Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά λέει το Χριστινάκι βρε Άννια μου την τρύπα σκέφτεσαι; Εδώ θα είσαι υγιής και με κοιλιά πλάκα!

Πάντως η τσίχλα δεν είναι οτι καλύτερο όταν πεινάς. Οτιδήποτε έχει υδατάνθρακες αυξάνει τον Γλυκαιμικό Δείκτη και πεινάμε πιο εύκολα. Γιαυτό αν φας γλυκό έστω και λίγο μετά λυσάς στην πεινα...

Πώς τα λέω πως τα λέω εεεε;;;; Δε τα κάνω βέβαια!!!

Ουφ τι κάνετε; που είστε;;;;

Μαρινάκι συνεχίζεις γυμναστήριο ε;;; Μπράβο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα που χαθηκατε ολες?

στελιτσα τελειες οι φωτο ο γιαννακης ειναι κουκλος.

λορεττακι υπομονη.σε λιγο θα σας παραγγελνουμε ον-λαιν απο εδω:-P

ασχετος την πλακα ειναι δυσκολα τα πραγματα εχουμε λαλησει ολοι.εγω κανονικα επρεπε τωρα να εχω κλεισει σχεδον τα μισα και ακομα δεν εχω κανει τιποτα .

ααααα περπατησαμε κι εμεις (μαλλον )οποτε θελει και περισσοτερο το πρωι.

και σημερα ξυπνησε απο τις 5.30:evil:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα μανιταρακι μου.....και δε ξανακοιμηθηκε;;;;;;Φτιαξε μια περπατοπιτα κι εσυ τωρα που χεις χρονο!! :)

τι κανετε οι υπολοιπες;;

Χριστινακι η περπατοπιτα ειναι εθιμο,πιτα ειναι αλλα κατι κανουν βαζουν το μωρο να πατησει μεσα;κατι τετοιο....δεν ειμαι σιγουρη δε το χω κανει ολοκληρωμενο το εθιμο....:)

Λορετακι τι να κανει κι αυτος ο αντρουλης σου....ο,τι αποφασιζουν οι πολλοι....δημοκρατια δε θελαμε;;;;;;;;

Αντε ξυπνατε εφτιαξα καφεδακι γιατι :)

Τι υπεροχος καιρος ΚΑΙ σημεραααααααααααα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε; Τι τέλειος καιρός; Εγώ έκανα μπανάκι και θα πάω γυμναστήριο. Ναι εμείς οι πόντιοι έτσι κάνουμε...Πριν μπάνιο και μετά κολώνια!!! χιχι!!!

Μετά θα πάμε βολτίτσα! Αχ βρε κορίτσια πρώτη φορά περνάμε τόσο πολυ καιρό μαζί με τον γιώργο και μπορώ να πω οτι μ'αρεσει πολυ. Συνήθισα και άντε να ξεσυνηθίσω τώρα!

Πήρα μια κοπέλα που μου συστήσανε για baby sitting και θα έρθει δευτέρα απόγευμα να τη δούμε.

Ελενάκι τι κάνεις;;; μήπως ξάπλαρες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι και Σμαρω!!!

Καλε που να τη πεσω;;;;;το πολυ πολυ τετοια ωρα να τη πεσω απο το μπαλκονι...αλλου δε προβλεπεται..:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοιμαται Σμαρω το μεσημερι κανα δυωρο αλλα κεινη την ωρα ερχεται ο μεγαλος....και ο ακομη πιο μεγαλος,οποτε υπνος γιοκ!!! :)πως ειναι το αγορι σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...