Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χέλοου ξανά...

αντε ρε Χριστινάκι και μεις λέγαμε που είναι αυτό το κορίτσι!!!

Ο Αργύρης δε κοιμήθηκε πριν και τον πήρα και πηγαμε πάρκο, μετά στο γυμναστήριο να τον δούν τα κορίτσια και τώρα τον ξαναέβαλα και κοιμήθηκε (ελπίζω)

Πάντως αν δεν τον βάλει ο μπαμπάς του όλο ξυπνάει...αχ αχ!

Χριστινακι οι babysitter παιρνουν 5 με 6 ευρώ την ώρα. Φαντάζομαι όσο περισσότερες ώρες, τόσο λιγότερο.

Μόλις έφαγα αποξηραμένη παπάγια!!! μιαμ...δε μου φαίνεται και πολυ διαίτης!

Θέλω επίσης να καταθέσω οτι κάποια καταστήματα νομίζουν οτι μας δουλεύουν. Εβλεπα κάτι μπότες εδώ στη γειτονιά μου πριν τις εκπτώσεις 120 ευρώ. Εντάξει δεν ήταν πολυ ακριβές αλλά επειδή σε λίγο θα άρχιζαν οι εκπτώσεις είπα να περιμένω. Και τις βάζουνε ξανά 120 από 165ευρώ!!! Τα πήρα πολύ ασχημα. Τώρα στο τέλος των εκπτώσεων πάλι 120! Σήμερα δε μπορούσα να μπω, ήμουν με το καρότσι αλλά αυριο θα μπω και θα τους το πω...Ε δεν είμαστε και βλάκες!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ δεν τη δίνω γλυκά συνήθως αλλά καμιά φορά της δίνω ψιχουλάκια από μπισκοτάκι και χαίρεται το γλυκό μου!!! Και τα τρώει σαν σπουργιτάκι!! :P:p Αλλά εχθές της έδωσα ας πούμε λίγο χαλβά να δοκιμάσει....

PCqNp2.png

Αντε ρε συ Λορετα!!!Φτου τους ρε!!!Φτου τους!!!Απιστευτο!!Τα πηρα τωρα......

Χριστινακι κι εγω ετσι τον λεω τον δικο μου...σπουργιτακι.....χοντρο ομως :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χααχαχαχ καλόοο!!

Λορέττα και εγώ τα πήρα τώρα!!! Εγώ θα έμπαινα με το καρότσι και θα τους τα έχωνα κανονικότατα!!!!

Καλά τόσο λίγο παίρνουν;;;; Μήπως αυτές είανι τιμές θεσσαλονίκης;; Γιατί στην Αθήνα τα βαράνε όλα...:?:???: Και σίγουρα το βράδυ θα θέλουν πολύ περισσότερα εε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας βρε κοριτσακια πριν λιγο γυρισα απο το κατ τα εβγαλα τα παλιοραμματα πονεσα καπως αλλα νιωθω τοσο ωραια και αναλαφρα...ολα καλα η τομη μου δεν φαινετε μονο ροζιζει λιγο αλλα ειναι πολυ νωρις....επισης εχω αρρωστο τον τολη και η μαρια αρχιζει να εχει μυξες.....Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

:-D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα απο την εγκυμοσυνη και μετα αλλα το τελευταιο καιρο εχει παραγινει το κακο. κανω κατι και το επομενο λεπτο ακριβως δε θυμαμαι τι ηθελα να κανω δε θυμαμαι τι εκανα πριν ενα λεπτο κολλαει το μυαλο μου φυλαω κατι και μετα δε ξερω τι το εκανα τι εχω παθει??εχω ακουσει οτι αυτη ας το πουμε αμνησια μπορει να οφειλετε σε καποια βιταμινη που μπρει να μου λειπει

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ-ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ενα θα σου πω.....

ου γαρ ερχεται μονο......(το γηρας...:) :) :) :) )

Χαρα μου πολυ χαλια;;κι εγω το παθαινω αυτο δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ δε αντεχω αλλοπ εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα αυτο το πραγμα ενα θα σουτ πω πριν απο λιγο πηρα τηλεφωνο ενω καλεσα κανονικα τον αριθμο πατησα να κανω κληση μετα στοπ αυτο ηταν κολλησε το μυαλο μου και αντι να βαλω το τηλεφωνο στο αυτι το αφησα στο τραπεζι και η μαμα μου μιλαγε μονη της :(

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Θα μπω και γω αύριο και θα τους τα ψάλλω!!! Εχουνε σκάλες και δε μπορώ να κατέβω με το καρότσι στο μαγαζί γιαυτό!

Χαρά και γω το έχω πάθει...πολύ άσχημο..Σημειώνω τα πάντα σε ένα τετράδιο αλλά καμιά φορά ξεχνάω που το έχω βάλει! :)

Χριστινάκι τόσο παιρνουν, οχι παραπάνω. Για βράδυ, 6 ευρώ! Υπάρχει στο αλλο παρεντς θέμα γιαυτό!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αυτη ειναι η καλυτερη λυση!Να τα σημειωνεις καπου...τωρα θα μου πεις...τι να σημειωσεις;;;θα παρω τηλ να μιλησω με τη μαμα μου;παντως να ξερεις θα συνηθισεις το μυαλο σου και θα σου περασει...καλα,οχι τελειως αλλα δε θα ειναι τοσο εντονο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εβαλα το φαγητο στο φουρνο στον αερα και το πειραξε ο μικρος χωρις να τον παρω χαμπαρι και το εβαλε στο γκριλ!!!!

Επισης εχει ξυπνησει απο τις εννια τον εχω βαλει εδω και μιση ωρα για υπνο και δε κοιματαιιιιι τα νευρα μουυυυυυ!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

xaxaxa εμενα μολις ανοιξε το συρταρι και πηρε μια κουβερτουρα που ειχα και εχει γινει να μη πω πως παω να τον καθαρισω και ερχομαι

του τη πηρα και μου λεει μαμ μαμ μαμ χαχαχαχαχα

α ξεχασα να σας πω εχτες καθισα λιγο στην εκπαιδευτικη καρεκλα του ευτυχως με αντεχει και εκεινος πηγε στο μπανιο πηρα τη βουρτσα μου και ηρθε και με χτενιζε κ α ν ο ν ι κ ο τ α τ α

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαρά μου δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό αλλά αν είναι τόοοσο έντονο όσο λες γιατί δεν πας σε ένα γιατρό να πάρεις γνώμη; Κατά τ'άλλα μήπως είναι απλά αφηρημάδα; Εγώ κάποτε νόμιζα ότι δεν άκουγα καλά...πήγα σε γιατρό και μου έκανε εξετάσεις...η ετυμηγορία;; Ότι απλά είμαι στον κόσμο μου και αφηρημένη γι'αυτό δεν προσέχω τι μου λένε οι άλλοι και ότι ακούω πολύ καλά!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι να πεις.....

Λορεττάκι το 6ευρώ μου ακούγεται πολύ καλό! Ότι έχω ακούσει εγώ από γνωστές για βράδυ είναι γύρω στα 10ευρώ!! Εσείς σήμερα θα δείτε γυναίκα που σας έχουν συστήσει ή από αγγελία;

Ελένη και εμένα μερικές φορές μου αλλάζει το μάτι στη κουζίνα...χαμηλώνει την ένταση και δεν το καταλαβαίνω και κάνει δέκα ώρες να γίνει το φαγητό!!

PCqNp2.png

αχ εμενα παλι παραλιγο να καει χριστινα μου!!!

επιτελους κοιμηθηκε....

χαρα,σε καλομαθαινει ο γιοκας σου ετσι;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...