Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας! καλημερα σας!

Τι μου κάνετε;

Στελλιτσα μου με το καλό...καλά έκανες και το πήρες απόφαση!

Ειρηνάκι μου όλοι περνάμε τις δύσκολες φάσεις μας, θα στρώσουν τα πράγματα!

Εγώ καλά είμαι ήρθε η διαιτολόγος και με ζύγισε. Εχασα 800γρ. εντάξει καλά είναι αν σκεφτείς οτι χθες βγήκα και ήπια δυο ποτά και περιμένω και περιοδο!

Όμως σκέφτομαι να τη σταματήσω και να πάρω διατροφή από το γυμναστήριο. Είναι τα μισά λεφτά και δε θα έχω και αυτό να την περιμένω σπίτι... δε ξέρω, θα δω μες στην εβδομάδα.

Ελενάκι για πες για την εκδρομή! Πώς και το αποφασίσατε;;; που θα πάτε;;; μίλα, πες τα όλα.

Τζες μου τι κάνεις;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα νυσταζω κουτουλαω θελω να κοιμηθω icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif ...Ο αντωνινος χτες δεν εκλεισε ματι καραμπουκωσε απο μυξα εβηχε συνεχεια και γενικα τωρα εχει μια αδυναμια και θελει να ειναι μονο ξαπλωμενος,στις 7εχω παδιατρο να δουμε τι θα μας πει.....Γυρισ ακια εγω απο το κατ βγαλαμε τα 5ραμματα απο τα 12γιατι τα αλλα δεν εχουν θρεψει οποτε και θα ξαναπαω την δευτερα,αυτα παω να φτιαξω μια κοτοσουπα για ολους γιατι και ο Τολης νιωθει ψιλοχαλια

:-D

Το Πασχα δε νομιζω αλλα πολυ πιθανον να ρθουμε το καλοκαιρι τζεσικουλα μου :)

αντε βρε ελενακι,μακαρι!!οσο για αθηνα επρεπε απο περσι να ειχα παει για δουλειες αλλα φετα.......

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Λορετιους!!!Αιντε!Με τον αντρουλη σου σπιτι σε εχουμε χασει κλαψ :)

Χτες μου ειπε ο Κοσμακος οτι εχουν εκθεση εκεινο το ΣουΚου και αμα θελω να παμε...:)

Και ειπα θεεεελωωωω :)

Ετσι τις παιρνουμε εμεις τις αποφασεις μας...τσακ πατ....και στο τελος δε παμε πουθενα και τελειωνει η υποθεση :) :) :)

Μου ειπε αυτο το ΣουΚου να παμε Αριδιαια αλλα εγω πρωτον δε θελω να αφησω τοσες φορες τα παιδια σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και δευτερον θα ξεφυγουμε οικονομικως.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εξαρταται απο ποια οπτικη το βλεπεις...

πχ εγω εκανα μια παααρα πολυ καλη δουλεια που για αλλους ειναι μπλιαχ για 12 χρονια..ειμαι λογιστρια

για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα πολυ ψυχοφθορο επαγγελμα γιατι εχει συνεχεια διαβασμα λογω της αλλαγης των νομων...ολο αυτο ταυτοχρονα ειναι συναρπαστικο

τα τελευταια 3 χρονια ειμαι στο σπιτι....τα χω δει ολα.καθαρισα απιστευτες φορες το σπιτι ...η ρουτινα του σπιτιου ειναι απιστευτη .ξυπνησα αργα ομως κοιμηθηκα και αργα λογω του οτι τα παιδια δεν κοιμουνται νωρις...

για μενα ακομη και αυτο το 6 ωρο που φευγω απο το σπιτι ειναι λυτρωτικο.

και βοηθαει οικονομικα,ηθικα και ψυχολογικα μια γυναικα και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα..ασε που οταν δεν τους τα πας στα ποδια (τους αντρες) πιο πολυ σε σεβονται

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

Αννια πώς ήταν η κοιλιά; τι είπε ο γιατρός ευχαριστημένος;;;;

πάλι δουλειές κάνεις βρε κορίτσι;;;;

Λοιπόν πάω γυμναστήριο...μη με αναζητήσετε.

Σμαρώ καλημέρα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ:twisted::twisted::twisted:ΤΗΣ ΡΑΓΑΔΕΣ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ,Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΩ ΣΕ 2-3ΜΗΝΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ 18-20/02 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΑΝΣΚΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΤΙΣ 14/02/2011

Διαφημίσεις

ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ......ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ????????

χαχαχα σωπα βρε Σμαρω!!Οι πολλες που ειμασταν και χαθηκαμε!!!!:D:D:D

Λοιπον φαγαμε μολις φρουτακιιιιι και τωρα ειμαστε ετοιμοι για μια βολτιτσα στον ηλιο!!!!Τα λεμε μεταααα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τυχερη ελενιτσα εγω δεν μπορω να βγω βολτα τουλαχιστον για κανα μηνα(μονη μου ετσι?)δεν κανει να σηκωνω βαρος και εχει τελειο καιρο και εγω ειμαι κλεισμενη γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και εμεις φαγαμε τα φρουτα μας και την εχω στην κουνια και κλαει.δεν γινεται να την εχω συνεχεια στο κρεβατι μου.τεσπα απο εχτες μου κολλαει συνεχεια το φεις και παει τα ζωα μου αργα,εχει καμια το ιδιο προβλημα???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...