Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΑΝΑ,,,ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.....ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ-ΤΕΛΕΙΟ ΗΛΙΟ-ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ GARCON -ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάρες μου...

Άννια μου τι είναι αυτό πάλι?

Τώρα βρέθηκε πού είσαι χειρουργημένη?

Τεσπά πιστεύω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να περάσει!!!

Καλέ κορίτσια δε πρόκαμα να πω κουβέντα και τσουπ έτοιμη για το δεύτερο

Καλέ οκ είπαμε σιγά σιγά όμως....

χαχαχαχα

Τι να κάνω βρε κοριτσόπουλα?Τουλάχιστον είμαι συνηθισμένη στα ξενύχτια αφού ακόμα ξυπνάμε.....

Βέβαια από την άλλη δε το εύχομαι γιατί δε θέλω να σταματήσω τον θηλασμό....

Οπότε δεν το βλέπω ακόμα,απλά άλλαξα γνώμη(που μεταξύ μας μουέφυγε κιόλας)...

ΧΑΧΑΧΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αννια περαστικα στον αντωνακη σας και σε ολους γενικα.ευχομαι να μην ειναι τιποτα σπουδαιο και να του περασει γρηγορα του μικρουλη.φιλακια πολλα!

γλυκουλα μου δεν ηξερα οτι πηγες τωρα.πακετο με το λεωφορειο ε?πολλες ωρες.ο γαντζουλης μου ειναι πολυ καλυτερα αλλα ακομα βηχει που και που.αντε να δουμε ποτε θα σταματησει.φιλια στον ευθυμακη

λωρακι θα την φερω απο δω την φωτο γιατι το μονο που εκανα ηταν να πρηξω την λεναλ μας!ελα και εσυ αθηνα ........αυτο το ρομαντικο σουκου που λεγαμε?αντε αντε.

πρινσακο μου μην στεναχωριεσαι περιμενε και θα δειτε τι ειναι αλλα ολα φτιαχνονται ετσι κι αλλιως.

σμαρουλα τελειο το μεσημεριανο καφεδακι σας πολυ γουσταρο κουτσομπολινγκ καφε καμια σαλατουλα (σαλαταρα εννοω) και ξαπλα σε καναπεδακια κοντα στο τζαμι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Είναι καμία εδώ??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

OYF HRΘΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΝΟΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ 37,6 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΟΤΡΙΒΙΝ ΚΑΙ ΖΙΡΤΕΚ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

:-D

Διαφημίσεις

ναι ειναι πολλες ωρες ειρηνη μου 7 και αλλα τι να κανω αφου δεν τα εκανα στην ωρα τους τυραννιεμαι τωρα!!!

ειναι καμμια εδω???

δε μας είπες βρε λενάκι, έγραψες καλά;

Αννια μου περαστικά.

Έκανα ένα μπανάκι (αν και βαριόμουν) και πάω για ξαπλες και ντιβιντί μετά του συζήγου.

ααααααααααα ο φίλος μου που ήρθε έφερε ενα θανατηφόρο κεικ με μερέντα και φουντούκια. Ξεχνάς το όνομά σου. Εφαγα ένα μικρόοοοοοοοοο κομματάκι, το πρώτο γλυκό μετά απο 1 βδομάδα...

αααααααααααααα

εχω να καταγγείλω οτι καμία δε μου είπε συγχαρητήρια που έχασα 800 γρ... :evil: ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αννια μου περαστικούλια!!!!

ποποπο χαμός γίνετε με τις ιώσεις...

Γλυκούλα μου καλά αποτελέσματα!!!Χαίρομαι που δε το έβαλες κάτω,εγώ πότε?

Λορετάκι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο για τα 800 γρ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΝΝΙΑ ΟΕΟ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...