Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εκανα καφε αν και δε προβλεπεται να τον πινω...τεσεπα!

Χτες πηγαμε για ψαρακι στην Αγια Τριαδα,και ηταν πολυ ωραια!Φαγαμε φρεσκα ψαρακια,και φχαριστηθηκαμε ηλιο!

Το αγορι μου το μικιο απο την ωρα που πηγαμε μεχρι την ωρα που φυγαμε...ετρωγε συνεχω και αδιακοπτως!Εφαγε ψαρακι εφαγε παντζαρι,κολοκυθοκεφτε,καλα για πατατα και ψωμι δε το συζηταμε....μεχρι καρυδοπιτα και ραβανι χαχαχαχα τι γελιοοοο αφου χωρουσε να βγει απο τη πορτα...παλι καλα!!!!Μποντιλαιννν σου ρχομαστεεεεεε :) Το απογευμα μια βολτιτσα στη Καλαμαρια πηγαμε και σπιτι ελπιζω να βγουμε και σημερα γιατι ο καιορος ειναι φανταστικος!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιός να κάτσει στο καρότσι??? Δεν παίζει! Αλλά και εκτός καροτσιού δεν ξέρει τι της φταίει! Και στον ύπνο της είναι ανήσυχη! Δόντια δε νομίζω να είναι, αφού μόνο οι κυνόδοντες της έμειναν και δε βλέπω να βγαίνουν ακόμα, αύριο έχουμε παιδίατρο να τη δει έτσι κι αλλιώς, πιστεύω ότι κάτι έχει όμως δεν εξηγείται! Εκτός κι αν έχει τόσα νεύρα επειδή δεν περπατάει ακόμα! Α και φυσικά ξυπνάει εδώ και κάμποσες μέρες από τις 7.30 και έχει γκρινιάξει και 2-3 φορές μέσα στη νύχτα! Μεγάλες στιγμές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φαση ειναι Μαρινακι μου θα περασει,πολυ πιθανο να οφειλεται στο περπατημα ξερεις!

Αφου θα τη δει και ο παιδιατρος θα σου πει κι αυτος ;)

Εσυ ξερεις ομως τι πρεπει να κανεις ε;;;Υπομονηηηηηηη :)

Μηπως το παιδι διαισθανεται την αλλαγη που προμηνυεται σε μια βδομαδα;;;ε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαρινάκι ο Αργύρης πριν περπατήσει είχε γίνει πολυ γκρινιάρης και ειδικά το απόγευμα. Ζοριζόταν ο καημενούλης. Κάνε υπομονή λίγο ακόμη. Τώρα από τη μία θέλει και από την άλλη φοβάται.

Ελενάκι τέλεια περάσατε, μπράβο! Ο Αναστασούλης μας εφαγε καλά ε;;;; Μόνο ο δικός μου στραβομουτσουνιάζει με το μαμ! Καλά χθες του έφτιαξε ο Γιώργος κρέμα άνθος αραβοσίτου και ήταν πεντανόστιμη ρε κορίτσια και είπα οτι θα την κατασπαράξει. Μόλις τη δοκιμασε την έφτυσε...

Τώρα είναι βόλτα με τον μπαμπά του και απ΄'οτι κατάλαβα που με πήρε τηλέφωνο τον ψόφησε...καλά να πάθει ο αντρούλης μου, να μάθει να χάσει κιλά...χιχι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πού είστε καλέ????????????????????????????

Νύχτωσε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πού είστε καλέ????????????????????????????

Νύχτωσε.....

εδω εσεις ?ακομα να γυρισετε απο τις βολτουλες?

τα δικα μου κοιμουνται φυσικα αφου ξυπνησαν απο της 7.00

η κορη μου και εχτες και σημερα επεσε και τρεχαν αιμα τα ουλακια της γμτ.σημερα κι εμεις το πρωι πηγαμε λιγο βολτιτσα και μετα στο ξενοδοχειο το οποιο ειναι χαλια μεσα στην βρωμα :mrgreen:και στις 3 του μαρτη περιμενω τα 2 πρωτα δωματια της σεζον βλεπω να τους βαζω να καθαριζουν:mrgreen:

μετα ηρθε μια φιλη με τα παιδακια της και επαιξαν μεχρι αργα το απογευμα και μετα μπανιο γαλα υπνο.τη ωραια που ειναι η ωρα του υπνου επιτελους ηρεμια σε αυτο το σπιτι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Εδώ,παίζαμε,πάμε για μπάνιο και τα λοιπά...

