Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας!!! Γράψατε πολλά και δεν ξέρω τι θυμάμαι!!!

Πρώτα απ' όλα μπράβο στο Ελενάκι για τη θρυλική έξοδο! Κι εγώ στο κλαμπ της Λορέτας μόνο σινεμά, θέατρο, φαί άντε και κανά μπαράκι στο τσακίρ κέφι! Club με την καμία, ποτέ δε μου άρεσε, πόσο μάλλον τώρα!

Φέτος όμως είδα και 3 θεατρικά και ευελπιστώ και για 4ο! Όλα με φιλενάδες και ο μπαμπάς baby sitting! Το γάλα το είδα πέρυσι Λορέτα, να πας οπωσδήποτε είναι τέλειο!

Καλέ εγώ γιατί μπερδεύτηκα και νόμιζα η Στέλλα ήρθε στη βάφτιση του Βασιλάκη και όχι η Γλυκούλα? Πάει αποχάζεψα!

Όσο για την εξάρτηση, τι να σας πω ρε κορίτσια, κρίνοντας από τα δυο μου παιδιά, πιστεύω ότι είναι και αρκετά θέμα χαρακτήρα! Ο Γιώργος τελείως ανεξάρτητος ποτέ δεν ήθελε πολλά-πολλά, η Μαριαλένα πάλι είναι το παιδί που και να το απαγάγουν θα το φέρουν πίσω! Ούτε 5' μακρυά μου ειδικά με ξένους!

Περαστικά στη μικρούλα σου Χριστινάκι! Κι εμάς ο βήχας καλά κρατεί με αποτέλεσμα χτες να κοιμηθούμε μόνο 2-5.30! Τέλεια έχω μια μούρη....μμμ φράπα! Πάλι βήχει τώρα η μικρή μου! Ουφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσιαααα...και η μικρή μου επιτέλους αλωνίζει το σαλόνι μόνη της!!!!!! Μόλις την βλέπω κλεφτά(κάνω ότι δεν την βλέπω) και πηγαίνει από τη μια μεριά στην άλλη με άνεση και όλας παρακαλώ!!!! Και εχθές δεν ήθελε να κάνει ούτε ένα βήμα μόνη της!!!:-P:-P:-P

Είχε αρχίσει εδώ και 2-3 εβδομάδες να κάνει μικρά βηματάκια αλλά φοβόταν και έπεφτε! Επιτέλους μπορώ να θεωρήσω ότι περπατάει εεε;;

PCqNp2.png

Χριστίνα Περπατόπιτα!!!!

Μπράβο στην κουκλίτσα σας......

Ελένη ΘΕΑ!!!!!!!!Σε κλαμπ δε πήγαινα ποτέ....αλλά για μπαρότσαρκα μέσα....

Λορέτα και Μαρίνα και μας η αγάπη μας Θέατρο και σινεμά αλλά τώρααααααααα.....

Ειρηνάκο μου αν είναι μεγάλα έχει καλώς κράτησέ τα αλλιώς αλλαγή για του χρόνου!!!όσο για το σκυλάκι είναι αγαπημένο μας από την αρχή!!!

Γλυκούλα πάνω του στον Ευθύμη και εγώ που υπάρχει μπαμπάς σα την μάν κανείς...

Αν δω κάτι διαφορετικό βγάζω το βύζο και νάτος μπροστά μου....χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπραβο Χριστινακι!!Αντε ετοιμασε κι εσυ μια περπατοπιτα!! :)

Μαρινα μου ελπιζω να τελειωνετε με αυτο το βηχα γρηγορα και μια και καλη!!!! :)

Εγω παντως στο πρωινο του μεγκα το ΣουΚου που εχει ενα δεκαλεπτο για μαμαδες απο το περιοδικο το παιδι μου κι εγω ειχε ενα ψυχολογο και ελεγε οτι ειναι απολυτως υγειης η προσκοληση των παιδιων στις μανουλες τους(σε αυτη την ηλικια φυσικα :) ) Και οτι δε πρεπει να μας στεναχωρει και μπλα μπλα μπλα :)ε....δε τα θυμαμαι και ολα!!!

Πηγαμε πηραμε τα παιδακια μας και ηρθαμε να ξαπλωσουμε αλλαααα παλι δε καταφερα να κοιμηθω γκρρρρ...τεσπα κοιμαται το μωρο.....και το μεγαααααααααλο το μωρο(ο αντρας μου :) ) ε, ναι!παλι!!!ουφφφφφ εγω ποτε;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γλυκουλα μου δεν θα τις αλλαξω γιατι δεν εχουμε χρωματιστα ρουχα.χαχα.ολα μπλε και σκουρα.

