Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με ευχες μπορει οχι....με προσευχες ομως; :)

Ελενίτσα αυτές οι προσευχές έφτιαξαν τον Γιάννο...;););););)

Θέλω να πώ πως το 2009 νήστεψα,προσευχήθηκα να βρίσκαμε μια σωτηρία κάπως και στο τέλος τσουπ έμεινα έγκυος......

Το αντιμετωπίζουμε χρόνια,καθώς είναι θέμα της εποχής οπότε και έχουμε πολύ αγώνα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαρη Λορετα....πριν απο σενα ειμαι εω τωρα με ειδεςς;;;εγω εγραψα για τις αγκαλιες οχι η μαρινα :tongue:

α καλά τα'χω παιξει!!! νόμιζα η Μαρίνα!!! πήγατε καμιά βολτίτσα; περάσατε καλά; θα σας διαβάσω μετά απο το κινητό, κινδυνεύει η οικογενειακή μου ευτυχία!

Εμείς θα δουμε ενα κουλτουριάρικο γαλλικό που έφερε ο αντρουλης μου...γκρρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Σήμερα φάγαμε στους προπαπούδες καθώς προχτές γιόρταζε ο προπάππους του Γιάννου.

Ε,λοιπόν το παιδί μου δε μεγαλώνει(σημείωση:δεν παχαίνει να γίνει γιουβαρλάκι εννοούν)γιατί όλη μέρα χορεύει!!

Εντωμεταξύ τα πεθερικά είχαν να τον δουν καιρόοοοοοο πως γίνετε αυτοί οι άνθρωποι να μην βλέπουν πως το παιδί μεγαλώνει δε μπορώ να καταλάβω....

Εντωμεταξύ ο πεθερός τον είπε φοβιτσιάρη γιατί αντί όταν τον άφησε όρθιο να τρέξει με την ολυμπιακή δάδα αυτός κάθισε κάτω και τα άκουσε...

όπως τα άκουσε και για το δώσε λίγη τούρτα στο παιδί,γιαυτό δεν παχαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατι δεν καταλαβα καλα .δεν στεναχωρεθηκες γι αυτες τις βλακειες?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

κατι δεν καταλαβα καλα .δεν στεναχωρεθηκες γι αυτες τις βλακειες?

Δεν πολυδίνω πλέον σημασία προέχουν άλλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Φεύγεται?

Άντε να πάω να κάνω μπανάκι το γιοκαρίνι μου......

cIhqp3.png

9knMp3.png

γιατι δεν καταλαβα τιποτα και γιατι τα μυνηματα τα βλεπω καπως...............οχι στη σωστη σειρα να το πω...

φιλεναδα......ουκ γαρ ερχεται μόνο...:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν αυτό είναι το 4000 μνμ μου οπότε πρέπει να είναι θετικό και ευχάριστο...

Εξάλου δε μου πάει να είμαι κλαψιάρα...

Πάμε για μπανάκι....

Σας αφήνω με ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο σε όλες...

Για την αυριανή μέρα...

Είναι ο αγαπημένος μου....στο φατσοβιβλίο ανέβασα και βίντεο το ίδιο τραγούδι σε λαιβ ενώ ήμουν 3 μηνών έγκυος!!!

eLq1HBtZLQU&feature=player_embedded

cIhqp3.png

9knMp3.png

στελιτσα στις 11-11 ειχε γενεθλια ο μικρος της αδελφης του ρομπερτου και την ωρα της τουρτας ηταν η ελενη με την πεθερα εγω βοηθουσα στο σερβιρισμα και βλεπω την πεθερα να την ταιζει και μαλλον παραπανω απο 2-3 κουταλιες τη να κανω ?το μονο που ειπα ηταν μηπως την πειραξει η κοιλιτσα της?και να σας πω ακομα οτι απο εκεινη την ημερα δεν την εχει ξαναδει γιατι πολλη απλα δεν ηρθε ,δεν εχει παρει ενα τηλ,δεν εχει καν ρωτησει,αισθανεσαι καλυτερα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταράκι λίγο με νοιάζει τι λένε τους έβαλα στη θέση τους.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...