εμείς πήγαμε παιδίατρο! Πήγα όλο χαρά να ζυγίσουμε τη μικρή και η παιδίατρος μου έλεγε ότι φαίνεται να έχει πάρει, και τζίφος κυρίες μου! Ούτε μισό κιλό στους 2 μήνες! 74 εκ και λίγο λιγότερο από 8.500 κιλά μινιόν το παιδί μου! Θα κάνουμε όμως και μια εξέταση ούρων γιατί κάπως μου μυρίζουν τα τσισάκια της! Κατά τα άλλα τα βρήκε καλά με μυξούλες βεβαια, ας ελπίσουμε να μείνουμε εκεί! Το πιο περίεργο που μου είπε όταν της είπα ότι δεν περπατάει ακόμα, ενώ ο γιος μου περπάτησε από 10 μηνών, είναι ότι τα παιδάκια που χρονίζουν καλοκαίρι σχεδόν όλα εκεί γύρω περπατάνε, το Χειμώνα έχει παρατηρηθεί ότι αργούνε λίγο παραπάνω! Άλλο κι αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όχι Άννια μου έχει 2 μήνες που αποθηλάσαμε! Και όντως κάπου το είδα και στο ίντερνετ όπως είπε και η γιατρός ότι τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της μεγαλύτερης έκθεσης στον ήλιο, τα παιδιά προσλαμβάνουν περισσότερη βιταμίνη D και τα οστά τους είναι πιο γερά γεγονός που τελικά τα βοηθάει να περπατήσουν νωρίτερα! Σπουδες τελικά η μητρότητα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...