πολυ χαιρομαι που σου αρεσαν ειρηνη μου γιατι σε αρκετες δεν αρεσουν τα χρωματιστα αν και εγω τρελλαινομαι....:P

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εη κοριτσακια!!

πειτε μου ..........

εχει πιει κανενα απο τα παιδακια σας soldesanil σταγονες?? ειναι κορτιζονη.και οταν την πινει ο μπεμπακος μου παιδια κυριολεκτικα τρελενεται,μου το ειπε και ο γιατρος αλλα δεν το περιμενα να δω τετοια διαφορα.τσιτωνει,πιανει το καγκελο του παρκου και το σφιγγει και κανει και το στομα του σαν να σφιγγεται και μας κανει κατι αποτομα .χωρις αστεια με τρομαζει αυτο μην του κανει κακο.γιατι σε αλλους δινουν κορτιζονη και σε αλλους αντιβιωση?του βρηκε βρογχιτιδα

4ywWp2.png

Eiρήνη μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά εγώ θα έπαιρνα το γιατρό επιτόπου αν δεν αισθανόμουνα άνετα με το φάρμακο... και θα του ζητούσα να μου δώσει μια εναλλακτική αν είναι δυνατον....

PCqNp2.png

Ειρηνουλα,οι σταγονες ειναι πολυ πικρες...και συνηθως τα παιδακια δε θελουν να τις πιουν με τιποτα.....βαλτες σε ενα κουταλακι νερο ή σε λιγο γαλα....εγω πρωτη φορα του εδωσα τριων χρονων και δε τις επινε με τιποτα!!!!

Στη βρογχιτιδα αυτα δινουνε...σταγονες μασκες,και μονο σε προχωρημενο σταδιο αντιβιωση :)

Ειναι καμια εδω;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ειρηνακο να ζησει ο βασιλακης καλοφωτιστο να ειναι.

νομιζω τελειωσαμε και απο βαπτισεις τωρα ε?αντε και στους αρραβωνες:lol:

αυτο το σκυλακι ηταν το αγαπημρ=ενο του μανωλη μου και μας ειχε χαλασει το χερακι που παιζει τα πολλα τραγουδακια και το ξαναπειραμε

η φωτο που ειναι ειρηνη?

ελενακι για τα δικα σου δεν εχω να σχολιασω τιποτα εχω παραπουρεψη για τετοια.

οσο για την εξαρτηση που λεγατε εχω να σας ανακοινοσω οτι η κορη μου κοιμαται πλεον στο κρεβατι μου και δεν με νοιαζει και καθολου:lol::lol::lol:

τα αγορια μου μεχρι τα δυο τους ηταν μαζι μου.και τη εγινε κανεις δεν επαθε τιποτα.η αληθεια ομως ειναι οτι οτσν εφυγε ο μανωλης δεν μπορουσα να κοιμηθω για μερες κατι μου ελλειπε:lol::lol:αυτος ομως δεν με ηθελε .:confused::confused::confused:

ακομα να σας πω οτι εχει να φαει μεσημεριανο 1 εβδομαδα απο τοτε που αρρωστησε ,δεν το θελει με τιποτα γμτ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ειρηνουλα,οι σταγονες ειναι πολυ πικρες...και συνηθως τα παιδακια δε θελουν να τις πιουν με τιποτα.....βαλτες σε ενα κουταλακι νερο ή σε λιγο γαλα....εγω πρωτη φορα του εδωσα τριων χρονων και δε τις επινε με τιποτα!!!!

Στη βρογχιτιδα αυτα δινουνε...σταγονες μασκες,και μονο σε προχωρημενο σταδιο αντιβιωση :)

Ειναι καμια εδω;

εγω σου κανω?εχω κανει και μπανακι:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Στο γειτονα!!!Σε σενα μαρη το λεω!!!Γιατι δε τρωει το παιδι;δε συνηλθε ακομα;;;

Ο κελακος επιασε δουλεια :) :) :) Ξεκιναει αυριο !

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στο γειτονα!!!Σε σενα μαρη το λεω!!!Γιατι δε τρωει το παιδι;δε συνηλθε ακομα;;;

Ο κελακος επιασε δουλεια :) :) :) Ξεκιναει αυριο !

ααααααααααα μια χαρα ειναι το παιδι μονο λιγες μυξουλες μεινανε

απλα δεν θελει το μεσημεριανο μαλλον βαρεθηκε.

μπραβο η κελιτσα.ειναι ενταξει τωρα?πες της να τσακιστη να μπει να μας τα πει .τα παιδια ποιος θα τα εχει?και μην πεις η πεθερα γιατι δεν θα το πιστεψω

γιατι δεν μπενει εεεεεεεε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...