Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΠΗΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΗΠΙΑ 2-3 ΣΑΓΚΡΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ

Εγω χτες φοβομουν οτι θα με παρει ο υπνος πανω στο μπαρ....εχω πολλες μερες να κοιμηθω καλα,αλλα τελικα...οκ :)....και με το παραπανω ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ....ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ....ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Μπράβο ελένη μου που περάσατε ωραία και ξεδώσατε!! Εγώ δυστυχώς σε υατό το θέμα μάλλον έχω παραπουρέψει μου φαίνεται... δεν αντέχω με τίποτα να είμαι σε ένα χώρο με τόσο δυνατή μουσική, να μην μπορώ να πω κουβέντα και γενικά να γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ... Εκτός αν ήμουνα σε νησί καλοκαιράκι με τον καλό μου κλπ κλπ....αλλά εδώ Αθήνα δεν μου λείπει καθόλου!

Λορέττα εμένα μου άρεσε πολύ ο μαύρος κύκνος! Είναι σκληρό έργο αλλά καλό!!Επίσης θέλω πολύ να δω το beutiful γιατί μ'αρέσει πολύ και ο σκηνοθέτης αυτός αλλά και ο χαβιέ! Αν πάτε σε αυτό να μου πεις εντυπώσεις! Και εμείς σε αυτό θα πηγαίναμε σήμερα ΑΝ δεν είχα αρρωστήσει και ΑΝ δεν είχε κολλήσει και η μικρή....:-(

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι.....εμενα μου αρεσει πολυ!Μου αρεσει τρελλα η δυνατη μουσικη,ο χορος ...το μονο που με ενοχλει κοματι ειναι η ορθοστασια...αλλα μετα το πρωτο ποτακι τη ξεπερναω κι αυτην :) :) :)

Θα γινεται καλα και θα πατε βρε κοριτσι μου μη στεναχωριεσαι :)

Αληθεια τι περοχος καιρος σημερα;;; ε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ 10 ΜΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ..ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ...ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΓΩ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ

Ας πουμε απο την ωρα που ξυπνησε ο νους μου ειναι στα παιδια!!!!Τα θελω εδω ΤΩΡΑΑΑΑ!!!Αρκετα ξεκουραστηκα....μα και το να ειμαι σπιτι χωρις τα παιδια μου ειναι πολυ καταθλιπτικο.......παραεχει ησυχια....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

λοιπον.............

σας ευχαριστω ολες απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!!

ολα πηγαν πολυ καλα και ο μπεμπης μου εκλαψε σαν φυσιολογικος αντρας,πολυ ομως!!ρε παιδια συγκινηθηκα .......

και τωρα κλαιω που ειμαι μονη μου (παει ο δημητρης την μανουλα μου σπιτι)

συγκινηθηκα οταν ακουσα τον παπα και ειπε "τον δουλο σου Βασιλη" γυρισα και κοιταξα τον παπου του τον συνονοματο που γυρισαν και τον κοιταξαν ολοι και ο ανθρωπος επαθε κατι.δεν το περιμενε γιατι ο πρωτος του γιος δεν εδωσε στο μικρο του το ονομα βασιλη και εμεις δεν ειπαμε σε κανεναν πως θα τον βγαλουμε.αχ δεν μπορω να κρατηθω η μαρθα κλαψα.ο δευτερος γυρος κλαματος ηταν στο χαιρετισμα που ηρθε ο μπαμπας του δημητρη και μας λεει σας ευχαριστω πολυ για αυτο που κανατε .πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη η συγκινηση.δηλαδη αν εγω κλαιω τωρα που ξανασκεφτομαι την στιγμη ο παπους θα πρεπει να τρελαθηκε.

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.δοξα τω θεο!!!!!!!εγινε χριστινος ο μπεμπακος μου.!!!μακαρι να ειναι υγιεστατο,καλοφωτιστο,τυχερο,ευτυχισμενο το αντρακι μου.

