Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετάκι τώρα είδα το μνμ σου,ωραία διάιτα?

Πάντως και μένα η διατροφολόγος μου οι δίαιτες δε σε πείναγαν τουναντίον έτρωγες!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Και εγώ το εύχομαι αλλά με ευχές δε βγαίνει τίποτα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλως τα κοριτσια

τελικα την μικρη θα την παρω μαζι μου ασε δεν μπορω να την αφησω βλακειες λεω μπας και το πιστεψω και το κανω ;)

δεν τα αφηνω πουθενα κανενα τους .δεν μπορω και επειδη το εχω φιλοσοφιση λιγο το θεμα αποφασισα οτι δεν φταιω εγω:lol:η μανουλα μου δεν μπορουσε ηταν μεγαλη (ασχετος που εγω το καταλαβα τωρα)ο αντρας μου σας τα εγραψα ειδη:mad:και στην πεθερα μου δεν εχω εμπιστοσυνη.

τελος ,εχω δικιο και οπως τα κουβαλαω παντα μονη μου θα το κανω και τωρα .:roll::roll::roll:δεν ειναι τιποτα θα μου περασει τα εχω παρει με τον ρομπερτο ετσι μου ερχεται να του ριξω κανενα ποτηρι νερο στην μουρη τωρα που κοιμαται.εγω καθε μερα ολη μερα με τα παιδια και δεν παθενουν τιποτα .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Στέγια ελπίζω όλα να πάνε καλά! Είναι σοβαρό;

Αχ μαρινάκι μου γλύκα είναι το κοριτσάκι σου. Και μένα μου τα κάνει αυτά και τρελαίνομαι. Όμως τώρα το μυαλό του είναι στο περπάτημα! Ρε κορίτσια αμέσως τα πιάνει μια "ανεξαρτησία" όταν αρχίσουν να περπατάνε. Μ'αρεσει όμως, δε με πειράζει αρκεί να μ'αγκαλιάζει να μην είμαι κλαψ!

ποιος είναι ο ρομπερτο;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Στέγια ελπίζω όλα να πάνε καλά! Είναι σοβαρό;

Αχ μαρινάκι μου γλύκα είναι το κοριτσάκι σου. Και μένα μου τα κάνει αυτά και τρελαίνομαι. Όμως τώρα το μυαλό του είναι στο περπάτημα! Ρε κορίτσια αμέσως τα πιάνει μια "ανεξαρτησία" όταν αρχίσουν να περπατάνε. Μ'αρεσει όμως, δε με πειράζει αρκεί να μ'αγκαλιάζει να μην είμαι κλαψ!

ποιος είναι ο ρομπερτο;

ο αντρα ς μου μαρη .....καλα που ζεις?οσο για τις αγκαλιες ειναι θεμα χαρακτηρα .ο μανωλης δεν θελει με τιποτα ο γιωργος δεν μπορει να ζησει χωρις αγκαλιες και φιλακια.:lol:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιτάρι μάλλο ο αντρας σου είναι ο Ρομπέρτο ε; Μη τον μαλλώνεις μωρέ! εντάξει αν θέλεις λίγο νερό, ριξτου! :)

Κοριτσάκια πάω να δω ντιβιντι με τον αντρούλη μου. Τελείωσε το σουκου...κλαψ!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Σήμερα φάγαμε στους προπαπούδες καθώς προχτές γιόρταζε ο προπάππους του Γιάννου.

Ε,λοιπόν το παιδί μου δε μεγαλώνει(σημείωση:δεν παχαίνει να γίνει γιουβαρλάκι εννοούν)γιατί όλη μέρα χορεύει!!

Εντωμεταξύ τα πεθερικά είχαν να τον δουν καιρόοοοοοο πως γίνετε αυτοί οι άνθρωποι να μην βλέπουν πως το παιδί μεγαλώνει δε μπορώ να καταλάβω....

Εντωμεταξύ ο πεθερός τον είπε φοβιτσιάρη γιατί αντί όταν τον άφησε όρθιο να τρέξει με την ολυμπιακή δάδα αυτός κάθισε κάτω και τα άκουσε...

όπως τα άκουσε και για το δώσε λίγη τούρτα στο παιδί,γιαυτό δεν παχαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλο βραδυ Λορετακι!Παω να δω κι εγω το τοπ 30 καψουροτραγουδο καθοτι αυριο του Αγιου Βαλεντινου :)

Μανιταρακι ενα μπουκαλακι αν το εχεις προχειρο ριχτο ! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ρουμπέεεερτοοοοοο!

Τώρα μαζευτήκατε όλες εεεε;;; Που είσασταν τόοοοσες ώρες; ε; Ε; ε;

Ελενίτσα μου καλά είσαι;

Μαρη Λορετα....πριν απο σενα ειμαι εω τωρα με ειδεςς;;;εγω εγραψα για τις αγκαλιες οχι η μαρινα :tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...