Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε ειρηνακι την εχω την απορια και θα σου την πω...ο πεθερος σου ποιος ηταν?δεν πολυ καταλαβα ποιος ηταν ποιος απ οτι βλεπεις!!!χιχιχι...

ο πεθερος μου ηταν ενας πολυ μεγαλος κυριουλης που "τα εκανε επανω του οταν ακουσε το ονομα"θα ειδες εναν παπουλη που σε καποια φαση εκανε να βγει εξω γιατι δεν αισθανθηκε καλα.

4ywWp2.png

ο πεθερος μου ηταν ενας πολυ μεγαλος κυριουλης που "τα εκανε επανω του οταν ακουσε το ονομα"θα ειδες εναν παπουλη που σε καποια φαση εκανε να βγει εξω γιατι δεν αισθανθηκε καλα.

ναι...καταλαβα και η μαμα σου αυτη με το ασπρο σωστα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια κορίτσια!! Αχχ ξημερώνει άλλη μια όμορφη, ηλιολουστη μέρα!!!

Στέγια μου πολύ ωραίο το πάρτυ και όπως είδαμε και στις φώτος το διασκεδάσατε για τα καλά!! Αααα και είστε πολύ χορευταράδικο σόι έτσι;; :P:p Άντε και του χρόνου με το καλό!!

Λορέττα μου τι να πω με τις απεργίες...σας καταλαβαίνω.. αχ και εγώ θέλω να πάρω ένα εμβόλιο γι'αύριο αλλά λέω να πάω το βράδυ μήπως έχει λιγότερο κόσμο στα εφημερεύοντα..(ελπίζω να το βρω)... Πάντως, δεν θέλω να ξύνω πληγές κορίτσια και συγχωρήστε με αλλά πιστεύω ότι έπρεπε από καιρό να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και προσωπικά το θεωρώ πολύ σωστό.. τώρα για όλα τ'άλλα που ζητάνε οι φαρμακοποιοί συγκεκριμένα λορεττάκι, εύχομαι να βρείτε το δίκιο σας γιατί και τόσες μέρες χωρίς δουλειά δεν είναι λίγο πράγμα.... Μα καλά 500€ ρεύμα;;; Το δίμηνο;;;:shock: Αυτό για το ενοίκιο μπορείτε να το κάνετε άνετα... πάααρα πολύς κόσμος ζητάει μείωση ενοικίου και το πετυχαίνει!!!

PCqNp2.png

Ειδα κι εγω τις φωτος,πολυ ωραιες Στεγια μου!Και του χρονου με υγεια!!!Ρηνουλι μου πιστευω σημερα θα ειστε ακομα καλυτερα!! :)

Λενακι μπραβο στον Ευθημακο σου!Φιλακια στα μπουτακια του!!! :)

Λορετακιιιι υπομονη.....δεν ειπες το χειροτερο ομως....τωρα με τις απεργιες δε μπορουμε να βρεθουμε χιχιχι(τι;;;δεν ειναι αυτο το χειροτερο;;;;ποιος το λεει;;;!!! :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Έλα λελεν μου (όπως λέει και μια φιλενάδα :wink: Δεν ξέρω τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό και άμα ξυπνήσω για κάααποιο λόγο νωρίς μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ....!! Δεν πειράζει..ευχαριστιέμαι το καφεδάκι μου με τα βουτηματάκια του!! (ααα... προς ενημέρωσην σας η δίαιτα έχει πάει.... μην πω πως.... Πέμπτη μια μηλόπιτα όλοκληρη φαγώθηκε σε μια μέρα... Κυριακή ένα κέηκ ολόκληρο φαγώθηκε σε μια μέρα +2 σοκολάτες γάλακτος μεγάλες, Δευτέρα 7 κουλουράκια φαγώθηκαν σε χρόνο αστραπή...σήμερα μια από τα ίδια...να πω και άλλα;; Η ζύγαριά πάντως δείχνει -1 κιλό...θα μας τρελλάνει....:oops::shock::?:P

Ειρηνάκο ευχαριστούμε για την πληροφορία με τα babylino! Θα πάω να προμηθευτώ και εγώ αν και πήρα 2 κουτιά pampers από το Βερόπουλο που τα έχει -30% (μέχρι το Σάββατο για όποια ενδιαφέρεται ας τρέξει!!)

PCqNp2.png

Μαρη Χριστιναααα τι μεταβολισμος ειναι αυτος;;;Τρως και αδυνατιζεις;;;;Κι εγω θελωωω μπουααααα :)

Κι εγω καμια φορα οταν γυρναω απο το σχολειο του μεγαλου που κοιμαται ακομα το μωρο λεω να τη ξαναπεσω αλλα αμεσως το μετανιωνω και φτιαχνω ενα καφεδακι να το πιω με την ησυχια μου βρε αδερφε!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ε, ναι βρε αδερφέ...συμφωνώ και επαυξάνω!!:D:D

Βρε ελενάκο για πες εσύ που έχιες καιεμπειρία...τόσο ωραία μέρα λέω να βγάλω την Αριάδνη για μια βολτίτσα με το καρότσι... σήμερα δεν την ακούω να έχει μπούκωμα...σα να της πέρασε...θα της κάνει κακό ή να μείνουμε και σήμερα μέσα;

PCqNp2.png

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα το εβγαζα Χριστινα μου!!Βαλτης κι ενα κασκολακι και βγαλτο πουλακι μου το μωρο να παρει λιγο καθαρο αεραααααααα!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι έτσι σκέφτομαι και εγώ! Μην σου πω ότι δεν θα πάρω καν καρότσι...θα βγούμε να 'περπατήσουμε'..!:P:p:p

Άσχετο βρε κορίτσια μου 'μυρίζει' καλοκαίριιιιι!!!!!!!! Άντε άνοιξη!!!!

PCqNp2.png

χαχα!κι εγω σημερα εκατσα το πρωι στο μπαλκονι για καφε και μενα μου μυριζε καλοκαιρι!!!δε ξες τι λενε;Ο φλεβαρης κι αν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρισει ;) τυχαιο;;;δε νομιζω!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης μη τη τντυσεις παααααααααρα πολυ χοντρα παρε και κατι πιο ελαφρυ μαζι σου γιατι πιο μετα θα εχει πολυ πολυ ζεστη,προσεξε να μη σου ιδρωσει :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...