Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑς ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

ΣΟΦΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΗ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ

ΛΕΝΑΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙς ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΔΩ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ρε τοσο χαλια ειναι?τεσπα ευχομαι να βρεις μια δουλιτσα γρηγορα αν θελεις φυσικα ...δυσκολα ειναι μεσα στο σπιτι ολη μερα τρελαινεσαι ελενακι....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μαρηηηη χαρα?που σαι παιδακι μου ??εγινες κουκλα τωρα ε?ο αντρας σου σε κυνηγαει?εγω αν κανω τετοια αλλαγη μου λεει "μωρο μου τωρα εγινες μια αλλη...νιωθω οτι σε κερατωνω" κατι το αφροδισιακο εχει ολο αυτο και την βρισκουν ..τι να πω αβυσσος!! εγω δουλευω πουλακι μου αμ πως!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ηρθα και εγω πριν λιγο φαγαμε και παρακαλαω να κοιμηθουν να ξεκουραστω και εγω λιγο χτες δεν κοιμηθηκανε και εγω προσκυνουσα απο της 8....βρε καλως το σοφακι μας....περαστικα κι ολας...εγω εστειλα τον τολη με τον αντωνη στην παιδιατρο στο ικα και ουτε μια βλαμμενη δεν ηταν εκει:twisted:ολες απεργουσαν οποτε θα παμε αυριο το απογευμα στην ιδιωτικη γιατι λειπει και αυτη:evil::evil::evil:

:-D

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσει στο σπιι παντος παιρνω και τγο μικρο και πηγαινουμε και τις τσαρκες μας και μια χαρα ειναι

ασε που δε μπορω αυτα τα πρωινα ξυπνηματα σονι και ντε να πηγαινω και να ακουω τη μ...κια του καθενος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εξαρταται απο ποια οπτικη το βλεπεις...

πχ εγω εκανα μια παααρα πολυ καλη δουλεια που για αλλους ειναι μπλιαχ για 12 χρονια..ειμαι λογιστρια

για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα πολυ ψυχοφθορο επαγγελμα γιατι εχει συνεχεια διαβασμα λογω της αλλαγης των νομων...ολο αυτο ταυτοχρονα ειναι συναρπαστικο

τα τελευταια 3 χρονια ειμαι στο σπιτι....τα χω δει ολα.καθαρισα απιστευτες φορες το σπιτι ...η ρουτινα του σπιτιου ειναι απιστευτη .ξυπνησα αργα ομως κοιμηθηκα και αργα λογω του οτι τα παιδια δεν κοιμουνται νωρις...

για μενα ακομη και αυτο το 6 ωρο που φευγω απο το σπιτι ειναι λυτρωτικο.

και βοηθαει οικονομικα,ηθικα και ψυχολογικα μια γυναικα και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα..ασε που οταν δεν τους τα πας στα ποδια (τους αντρες) πιο πολυ σε σεβονται

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Μαράκι να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου! Να το καμαρώνεις πάντα γερό!

Εργαζόμενο νιάτο και εσύ Σοφάκι? Το πρωί στο μαγαζί το βράδυ στο χορό όμως ε? Καλά κάνεις!

Ελένη μου όντως ο ΑΣΕΠ ειδικά τώρα πάει δεν παίζει καθόλου! Πιο πιθανό να κερδίσεις κανένα λαχείο!!!

Χαρά το παιδί καλέ στη φώτο έχει τσιγάρο στο στόμα ή δεν βλέπω καλά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια μου επιστρεφω δυναμικα μετα απο ενα απαραιτητο διαλειμμα.μην με πειτε αξια της μοιρας μου αλλα τελικα δεν μετακομιζουμε 1ον για οικονομικους λογους.οπου και να ρωτησουμε θελουν τουλαχιστον 2 νοικια μπροστα συν που θα αυξηθουν τα παγεια μας αμεσως.εδω δεν πληρωνουμε ουτε νερο γιατι εχουμε πηγαδι ουτε και πολυ δεη και 2ον αυτο το σπιτι ο αντρας μου εφτυσε αιμα για να το φτιαξει και δεν γουσταρει να κανει το χατιρι του παλιογερου και να φυγουμε.στο κατω κατω της γραφης το σπιτι αυτο ανηκει στην κορη μου!!!ειπα στις δικες μου να μην ερχονται για λιγο μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα δλδ ο διαολος που μενει απο κατω και στον πεθερο δεν μιλαμε ουτε εγω ουτε ο αντρας μου!!αλλαξαμε και κλειδαρια:P:p:p:p:pκαι γενικα αλλαζουμε τελειως προσωπο και σταση.το μονο που θελουμε τωρα ειναι να σταθουμε λιγο στα ποδια μας,να βρω και εγω μια δουλιτσα σιγα σιγα για ετσι αν ξαναγινει κατι τετοιο να μπορουμε να φυγουμε χωρις 2η σκεψη.αυτα........τωρα για τα νεα σας τι να πρωτοθυμηθω????μαρακι να χαιρεσαι την αφροδιτουλα σου και να τι δεις οπως επιθυμεις και πανω απο ολα να σκαει απο υγεια.χαρα τελειο το μαλλακι.το ειχα και εγω χρονια ετσι και σκεφτομαι το καλοκαιρι να το ξανακανω.το μονο σπασιμο ειναι οτι αργει πολυ να ανοιξει.λορετα ποτε ανοιγουν τα φαρμακεια οεο???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας κορίτσια!!! Αχχ τι τέλεια μέρα ΚΑΙ σήμερα!!!

