Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι γλυκουλα .μηπως εβγαλες εσυ?

καλα μαρη οοοοοοοοοολη μερα δεν φωναζα να παρεις την φωτο σου μαζι?:mad::-x

μπααα την ειχα μαζι μου αλλα ο ευθυμιος δεν με αφησε να κανω τιποτα γιατι τεχαμε γυρω γυρω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Η Κέλη μας έγινε κι αυτή εργαζόμενο νιάτο? Όλα να είναι καλά για εκείνη και την οικογένειά μας και όποτε νιώθει καλά ας έρθει να τα πούμε!

Ειρήνη σήμερα το βράδυ της έδωσα κι εγώ soldesanil γιατί πνίγηκε από το βήχα! Όμως οι σταγόνες αυτές είναι πολύ δυνατές και από ό,τι ξέρω δίνονται εφάπαξ, πχ εμείς δώσαμε 20 εφάπαξ! Εσύ πόσες μέρες θα της δίνεις και σε τι δοσολογία?

Καλέ ξέχασα να ευχηθώ στο Χριστινάκι καλές βόλτες στην κούκλα της! Τη δικιά μου τη βλέπω τελευταία να το παίρνει απόφαση η φοβιτσιάρα μου! Χιχιχι!

μαρινακι μην στεναχωριεσε ουτε η δικια μου περπαταει.2-3 βηματακια και μετα κατω .εγω δεν τις εχω δωσει ποτε αυτες τις σταγονες ομως τις εχω ακουστα.εγω τωρα που ειχε βηχα απο τις μυξουλες τις εκανα μασκα αερολιν.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Κλαημερα κοριτσακια μου!

Πως ειστε;Η τζεσικα εξαφανισμενη ε;;;αχ......

Τις σταγονες αυτες τις δινουμε εφαπαξ σε κριση βηχα-λαρυγγιτιδας αλλα μπορεις να τις παιρνεις σε μειωμενη δοση σα θεραπεια δε ξερω ομως για ποσσες μερες εμεις εχουμε παρει μεχρι τρεις,φανταζομαι ειναι αναλογα της σοβαροτητας τηα καταστασης,,,,

Ρηνιω θες να πεις οτι δεν υπαρχουν ντοκουμεντα απο τη βαφτιση;;;Οχι γιατι δε το πιστευω με τιποτα αυτο!!!Αλιμονο σου!!!

Οι υπολοιπες;

Λορετακι φανταζομαι κοιμασαι αφου δεν εχεις και το γιοκα σου και ο αντρουλης σου ειναι σπιτι....ζηλευω :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Θα σας διαβάσω σιγά σιγά...

Λοιπόν χθες είδαμε τον μαυρο κυκνο και μας άρεσε πολυ. Ειδικά εμένα. Εχει πολυυυυ μπαλέτο και οι άντρες στην αίθουσα ήταν μετρημένοι. Αλλά επειδή ο δικός μου είναι μπαλαρίνος :tongue: του άρεσε... ένα βράδυ βγήκαμε και είδαμε πόσα άτομα εντωμεταξύ. Βρήκαμε κάτι φίλους μας τυχαία και πήγαμε για ποτάκι.

Εσείς καλά απ'οτι διαβάζω!

Χριστινάκι σίγουρα περπατόπιτα:-P. Και μεις κάνουμε δυο-τρια δειλά βηματάκια. Νομίζω οτι είναι θέμα ημερών (άντε να δουμε) να περπατήσει.

Αχ και γω με τον γιο μου είμαστε κολλημένοι, αυτοκόλλητοι και αγκαλιάρηδες (ωραίο ε;;;)... Μετά τα 4 τους χρόνια όμως (λένε οι ειδικοί) πρέπει λίγο να μετριάσουμε τις υπερβολές και να αφήσουμε λίγο χώρο στα παιδιά (οι μαμάδες στα αγόρια και οι μπαμπάδες στα κορίτσια).

Οταν έχετε χρόνο δείτε την εκπομπή της νετ με τον ψυχολόγο Ματθαίο Γιωσαφάτ. Θα παρετε απαντήσεις για πολλααααααααα θέματα που αφορούν τα παιδιά απο τη γέννησή τους μέχρι την παιδική τους ηλικία!

http://video.google.com/videoplay?docid=-8459266136242057768#

Είναι μια ολοκληρη εκπομπή αλλά αξίζει τον κόπο. Εγώ την βλέπω και τα ξαναθυμάμαι. Καθίστε ενα βράδυ και δειτε την και μπορούμε να το συζητήσουμε μετά αν θέλετε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορετα ειναι αυτος που υποστηριζει πολυ τη προσκοληση και μαλιστα λεει οτι στην αρχη της ζωουλας του μωρου το ιδανικο ειναι να ασχολειτε μονο η μαμα μαζι του;;;;ε;;;ή μηπως λεω αλλα ντάλλων;;;ε;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

οχι δε λέει κάτι τέτοιο (ευτυχώς)...

Απλά μιλάει πολύ απλά και κατανοητά για πράγματα που μας απασχολούν...Δεν είναι απαραιτητο να συμφωνεί κανείς αλλά έχει ενδιαφέρον να τον ακούσει.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Οχι οχι δεν ειναι αυτος,αλλα καπου το διαβασα αυτο.....ελεγε δηλαδη οτι ειναι τοοοοοοοοοοοσο σημαντικη η προσκοληση του μωρου βρεφους με τη μητερα που το ιδανικο ειναι λεεινα ασχολειται ΜΟΝΟ αυτη μαζι του ειδικα το πρωτο καιρο!!!!!!!!

Αντε καλε που δε σας δινει σημασια....υπερβολες....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...