Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αν πεις στο Γιάννο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ κοιτάζει τα φώτα και χασκογελάει!!!!!μιλάμε για τρελό κόλλημα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα τέλεια η επιγραφή!

Το πιασε Στελλίτσα ε?

Εμείς σήμερα είχαμε άλλο κόλλημα, ολημερίς ηθελε να κατεβαίνει από το κρεβάτι μου μόνη της, να την ξαναανεβάζω και τούμπαλιν! Σας είπα ότι τελικά σήμερα εβγαλε κοκκινίλες με το αυγό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέεεεεεεεερα πολυλογούδες μου!

Δε μπήκα πιο νωρίς γιατί αποφάσισα να μη μπαινω οταν ο μικρός είναι παρόν. Εχει εθιστεί με τον υπολογιστή. Γράφει κανονικά με το δαχτυλάκι του, πιανει το ποντικι και το κουνάει και πατάει και τα κουμπιά! Ελεοοοοςςς!

Ειρηνάκι μου να τον χαιρεστε τον νεοφώτιστο Βασίλη! Είναι πολυ συγκινητική η βάφτιση για τη μαμά! και γω είχα συγκινηθεί πολύ!!

Ελενάκι που πηγατε χθες; Και μεις σήμερα θα αφήσουμε τον μικρό επιτέλους αλλά επέιδή είμαστε οριτζιναλ πουρά θα πάμε σινεμά και μετά σπιτι...

Στέλλιτσα τι τέλεια πίτα ήταν αυτή που έφτιαξες? πες συνταγή για να ανοίξω φύλλο!!!!

Πρινσι να μη του λες συνέχεια "οχι" του μικρουλη γιατί το παιρνουν για παιχνίδι και το κάνουν επίτηδες. Να τον απομακρύνεις απο εκεί αποφασιστικά ή να τον βάζεις μέσα στο πάρκο.

Μαρινάκι αλλεργία στο αυγό ε;;; Εγώ δε του έχω δώσει ακόμη, βασικά μία φορά του έδωσα και δε του άρεσε!

Κορίτσια προσοχή με τα μικρά μας! Δύο μωράκια φίλων μας κόλλησαν Η1Ν1... Τώρα είναι καλά αλλά ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Δε θέλω να το πάρετε στραβά αλλά οι εκκλησία πχ είναι ένα επικίνδυνο μέρος αυτή την περίοδο. Όμως αυτό είναι λεπτό θέμα και ο καθένας κάνει οτι πιστεύει...

αυταααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημέρα κορίτσια!! Εμένα δε τη γλύτωσε το μικρό μου και μπούκωσε, φτερνίζεται και τρέχει η μυτούλα της...προς το παρόν πυρετό δεν έχει! Αλήθεια έχει καμιά το θερμόμετρο αυτιού; Λεώ να το πάρω γιατί ταλαιπωρούμαστε όλοι με το κλασικό και κυριως δεν μπορώ να την μετρήσω εύκολα το βράδυ που κοιμάται...

Αχχ βρε Λορέττα μου και εγώ γι'αυτό είχα αγχωθεί τις προηγούμενες μέρες..για τον Η1Ν1.. πιστεύω όμως ότι δεν είχα αυτό αφού κράτησε μια μέρα ο πυρετός! Βέβαια το 39 δεν είναι από απλό κρύωμα..τι να πω....

Ειρηνάκο να χαίρεσαι τον ομορφούλη σου και να είναι πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του!!!

Αα...λορέττα το αυγό ούτε εμένα δεν ήθελε να το βλέπει (και τρώει ΤΑ ΠΑΝΤΑ λέμε....) Τώρα της κοβω φρέσκια ντοματούλα και τα ανακατεύω και ρίχνω λίγο λαδάκι από πάνω και έτσι της αρέσει πολύ... δοκίμασε και αυτό μια μέρα να δεις! Ποιό έργο θα πάτε να δείτε σήμερα;;

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου ο δικός μου είναι δύσκολος με το φαί. Ακόμη του δίνω μόνο αλεσμένα. Τα δόντια δεν έχουν βγει ακόμη και φοβάμαι. Βέβαια μπορώ να αλέσω τη ντομάτα και να του τη βάλω πάνω στο αυγό και να τα ανακατέψω με λίγο λαδάκι. Μακάρι να το φάει...σιγά σιγά τρώει περισσότερο.

