Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω θα το ακουσω αυριο γιατι αμα βαλω μουσικη τωρα,........

καληνυχτα .

καληνύχτα!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννια μου φεύγουμε θα κοιμηθεί στην μπανιέρα....

Άσε που θα με φάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαι λορετακι ο μικρος ευτυχως καλυτερα και τωρα εχω τον τολη με ιωση γκρρρρρρρ.....αυριο πρεπει να ξαναπαω στο κατ για να βγαλουμε και τα υπολοιπα ραμματα αν εχουν θρεψει.....

:-D

Γεια σας κι από μένα! Μια μέρα δύσκολη και η σημερινή αφού ήμουν μόνη μου και με τα δύο παιδιά και είχα τη φαεινή ιδέα να πάμε με τα πόδια και το καρότσι στο πάρκο! Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, ωχ κουλάθτηκα, πόνεθε η μεθούλα μου, ουαααααα "μπεμπκίστικα δε θέλω να μπω στο καρότσι", ξανά ουαααα "μη με κατεβάζεις από την κούνια" και ταυτόχρονα ΓΙώργοοοοοο μην απομακρύνεσαιιιι να σε βλέεεεπωωω, και μετά ααααααααα και μετά αίματα και ναι έσκισε και ο Γιώργος το χείλος του κλπ κλπ κλπ! Χαααα η Πέμπτη είναι κοντά όμως και θα δει ο καλός μου σύζυξ τι τον περιμένει αφού ένα 3ημεράκι θα το περάσει μόνος του με τα βλαστάρια του!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κυριες μου!!

μανιταρακι μου μην μου αγχωνεσαι.εκει που μεγαλωσες τα δυο σου αντρακια εεε αλλο ενα μικρουλη .δεν μασας εσυ εισαι δυναμη και παντα να εχεις δυναμη να ανταπεξερχεσαι σουπερ μανουλα!!οσο για τον αντρουλη σου ειμαι σιγουρη οτι δεν τα εννοεις.ολες τα ιδια λεμε αν τυχον και κανουν μια κοτσανα τα αντρακια μας.εγω δεν του λεω τιποτα βεβαια γιατι αν δεις τι φατσα περνει ο καλος μου αν γινει τιποτα Η πεσει ο μπεμπης και χτυπησει λιγακι........αντι να παρηγορω τον μπεμπη παρηγορω τον δημητρη.ασε εχουμε πολυ γελιο.περαστικα ηταν παντως οποτε ολα καλα κοριτσακι μου

λεναλ μου που εισαι?αχ πολυ ζηλεψα τα διαλειμματα αγκαλιας που κανει ο αναστασης σας.αααχχχχ θελω και εγω!!!!εμας μας εχει λιανισει.μας περνει αγκαλια και μας δαγκωνει απιστευτα δυνατα.με πιανει η ψυχη μου...........ασε τα δαχτυλακια του........... σαν σφιχτηρακια ειναι και μας τσακωνει οτι βρισκει ευκαιρο συνηθως μυτη και αυτη και μας τα λιωνει.αααααα θα το πιασω καμια ωρα και θα το γεμισω δαγκωνιες το σκατο.

μαρινα πες μου οτι θα πας τριημερο με τις φιλες σου .............και ο αντρουλης μονος του?ελπιζω να μην ηταν σοβαρο το χτυπημα του γωγου σου.

στελλιτσα ελπιζω το θεμα που λες να λυνεται,ολα ξεπερνιουνται.

γιαννουλα μου περαστικα στην οικογενεια.μακαρι να σου κοψει ο ντοκτορης και τα υπολοιπα ραμματα και ολα να ειναι οπως τα ηθελες.

4ywWp2.png

Να 'μαι πάλι!

Ω ναι θα πάω τριήμερο φίλες!!! Να είμαστε καλά βέβαια, πρώτα ο Θεός!

Ο Γιωργάκος εντάξει δε χτύπησε πολύ αλλά λίγο πανικοβλήθηκα γιατί τοντσάκωσα στον αέρα τρομάρα του πάει παντού, φόβο δεν έχει κι αυτός ήταν ένα μεγάλο μονόζυγο που κατέληγε σε τσουλήθρα! Κάποια στιγμή παραπάτησε και ευτυχώς τον έπιασα αλλά πάλι χτύπησε από το κάτω σίδερο! Τέσπα, μέχρι να μεγαλώσει θα γειάνει!!!

Τι διαβάζω ρε Ειρηνάκι δαγκώνει ο Βασιλάκης? Από αγάπη ρε το κάνει! Μου άφησε και το δικό μου το θκατουλάκι ένα "ρολόι" στο χέρι! Κάτι άσχετο τώρα: Έχετε κι εσείς τελικά έλλειψη ενζύμου? Τυχαίο που γεννήθηκαν την ίδια μέρα? Πόσα κοινά έχουν ακόμα τα βλαστάρια μας άραγε? Έμάς βγήκαν οι εξετάσεις και έχει τελικά μερική έλλειψη! Αύριο πάω παιδίατρο να της δείξω και τα υπόλοιπα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαχα! Άννια εδώ είμαι αλλά πια κλείνουν τα μάτια μου!

¨Αντε κι εσύ έχεις αύριο ραντεβού για τα ράματα, δεν την πέφτεις σιγά σιγά? Περαστικά και στον καλό σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω μαρινακι περαστικα και σε σας!!!τριημερο ε??με φιλες ε???που???ζηλευωωω!!!παω σιγα σιγα να βουρτσιζω τα δοντακια μου και να πεσω τα ανασκελα!!!καληνυχτα τσουπρες

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...