Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια ειδα στο φεις στις ελληνιδες μαμαδες ενα αγορακι 8 μηνων το οποιο ειναι σοβαρα και πρεπει να φυγει εξωτερικο.εγινα σκ@τ@ απο την στεναχωρια μου.λεω να βοηθησω οικονομικα,τι λετε????γιατι χωρις να το θελω γινομαι και καχυποπτη αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα που γενικα φοβαμαι

OjQkp2.png?B89kEt5q

ποιος φωναζει παλι?εδω ακουσα τις φωνες σου λεναλ και μπηκα.τι κανετε?

τζεσικα μπραβο σου αν μπορεις και βοηθας.καλο βεβαια ειναι να εισαι και λιγο καχυποπτος και να το ψαχνεις λιγακι.ετσι οπως εχουμε γινει αναγκαζομαστενα το ψαχνουμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα αντε βρε ρηνιω!!εσενα περιμενα!!! :)

αυτη τη φορα θα ειναι διαφορετικα αφου θα ειμαστε χαλαροι κι ελευθεροι(που λεει ο λογος) να κανουμε ο,τι θεμε :)..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπραβο κοπελα μου ,καλα να περασεις και ευχομαι να τις ολες τις κοπελες!!!αχ ζηλευω,αντε ελατε και απο εδω το πασχα

ρε τζεσικακι δεν ηταν να ερθετε και εσεις καποια στιγμη?ποτε θα ειναι αυτη η στιγμη?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ο μικρος οσο παει και χειροτερευει αρχισε να δακρυζουν τα ματια του και να πρηζονται σαν να εχει αλλεργια...αντε να ρθει η ωρα για τον γιατρο...Εχω αγχωθει πολυ και στεναχωριεμε που τον βλεπω ετσι αδυναμο... icon_sad.gif

:-D

βρε καλως το!τι κανεις?ξεκινησες και εσυ γυμναστηριο λενιω?

οχι καλε!!!με προσβαλλεις!!!

σερρες ημουν γιατι εδινα και πιαστηκα απο το κτελ!!!χιχιχι...

πως ειναι ο βασιλης ειρηνη μου?καλυτερα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αλόχα!!!

Τί κάνουτε?

Ουφ, σας διάβασα, αν και δε θυμάμαι πολλά, ξέρετε τώρα, το πολύ πολύ να κάνω καμιά 30 edit στο μήνυμά μου μέχρι να τα θυμηθώ όλα!!!!:P

Χα, χα καλέ για την περπατόπιτα που λέτε, νόμιζα πως το λέγατε έτσι για πλάκα, δεν ήξερα πως υπάρχει:P:p:p!!!

Στελλίτσα, εγώ γιατί δε μπορώ να δω τις φωτο από τα γενέθλια? Εκτός κι αν είναι μπροστά μου και δεν τις βλέπω, παίζει κι αυτό!!!!:roll: Βλέπω το αδερφάκι του Γιάννου, παρασκευάζεται οσονούπω!!!!;););)

Μαράααααακιιιιι, να τα εκατοστήσει η Αφροδιτούλα, να' ναι χιλιόχρονη, χαρούμενη και χαμογελαστή!!!!

Σόφη, συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες για την επιστροφή στη δουλειά! Είδες, βρε, αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε!!!

Χαρά και Άννια, είστε κούκλες και οι φωτο σας σούπερ!!!!

Λορέτα όντως αυτός ο λογαριασμός σου φέρνει ένα τραμπάκουλο όσο να'ναι...:eek::eek::eek:. μαζί με το πετρέλαιο δίνετε τόσα? Εμείς ζεσταινόμαστε πια αποκλειστικά μα ετα air condition, το σπίτι είναι πάντα φούρνος και δε πληρώνουμε τίποτα, niente λέμε!!! Όσο για την απεργία, έχεις απόλυτο δίκιο. Χάλια η κατάσταση. :(:(:(

Αυτό ήταν, αυτά θυμήθηκα προς το παρόν!

Α, δε σας είπα, θυμάστε που πήγα και έκανα υπέρηχο? Ε λοιπόν βρέθηκε ένα πράγμα σας κύστη, (δηλαδή πιθανολογείται πως είναι κύστη) και σπάστηκα όσο να'ναι. Ευτυχώς θα πάω στο γυναικολόγο αύριο για τεστ παπ και λέω να του το δείξω να μου πει τη γνώμη του. :(:(:( έχει καμιά σας κάτι τέτοιο να μου πείτε γνώμες?

πρινσακι κριμα που φυγες....

ειχε και μια φιλη μου,μετα τη γεννα το ειχε βγαλει κι αυτη,μην ανησυχεις ολα ειναι οκ ;)

τι σου ειπανε να κανεις καποια αλλη εξεταση;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια,

καμιά φορά βγαίνω βιαστικά γιατί μπροστά στον Αργύρη δεν ανοίγουμε υπολογιστή. Ολη την ώρα θέλει να είναι μπροστά και κλαιει αλλιώς. Οπότε γραφω λιγότερο και μόνο όταν κοιμάται.

Annia μου ελπιζω να μην έχει τιποτα το αγοράκι σου. Γράψε μας οταν θα επιστρέψετε από τον γιατρό...

Ελενακι θέλω και γω Αθήνα!!! Να έρθω μαζί σας σαν αποσκευή;:mrgreen:

Λενάκι πώς έγραψες;;;

Ταλαιπωρία βρε κορίτσι που πήγες και ήρθες τόσο δρόμο ε;

Ειρηνάκι μου τι κάνεις; θα μπω και γω να δω τις φώτο σου...

...

μπήκα, δεν έχεις φώτο!:?

Πρίνσι μου μη στεναχωριέσαι με την κύστη, είναι συνηθισμένο μετά την εγκυμοσύνη. Ομως γιαυτό πρέπει όλες μας να κάνουμε υπέρηχο!!!

Περιμένω έναν φίλο μου σε λίγο και πρέπει να συμμαζέψω...

σμουτς...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...