το μικρακι μου απο μερες ειχε μυξες και πριν μια βδομαδα πηγαμε στον γιατρο και δεν μας ειχε βρει τιποτα απο ακροαστικα και τα συναφη.μετα αρχισε ο βηχας και εχτες εβραζε παρα πολυ.τον ξαναπηγαμε στο γιατρο και μας ειπε μια ωραιοτατη βροχγιτιδα.χτες βραδυ μας εκανε 38 ενω ηταν πανευτυχης και μεσα στην ορεξη.μετα απο ντεπον επεσε 36.σημερα ηταν τα ιδια αλλα χωρις πυρετο.πινουμε δυο φορες την μερα soldesanil σταγονες 2 φορες flixotide σπρευ και ανα τριωρο aerolin.σκατουλες αλλα οκ.ευτυχως ο καιρος ηταν μαζι μας και το πρωι ειχε ωραια λιακαδα.παλι καλα.αυτα!

σας ευχαριστω ολες καλες μου φιλεναδιτσες και σας ευχομαι καθε ευτυχια στα παιδακια και στην οικογενεια σας!!

γλυκουλα σε ευχαριστω πολυ που μας τιμησες!!το μηνυμα τωρα το ειδα.ο μπεμπακος μας ειχε μια τρελα και μια ανυσηχια αλλα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.θα τον ειδες που σε καποια φαση τα ειχε παιξει και κοιμωταν ορθιος.με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε και συνεχισε και στο σπιτι για καμια ωρα.σε ευχαριστω!!!!!!

να τον χαιρεσαι ειρηνακο μου και οπως επιθυμεις να τον δεις...

οντως ηταν πολυ ωραια η βαπτιση βεβαια εμεις ειχαμε τον ακαθιστο στο βιντεο σιγουρα θα ακουγεται η τσιριδα μας!!!

αν δεν σου αρεσει το δωρο να το αλλαξεις!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και γω δεν είμαι πολυ του κλαμπ. Μ'αρεσουν πιο πολύ τα μπαράκια ή κανένα εστιατόριο...μου έχει λειψει το θέατρο και το σινεμά πάρα πολύ. Κάτι κορίτσια από το γυμναστήριο θα πάνε θέατρο την άλλη κυριακή και λέω να πάω και γω...με καλέσανε δηλαδή μη νομίζετε οτι θα πάω ακάλεστη.:lol: Θα δουνε το γάλα!

Τελικά χριστινάκι μάλλον τον κύκνο θα δουμε και μεις γιατι το biutiful (δε ξέρω γιατί γραφεται ετσι) κρατάει 2μιση ώρες!!!!

Ελενάκι τώρα που είπες στικούδη, την είδα χθες με δύο τύπους από το συγκρότημα. Ενώ φαίνεται γυναικάρα στην τιβι, είναι πολυ αδύνατη και κάπως καρακιτς!

Αχ και μένα μου λειπει η ανεμελιά αλλά εχω αρκετή να πω την αλήθεια.

Σμαρώ ευκολα βάφονται με τον αφρό τα μαλλιά; Κρατάει η βαφή;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμένα μου λειπει από τώρα...δηλαδη σκέφτομαι οτι δε θα τον θηλάσω το βράδυ και δε θα τον βάλω στο κρεβατάκι του και μου λείπει...μπουχουχουχουχου

Λενάκι - γλυκούλα τι κάνετε;;; περασε καλά χθες ο Ευθύμης;; χόρεψε; είδα κανένα κοριτσάκι; :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι καλε....ψευτικη ειναι......χαλια μη το συζητας :) :) :)

Οσο για το....καρακιτς.....δε θα το σχολιασω!!!!(Καρακιτσου;;;;; :) :) :) )

Αχ ρε παιδια.....εγω τα θελω ολα!Θελω και τη ταβερνα μου,θελω και το σινεμα μου,θελω και το κλαμπακι μου !!!Απλα...αναρωτιεμαι μηπως για το τελευταιο ειδος διασκεδασης....παραμεγαλωσα...ο μεσος ορος ηλικιας εκει μεσα....ειναι βαρια 25!!!Αλλα ρε παιδια....πειραζει που κι εγω τοσο νιωθω;;;; :)

Γλυκουλα καλημερα!Ωραια η βαφτιση του γαντζου μας ε;;;

Σμαρω ο αντρουλης μου κοιμαται και τα παιδια τα εχει η μαμα μου...οποτε δε προβλεπεται :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...