Χτύπησε η Ελένη?

ωχ μωλέ....πρέπει να είμαστε έτοιμες για αυτά μόλις περπατήσουν ε?

Σας φιλώ,καλό βράδυ ίσως μπω αργότερα να τα πούμε με καμία γιατί χρειάζομαι κουβεντούλα....:(:(:(:(:(:(

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα!!

Πολυ ησυχια σημερα ε;

Μανιταρακι ρε μη στεναχωριεσαι ειναι συνηθες να ματωνουν τα ουλακια απο χτυπηματα περναει γρηγορα ;)

Στεγιουλα τι επαθες;;;;;

Λορετακι πως περασατε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Μανιτάρι μου πώς χτυπήσε μωρέ το κοριτσάκι σου;;; κλαψ! και μένα άρχισε λίγο να πεφτει αλλά γενικά προσέχει πολυ, δε μπορώ να πω! Πάντως και μέσα στα χέρια σου μπορεί να πεσει και να χτυπήσει!

Τελικά τι θα κάνεις με τα δωμάτια; που θα αφήσεις τη μικρή; Η πεθερά δε τα κρατάει καθόλου;

Στελλίτσα δεν είσαι καλά;

Μαρινάκι καλά περάσαμε αλλά ο μικρός θέλει πια όπου είμαστε να περπατάει! Εσείς τι κάνετε;

Επίσης από τη μανία μας με το πρόγραμμα του ύπνου βγαίνουμε για λίγο και μετά σπιτι για ύπνο! Ομως ας μη γκρινιάζω!!!!

Εμείς εδώ, κοιμήθηκε νωρίς ο μικρός και μαγειρεύουμε για τη δίαιτα με τον Γιώργο. Χοιρινό με λαχανο! Σας είπα οτι άλλαξα διαιτολόγο ε;;; Α η καινούρια δίαιτα είναι τέλεια. Απλά αμφιβάλλω αν χάνεις κιλά :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εδώ,παίζαμε,πάμε για μπάνιο και τα λοιπά...

Χτύπησε η Ελένη?

ωχ μωλέ....πρέπει να είμαστε έτοιμες για αυτά μόλις περπατήσουν ε?

Σας φιλώ,καλό βράδυ ίσως μπω αργότερα να τα πούμε με καμία γιατί χρειάζομαι κουβεντούλα....:(:(:(:(:(:(

εδω ειμαι στελιτσα διπλα .γιατι αυτες οι φατσουλες?

η ελενη επεσε γιατι ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕ και εχτες και σημερα την αφησα για μιση ωριτσα στον ρομπερτο σπιτι ημουν εκανα δουλιτσες ε καλυτερα να το αφηνα μονο του το παιδι ,:mad::mad::mad:τι ανθρωπος ωρες ωρες μου ερχετε να του βαραω το κεφαλι στον τοιχο .και προσεξτε τη θα σκεφτητε οσες τον γνωρισατε ,γιατι δεν ειναι παντα ετσι μαλλον ελεχιστες φορες μαλλον μονο οταν ειμαστε εξω:mad::x:x

izE6p2.png?S6UQkQqM

Έλα βρε μανιταράκι εμένα μια χαρά μου φάνηκε ο άνθρωπος!!!

Αντιμετωπίζει ένα συγγενικό μου πρόσωπο ένα θέμα και είμαι κάπως!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χοιρινο με λαχανο;;Γουσταρω διαιτα Λορετακι θελω κι εγω ;)

Σωπα βρε μανιταριους!Κι εγω που ειμαι ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι του πως σαβουριαζεται;;;

αχ παιδια ειναι πολυ τρυφερο μωρακι το μωρο μουυυ!εκει που καθομαστε και παιζουμε σηκωνεται ερχεται μου κανει μια αγκαλια και φευγει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια αχαχα εχει πολυ πλακα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ Ελενάκι μου τι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ και μένα είναι αγαπάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...