Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsakia τι κανετε?

και εμεις περπατοπιτα εδω και καιρο αλλα οχι κανονικα 5 βηματα και κατω αλλα το προσπαθει πολυ

τι αλλα εμεις εχτες ειχαμε τραπεζι στους γονεις μου λογο εορτης και ο μικρος μου κοιμοτανε απο τις 8,30 ευτυχως ειχαν ερθει απο νωρις και τον χαρηκανε λιγακι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερααααααα!!!Κοιμομουν χτες απο τις δεκα ε και ξυπνησα σημερα με τις κοτες!χιχι!Οι υπολοιποι κοιμουνται!δεν εχω απαιτησεις να ειναι καποια ξυπνια,....αλλα...ε..καλα θα ητανε! :)

Περπατησε χτες ο Αργυρακος μας...ο οποιος μολις τον ειδα,επαθα πλακα...γιατι ενω κρατουσε στην αρχη το δαχτυλακι της μανουλας του εκανε τοσο σταθερα βηματα που ηταν πραγματικα σα να περπαταει μονος του!Φοβοταν το μαναρι μου αλλα τελικα ξεθαρρεψε!

Παρακαλω θελω μεριδιο απο τη περπατοπιτα μη ξεχνιομαστε....:)

Τι θα κανετε το ΣουΚου;Το Χριστινακι παλι χαθηκε;Μαρινα μου ποτε πιανεις δουλεια;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα,καλο σαβ/κο να εχουμε ολες μας!!!!λορετακι μπραβο στον Αργυρακο,ποιος τον πιανει τωρα(εσυ γιατι θα εχεις τρεξιμο τωρα:P:p:p)χαρα μηπως γιορταζες εχτες????λενιω τι εχει το προγραμμα σημερις,θα πατε καμια βολτα???

OjQkp2.png?B89kEt5q

προς το παρον εχει μπαλα!αγωνα ποδοασφαιρου ο μεγαλος,μετα δε ξερω ακομα τι θα κανουμε;εσεις τζεσικουλα;τι καιρο εχετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

δλδ εχεις μπαλα μπαλα που λεει και το τραγουδι:Pεγω σημερα δεν ξερω τι να κανω γιατι εχει συνεφια.ειδες καθολου τον σακη εχτες που ειπε τον καιρο???αν ναι τι ειπε???και εδω εμεις μονο αυτον ακουμε γιατι ειναι ο πιο εγκυρος απο ολους!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Συγνωμη που βγηκα αλλα τον ετοιμασα για να φυγει! :)

Ναι εχουμε μπαλα μπαλα σημερα!! :)

Δεν ειδα καθολου καιρο γμτ...μπορεις ομως να δει στον νετ για τον καιρο αν και δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστες οι σελιδες...

rssOp2.pngDiP1p2.png

το ξερω.ελπιζω μονο να μην χαλασει γιατι οι μερες που περασαν ηταν καλοκαιρινες.βαριεμαι τρελα σημερα......ελενη το ξερεις οτι πριν τον αντρα μου ημουν με καποιον που εμενε Ν.Μηχανιωνα και ειμουν συχνος κατοικος θεσ/νικης και πηγαιναμε περαια για καφε και περπατημα???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ναι εκτος απο την φιλη μου ειχα και το τοτε αισθημα.ολη την θεσ/νικη και την χαλκιδικη με ειχε γυρισει:roll:θυμαμαι οταν ειχα ερθει στην περαια ολο και εχτιζαν νεα κτιρια.αχ αναμνησεις..

OjQkp2.png?B89kEt5q

Μια χαρα ειχες περασει τζεσικακι! ;)

Δηλαδη πηγαινοερχοσουν Κερκυρα-Θεσσαλονικη;;Χαρας το κουραγιο σου!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλα ηταν!ευτυχως ειχαν δωσει κομματι της εγνατιας και ηγουμενιτσα-θεσ/νικη το καναμε σε 4,5ωρες.κερκυραιος ηταν απλως σπουδαζε εκει!!!θυμαμαι οταν ειχα πρωτοερθει θεσ/νικη ειχα πει στην φιθλη μου εγω θα παντρευτω θεσ/νικιο και θα ερθω να μεινω εδω ο κοσμος να χαλασει.τελικα κερκυραιο παντρευτηκα κερκυρα εμεινα,οχι που με χαλαει ισα ισα μου ειμαι τρισευτυχισμενη.αλλα η θεσ/νικη ειναι το απωθημενο μου.ελπιζω η μικρη τουλαχιστον να ερθει εκει για σπουδες!!!!ασε που οταν ερχομαι οσο και να φτιαχνομαι νοιωθω μερμηγκακι.ειστε ολες κοκετες ρε παιδι μου,δεν εχει βγει τζαμπα η φημη!!!!κουκλες οι σαλονικιες!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...