Σιγά σιγά σταματάω κορίτσια και τον θηλασμό. Δύο μέρες κάνω τη διαιτα και το γάλα έχει μειωθεί αισθητά. Το πιστεύετε; Όμως δε θέλω να σταματατήσω τη δίαιτα. Θέλω να αδυνατίσω και να νιώθω όμορφα. Νομίζω 13 μήνες θηλασμού είναι μια χαρά!!!

Λέμε να δούμε το biutiful, θα μπω να δω καμιά κριτική.

Αχ δε θέλω να τον αφήσω τον μικρό αλλά δε γίνεται πρέπει σιγά σιγά να κάνουμε και κάτι άλλο εκτός απο dvd και ύπνο. Θα έρθει κανένα άλλο νινι και δε θα έχουμε βγει από το καβούκι μας.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ρηνουλι!!!Να τον χαιρεστε τον Βασιλακη σας!Ειδες τι συγκινητικες που ειναι τελικα οι βαφτισεις;;;Ποιος να το λεγε ε;;;; :) :) :)

Μπορει εγω να βγηκα χτες βραδυ αλλα απ΄οτι ειδα και σει το ξενυχτησατε ετσι;;;

Παιδια εφτα η ωρα γυρισαμε χιχιχ ειχε χαραξει!Πηγαμε πρωτα σε ενα μπαρακι στην Αριστοτελους,στο mojo Λορετα,μετα στο club vogue και μετα στο hotel και....μετα....χτυπησαμε και ενα περιποιημενο γυρο απο τη Τουμπα στις εξι ωρα το πρωι χαχαχαχα ηταν πολυ ωραια,πολυς κοσμος....αλλα πολυ νεος βρε παιδι μου τι ειναι αυτο το κακο;;;;αλλα να σας πω κατι;;;το 80% των κοματιων που παιζουν σημερα ειναι ρεμιξ των κοματιων της εποχης μας...οποτε ημασταν μες στο πνευμα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχ κι εγω θελω σινεμα Λορετακιιιι....ποσο καιρο το λεω;;;ε...ακομα δεν αξιωθηκα!!!

Χριστινα μου ελπιζω να τη περασετε ετσι χωρις πυρετους και τα περαιτερω!Πρεπει να προσεχουμε πολυ ρε παιδια...αμαν καθε χειμωνα αυτη η ιστορια!!!ουφ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης ...κοιμηθηκα εφτα και ξυπνησα εντεκα ρε παιδια και δε μπορω να κοιμηθω αλλο.....κι ελεγα θα φχαριστηθω υπνο σημερα αλλα μπααααααααααααα.....

ο μιρκος μου...τον εκανε λιγο ανω κατω τον υπνο του στη μανα μου...ξυπνησε εξιμιση και μετα δε ξανακοιμοταν με τιποτα...χαχαχα την ερμη τη μανα μου!!:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΒΛΕΠΩ ΕΞΟΔΟΥΣ-ΣΙΝΕΜΑ-ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 3

ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΜΕ....Η ΘΑ ΣΑΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΕΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Διαφημίσεις

Ελενάκι τρελό γλέντι ρε συ!!! αααααααααα μπράβο σας και χαράς το κουράγιο σας! Αυτό έχω να το κάνω χρόοοοοοονια!!!! Ισως γιατί οι παρέες μας είναι λίγο "κάπως"...

Βλέπω τις ταινίες και καμία δε μ'αρεσει...χγρρ

Παιδιά δεν είναι αστείο...ΠΕΙΝΑΩ ΛΕΜΕ...

Σμαρώ καλημερα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι εμεις μια δυο φορες το χρονο το κανουμε μη νομιζεις...αλλα εχει πλακα!Βγαινουμε με το κουμπαρο μας ο οποιος ειναι λευτερος (ξερεις ;) )και ξερει πανω κατω τι παιζει :)

Το καλοκαιρι το κανουμε πιο συχνα καθοτι ειμαστε καθε ΣουΚου χαλκιδικη κοιμιζω τα μωρα και φευγουμε :)

Λοιπον το hotel καποτε ητανε κορυφη,ομως τωρα εχει πεσει.....το vogue θεωρω οτι ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο ολες τις αποψεις :)Και τα δυο εχουν και stage και κανουν και λαιβ,χτες στο χοτελ ηταν ο Βουρλιωτης με τη παρεα του και τη Στικουδη

Χορευει λεει;;;;χαμος γινεται!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα βρε Σμαρω!Δουλεια εισαι;;;;

ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ

ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.....ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ,ΕΒΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,ΕΒΑΨΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ (οποια τα βαφει μονη της η νεα βαφη σε μορφη αφρου πολυ καλη) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...