Μαράκι μου να χαίρεσαι την κουκλάρα σουυυυ!!!!!

Και εμένα μου αρέσει να κάθομαι σπίτι αλλά όχι για πάντα!! Δηλαδή σκέφτομαι σε 2-3 χρόνια μόλις μεγαλώσει λίγο το μωρό ή κάνουμε και ένα δεύτερο να ξαναρχίσω δουλειά! Τώρα τι δουλειά δεν ξέρω γιατί σκέφτομαι διάφορα... πάντως για πάντα νοικοκυρά σπίτι με τα παιδιά δεν θα το αντέξω... και περισσότερο απ΄΄όλα μου λείπει η επαφή και η επικοινωνία με τους συναδέλφους..τα καφεδάκια, τα αστεία, οι γκρίνιες...όλα αυτά τα ωραία!!

(Το καλοκαίρι που θα πηγαίνω κάθε μέρα στη παραλία δεν θα σας λέω τα ίδια...;);))

ΧΑρουλίτα μεγιά το μαλλί!!! Κορίτσια εγώ όποτε σκουραίνω τα μαλλιά μου με πιάνει κατάθλιψη και όποτε τα ανοίγω ξανανιώνω... αυτή τη στιγμή (και από την εγκυμοσύνη και μετά) είαμι στο ψιλοσκούρο και δεν μ'αρέσει καθόλουυυυ... (αλλά βαριέμαι να πάω να κάνω ανταύγειες....)

PCqNp2.png

γεια σου χριστινακι!!!εγω λεω να πας να κανεις ανταυγειες.ειμαι σιγουρη πως θα σου πηγαινουν πολυ!!!τωρα για την δουλεια ο αντρας μου προτιμα να ειμαι σπιτι και εγω δεν μπορω να πω οτι περναω ασχημα γιατι παω και τις βολτες μου αλλα οσο να ειναι δεν παυει να ειναι ρουτινα.αν δεν βρω καμια δουλεια και δεν παει η χωρα μας πιο κατω απο εκει που βρισκεται λεω να κανω κατι δικο μου και εγω....ρηνιω μου να μας ζησει ο βασιλακης μας!!!!πολυ συγκηνηθηκα με την φαση με το ονομα:Pσελω μπομπονιερα.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζες μου εσύ και ο άντρας σου ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλό για την οικογένειά σας στη προκειμένη φάση!! Σίγουρα για να συνεχίσετε να μένετε στο σπίτι παρόλα αυτά θα έχετε σοβαρούς λόγους, και τουλάχιστον καλά κάνατε και αλλάξατε κλειδαριά και να προσέχεις και εσύ όταν είστε μόνες με την μικρή! Εύχομαι ολόψυχα να μην ξαναέχετε άσχημα επεισόδια!!!

Εμένα ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα αν θα μείνω σπίτι ή αν θα δουλέψω..εξάλλου δεν είναι ότι είμαι και η σούπερ νοικοκυρά που αν αρχίσω δουλειά θα μας λείψει η νοικοκυροσύνη μου!! :P:p:p Μην σας πω ότι όσο δούλευα έκανα περισσότερα πράγματα για το σπίτι γιατί ήμουνα στην 'τσίτα' όλη μέρα!!

Έλεγα να ανοίξω τα μαλλιά μου προς το Πάσχα... και να τα κόψω...πολύ! Τα έχω βαρεθεί το ίδιο και το ίδιο τόσα χρόνια.. μπορεί να μου την δώσει όμως ΄και να ΄πάω άμεσα!!!

PCqNp2.png

για χρωμα δεν εχω και πολυ να προβλημα να αλλαζω αν και εχω κατασταλαξει στο σοκολα-μελι που εχω τωρα αλλα μην μου πεις για κοψιμο κλαιω....ο αντρας με παρακαλει να τα κανω καρε και εγω του λεω οταν γερασω:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...