Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

KAΛΗΜΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

ΥΨΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ 83 ΒΑΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 9800 ΚΕΦΑΛΑΚΙ 49 ΑΥΤΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΗΣΥΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΤΑΡΖΑΝ!!!!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ......ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.......

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 5-6 ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημερα Σμαρω και Στεγια!

Αχ φοβερος καιρος και σημερα......εμεις θα παμε σερρες οχι για βολτα αλλα γιατι συχωρεθηκε μια θεια του αντρα μου,ας ελπισουμε οτι θα ειναι και αυριο ετσι ο καιρος για να τον εκμεταλλευτουμε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα σας κοριτσακια πολυ ωραιες μερες μας κανει...:Pδεν σας εχω διαβασει εφυγε η μανουλα μου χτες το βραδυ και ειμαι μονη μου σημερα με τα μικρα τα καταφερνω ευτυχως απλα δεν τα σηκωνω και γενικα δεν σηκωνω βαρος.....την πεμπτη θα παω να κοψω και τα ραμματα αλλα ευτυχως απο χτες δεν ποναω σχεδον καθολου εχω μονο μια μικρη ενοχληση.....

:-D

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη,εχτές με διαφορά μισής ώρας γέννησαν 2 φίλες μου!!!

Παίρνει ο ανηρ τον ένα φίλο και το σηκώνει ο άλλος και λέει γεννήσαμε μαζί...

καλά του λέει γελάσαμε!!

Αλήθεια βρε του λέει...

Γεννήσανε ΙΑΣΩ οπότε δε μπορούμε να πάμε...

Βέβαια όπως λένε ένας φεύγει στην περίπτωσή μας 2 ήρθαν..

Εχτές συγχωρέθηκε η γιαγιά φίλου μας η οποία τον μεγάλωσε μετά το διαζύγιο των δικών του....μάνα την είχε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να σας ζησουν στελιτσα διπλη χαρα..... :)

το σμς σου το πηρα απλα δεν εχω καρτα να απαντησω!!!:oops::oops:

Βάλε το γουατς ντε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τέλειος καιρός εδώ και 3 μέρες.....

Ετοιμάζεστε για τις απόκριες?

Θα κάνω αποκριάτικο πάρτυ για τα ζουζούνια και ψάχνω διακόσμηση

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΕΜΕΙς ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΤΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΜΕΣΑΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΑΤΣ ΑΠ...ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

:-D

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙς ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΤΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΜΕΣΑΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΑΤΣ ΑΠ...ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Φιλάκια,ωραίες φωτο!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εγώωωω παρούσα!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...