Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα περα για περα!

Συννεφιασμενη Δευτερα εδω στη Σαλονικα!

Ρε παιδια συγνωμμη αλλα εγω του δινω καμια κουταλιτσα γλυκακι....και τουρτα του χω δωσει,και προχτες εφαγε καρυδοπιτα και ραβανι...νομιζω οτι μετα το χρονο δε πειραζει να δοκιμαζουν.....δε θα του δωσω ολοκληρο κοματι αλλα δυο τρεις μικρες κουταλιτσες θα του δωσω...

Μαρινακι τριημερο με τις φιλεναδες;;;πωπω....ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα εγω κατι τετοιο,μπραβο σου!

Ρηνουλι τα παιδακια αν δε χτυπησουν δε μεγαλωνουν....:) υπομονη και ψυχραιμια πανω απ΄ολα! :)

Λορετακι ξετρελλαθηκες με τη ταινια ε;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε.....και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις ερωτευμενες!!!Ειτε με τον αντρα τους,ειτε με τα παιδακια τους,ειτε και με τα δυο!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

δε ξέρω τι γινεται μαλλον οταν γράφω απο το κινητό τα παιζει!

έβαλα τον μικρό για ύπνο και πάω να κάνω στεπ. Αυτή την εβδομάδα δε θα έρθει η μαμά μου και δε ξέρω πότε θα πάω γυμναστήριο...κλαααψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέεερααα! Εδώ έχει ήλιο, δίνω αυγό στη μικρή και βουρ για βόλτα, από τις τελευταίες μας αφού την άλλη Δευτέρα...τα κεφάλια μέσα!

Λορέττα από το μεγάλο ή το μικρό σου άντρα γράφεις κρυφά καλέ? κι εγώ δεν το βλέπω το γυμναστήριο αυτή την εβδομάδα και άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να βρούμε κοπέλα για 1 στις 15 έστω να μπορούμε να βγούμε λίγο με τον καλό μου, γιατί εντάξει χωριστά κάτι γίνεται κρατάμε εναλλάξ τα παιδιά, αλλά οι 2 μας πέρασαν 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά και δε βλέπω και κανέναν διαθέσιμο (τη μάνα μου δηλαδή ποιόν άλλο?) να τα κρατήσει. Και ρε κορίτσια, αν βγούμε μόνοι μας είναι πάντα μετά τις 9 που πια τα παιδιά κοιμούνται, παρόλα αυτά...:twisted: Αλήθεια εσύ τι έγινε με την κοπέλα που έλεγες?

Ελενάκι εγώ στο Γιώργο γλυκά δεν έδινα καθόλου, 18 μηνών έφαγε κέικ πορτοκάλι στο σχολείο. Στη μικρή είμαι πιο ελαστική, όλο και δίνω κανένα μπισκοτάκι μιράντα! Για τούρτα κλπ όχι ακόμα, φοβάμαι λίγο μη μου κάνει καμιά αλλεργία, άσε που όταν ξεκινήσει νομίζω θα είναι σαν εμένα, δε θαμπορεί να σταματήσει!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι απο τον μικρό εννοείται γράφω κρυφά. Ο μεγάλος είναι καλό παιδί :) μ'αφήνει...

Σήμερα θα τη δούμε την κοπέλα, το απόγευμα. Ε ναι, δε γίνεται άλλο, χρειαζόμαστε και μείς λίγο χρόνο εκτός σπιτιού! Βέβαια για να αφήνεις την κοπέλα βράδυ θα πρέπει να την ξέρουν τα παιδιά ε; Και γω αυτό θέλω πιο πολυ αλλά πρέπει να τη μάθει οπότε θα έρχεται και κανένα πρωινό. Θα δούμε!

Εγώ γλυκό του έχω δώσει αλλά δε του αρέσει! απίστευτο;;;;;

Χαρά καλημερούδια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημεραααααααααααα και χρονια σας πολλα!!!τι κανετε?

οσο για τα γλυκα εγω του δινω και τρελλαινεται κιολας εχει φαει αρκετα και σοκολατα και κεικ και μπουγατσα καιγαλακτομπουρεκο και οτι θες!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω εχω θεμα εδω και δυο μερες με τον μικρο και μαλλον σημερα θα παμε παιδιατρο...ενω τρωει το γαλα του κανονικα το βραδυ ξυπναει μετα απο 2-3 ωρες και σφαδαζει στον πονο τεντωνεται και δεν ηρεμει με τιποτα!!!μιλαμε εχω τρελλαθει και του δινω ντεπον και τον παιρνω στο κρεββατι μου και μετα απο κανα δυωρο ηρεμει...φαινεται σαν να ποναει καπου αλλα δεν καταλαβαινω που και δεν καταλαβαινω γιατι μονο το βραδυ ενω ολη μερα ειναι ντουρασελ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Kalimeroudia koritsakia mou!! Axx sas diavaza alla twra den thimamai tipota...exw thema me to laptop kai twra grafw apo ena efedriko kai den exei ...ellinikaaaa!!! Alla tha to ftiaxw pou tha paei...

Xaroulitaaaa mou XRONIA POLLA gai tin pemptiiii!!!!Estw kai polu kathisterimena!! Na eisai panta eftyxismeni me tous antres sou kai suntoma kai to ...koritsaki! :wink:

Marinaa zilevwwwww!!! Thelw kai egw taxidaki me files!! Alla thelw taxidaki kai me ton antrouli mou ta dyo mas...sniff... Auto pou lete gia mia gynaika..kai egw polu tha ithela na mas tin krataei kanena brady enalax me tous goneis mou, alla ontws prepei na tin xerei, ara prepei na erxetai kai merika prwina.. Alihteia poso paei to malli gia brady xerete?? Egw skeftomouna na rwtisw kai tin kyria pou mas katharizei an endiaferetai gia kanena brady babysitting pou eiani polu kali kai episis ta pane kai polu kala me tin Ariadni...Ase pou emeis theloume vradynes wres pou outws i allws tha koimatai i mikri, apla na einai standby se periptwsi pou xipnisei klp....apla nomizw oti tha eiani liiiigo akrivi..alla tha tin rwtisw! \\

Aaa..pigame kai eidame to biutiful... milame gia poluuuuu mavrila....

Auta...paw na valw kai ellinika giati den mporw to greeklish edw...

PCqNp2.png

Μαρινα μου ουτε εγω εδινα στον Χρηστο....ημουν πολυ πιο αυστηρη!!!Και στο μωρο δε δινω ποσοτητα αλλα μια στο τοσο για να δοκιμασει του δινω ;)

Λενακι μηπως ειναι δοντια μωρε και ποναει ο καημενος;;

ταξιδακι κι εγω θελω πολυ με τον αντρουλη μου!Ελπιζω να τα καταφερουμε θεου θελοντος και παιδιων επιτρποντως να ρθουμε το αλλο ΣουΚου Αθηνα!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...