Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι πολυ το αγορακι μου και μου αρεσε και παρα πολυ γιατι ταυτοχρονα με χαιδευε χαχχαχα αυτα να τα βλεπει η συμπεθερα χριστινα να δει τι αγορι της δινουμε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αλο και πάλι! Πρωτοφανές αλλά κοιμήθηκαν και τα δύο!!! Είναι βέβαια στο πόδι από τις 7.30 οπότε ευτυχώς δεν την πάλευαν άλλο! Άντε γιατί έχουμε και παιδίατρο το απόγευμα!

Λονδίνο θα πάμε με τις φιλενάδες μου το έχουμε κανονίσει από Οκτώβρη! Ας ελπίσουμε να μη στραβώσει κάτι μέχρι τέλους! Νομίζω πρέπει να φέρω ένα πολύυυυυ καλό δώρο στον αντρούλη μου για να εξιλεωθώ! Χιχιχι! Εντομεταξύ γυρνάμε Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί κατευθείαν για δουλειά! Η μικρή φοβάμαι μη λαλήσει! Ο Γιώργος είναι ολίγον σκασιλάρα του ανθρώπους να έχει να τον παίζουν και τη μανούλα...γραμμένη! Όσο για γυναίκα κι εγώ για τις ώρες που έχουν ήδη κοιμηθεί σκέφτομαι αλλά και πάλι δε γίνεται μια ωραία μέρα απλώς να τα αφήσεις αν δεν την ξέρουν καθόλου! Εγώ ξεκινάω μπας και βρω στο φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον (στο μυαλό μου δηλαδή ξεκινάω γιατί στην πράξη προς το παρόν τίποτα ακόμα!)

Χαρά μου αυτό που έχεις δεν είναι τίποτα, όλες λίγο πολύ οι μανούλες υποφέρουμε από κάτι τέτοιο! Προχτές που πήγα να παρω τις εξετάσεις της μικρής έφυγα χωρίς κινητό αλλά κυρίως χωρίς πορτοφόλι και το κατάλαβα αφού ήμουν στο ταξί! Ωστόσο η αφηρημάδα μου με έσωσε αφου βρήκα ξεχασμένο ένα 20ευρω σε ένα τσεπάκι της τσάντας! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλα ρε κορίτσια είναι δυνατόν??? Αύτό με την κουζίνα μου φάνηκε πολύ αστείο.

Χριστινάκι την έχει μία φίλη μου την κοπέλα δύο χρόνια αλλά πολυυυυυ part time και πίνει νερό στ'ονομά της. Και μεις τη θέλουμε για λίγο, ειδικά στην αρχή. Αλλά γενικά θέλω να έχω ένα σταθερό άτομο και αν έρθει και άλλο μωρό με το καλό, να υπάρχει στη ζωή μας!!

Εχω κάνει μία λίστα με ερωτήσεις. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε καντε το πλιζ γιατί έχω ένα αγχος μη ξεχάσω κάτι!

και μενα με χτενιζει ο αργυράκος!!!! πολύ του αρέσει! και μου βουρτσίζει και τα δόντια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μαρινάκι απίστευτο αυτό με το ταξί!!!!

Και γω ξεχνάω συνέχεια πραγματα!!! αχ τι θα κάνω...αλλά και πριν ήμουν στον κόσμο μου!

Σουπερ το ταξίδι μαρινάκι!

Ρε συ ο γιος σου ετσι ήταν πάντα; Γιατί αν αρχίσει να κάνει και ο δικός μου έτσι θα πάθω!!!!!! Βέβαια οταν έχει τις γιαγιάδες του δε μου δίνει και τόσο σημασία!!!

Να πάω γυμναστήριο τώρα;;;;; Βαριέμαι αλλά πρέπει γμτ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ω ναι Λορέτα από πάντα στην ανεξαρτησία και χμμμ πώς να το θέσω? Τη μάνα μόνο για το ζιζί την ήθελε όσο θήλαζε! Μετά, όποιος του κάνει τα χατήρια! Καλά όσο για το ταξί άλλαξα 100 χρώματα όταντο συνειδητοποίησα, τώρα λέω τι κάνουμε? Ευτυχώς βρήκα την καβάντζα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γειά σας κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Εμείς ξυπνήσαμε στις 12:30 φάγαμε φρουτα και στις 3 έφαγε φασολάκια και αφού θήλασε κοιμάται...Φτού μη το ματιάσω έχει πρόγραμμα πλέον και το βράδυ ξυπνάει μια φορά και μετά κατά τις 8 που θα θηλάσει και θα κοιμηθεί....

Χαρά εχτές μιλάω με την κουμπάρα και μου λέει θα πάμε στην μανούλα μου να φάμε..

αχ της λέω μακάρι να μας είχαν καλέσει και εμάς βαριέμαι να μαγειρέψω....

μαγειρεύω και στις 2 χτυπάει το τηλ...

η πεθερά μου:άντε δε θα έρθετε σας περιμένουμε στη γιαγιά να φάμε!!!

έχεις να πεις κάτι????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχχχ Μαρίνααααααααα θα τρελαθώ!!!!!!!!! ΛΟνδινο εεε;;; ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Η πιο αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο!!!!!!!!! (μαζί με την ΙΤαλία....άσχετο!!) χαχααχχα .... Και όσο σκέφτομαι ότι δεν πήγαμε τελικά το Δεκέμβριο....γκρρρρ.... έχεις ξαναπάει;;

PCqNp2.png

Όχι πρώτη φορά θα πάω Χριστινάκι! Το κανονίσαμε τον Οκτώβρη και μας βγήκε αεροπορικά, μαζί με διαμονή σε πολύ χλιδάτο διαμέρισμα αλλά για 5 άτομο 230 ευρώ! Ακόμα δεν έχω μπει στο αντίστοιχο mood όμως γιατί μέχρι τελευταία στιγμή σκέφτομαι ότι κάτι θα στραβώσει!

Στεγία μου μια χαρά το πρόγραμμά σας αλλά και το φαγητό σας! Εμένα έφαγε λίγες μέρες και κάμποσο μη αλεσμένη χτες και σήμερα όμως που δοκίμασα όχι τίποτα σκληρό αλλά γιουβαρλάκια πήγε να ξεράσει και αηδίαζε και τελικά της το άλεσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μιλάμε ούτε στην Λαμία δεν πας με τόσα λεφτά..>!!Τέλεια θα είναι και δεν θα στραβώσει τίποτα!!! Θέλω λεπτομέρειες για το διαμέρισμα που λες!!! Επίσης ένα tip.. αν θέλετε να κάνετε συνάλλαγμα χωρίς προμήθεια, πηγαίντε στο Marks&Spencer στην oxford street... βέβαια για τόσες λίγες μέρες που θα πάτε δεν ξέρω αν αξίζει και ο κόπος αλλά λέω τώρα...

PCqNp2.png

εμενα βρωμιτσες πριν με κλασατε :( αχ εριξα ενα 2ωρο υπνο τωρα το μεσημερι αλλο πραγμα....εφαγε και τα μουτρα της η μαρια δαγκωσε τα χειλια της και τωρα εχει γινει σαν την χειλουδακη.....Χαρα κατι τετοια μου κανει και εμενα και κοβομαι!!!!!!!Επισης εμενα αναβει τον φουρνο και μια φορα μου σφηνωσε το διακοπτη απο το ματι τον πιεσε προς τα μεσα και δεν μπορουσα με τιποτα να το βγαλω εξω και ειχα και το ματι ανοιχτο πως δεν πηραμε καμια φωτια παλι καλα.

:-D

Είναι καμιά εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...