Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

στελλιτσα εβαλα και εγω και μου εγραψαν και ειναι πολυ ομορφες οι ευχουλες.δεν ειναι τυπικες ειναι πολυ ομορφες!!

πρινσακο ωραια η ιδεα σου για χοροσπεριδα.χαχα

ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια!αντε να περνουμε και εμεις σειρα γιατι θα πεσει πεινα και χωρις να θελω να κανω διαιτα!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλοφώτιστος, γερός και τυχερός ο Βασιλάκης σου Ειρήνη! Εδώ συγκινήθηκα εγώ με την περιγραφή σου! Κατά τα άλλα περαστικά σας εύχομαι γρήγορα, πάλι καλα΄που σήμερα ήταν καλυτερα!

Πρίνσι μου μακάρι να κάτσει είναι και στον τομέα σου, όλα καλά!

Στελλίτσα πήγατε στη βάφτιση του Βασιλάκη? Μπράβο!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πρίνσυ μου σιγά σιγά όλα αρχίζουν να ζωηρεύουν,το καλό με τον Γιάννο είναι πως για την ώρα μας ακούει...

Βέβαια και εγώ είμαι κατατοπιστική του εξηγώ κάθε τι επικίνδυνο...

Για αυτό χάνομαι τώρα που το σκέφτομαι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

σας ευχαριστω πολυ μωρε μπουμπουκιτσες μου!

και σας αφιερωνω ενα πολυ ομορφο ποιηματακι που μας εγραψαν......

οσα λουλουδια εχει η ανοιξει

και ο χειμωνας χιονια

τοσα σας ευχομαι και εγω

ευτυχισμενα χρονια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι μακάρι να πηγαίναμε σε όλες τις βαφτίσεις από τα παιδάκια μας...Τις λατρεύω εξάλλου αλλά δε γίνετε...

Φυσικά αν κανονίσουμε καμιά χοροεσπερίδα όπως είπε και η Πρίνσυ ευχαρίστως...

Κάνω πρόβες εδώ και ένα χρόνο εντατικά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μαρινακι μου περαστικα και σε μας πια.περαστικα και σε σας με τον βηχα.

δηλαδη το πρωι εχω εκκλησια?τι ωρα πανε συνηθως μηπως ξερετε?η γλυκουλα ηρθε και κατι αλλες μανουλες απο την ηλιουλολη .

4ywWp2.png

Άσε Στέγια μου, ήταν τόσο απότομη και γρήγορη η μετάλλαξη όπως την λέω, που δυσκολεύομαι λίγο να τη διαχειριστώ. Εκεί που προσπαθώ να είμαι cool, τρέχει προς τις μπρίζες, οι οποίες είναι π.χ. βουλωμένες, βάζει μέσα το δάχτυλό του και με κοιτάει πονηρά περιμένοντας να του πω το όχι! τα χάπια μου!!!!!!!!!!!! Τί νέα από το Γιαννούλη?

Ειρήνη εκκλησία πηγαίντε γύρω στις 9.

Αν δεν μπορείς αύριο μπορείς να πάτε από την επόμενη Κυριακή.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εγώ σα μάνα προνοητική τις είχα σφραγίσει από τότε που γεννήσαμε....

Έχει περιέργεια να πάει μιας και είναι ηλεκτρολόγος αλλά οκ με πολύ μπλα μπλα τα έχω καταφέρει...

Τα νέα μας είναι ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Περνάμε υπέροχα και δε καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Την κάνω κοριτσάρες μου...

Πολλά φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπράβο Στελλίτσα! Δώστου ένα φιλάκι από μας του γλυκούλη σου! Άμα δω τα σκούρα θα σε φωνάξω για ιδιαίτερα!!! Ένα άλλο που κάνει όταν τρώει μεσημεριανό είναι ότι θέλει να πιάνει το κουτάλι, έτσι κι εγώ του έχω 2 κουτάλια, ένα στο ένα χέρι και ένα στο άλλο, για να μπορώ να τον ταίζω με το τρίτο και κάνει το δίσκο από το καρεκλάκι του, χάλιαααααα παντελώς, αφού φτιαρίζει με τα κουτάλια και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του!!!!!!:D Ιδανικό για τη διαφήμιση πρόκλησης του skip!

Με καλεί το κρεβάτι μου τσούπρες, καληνύχτα!!!!:P

Μπράβο Στελλίτσα! Δώστου ένα φιλάκι από μας του γλυκούλη σου! Άμα δω τα σκούρα θα σε φωνάξω για ιδιαίτερα!!! Ένα άλλο που κάνει όταν τρώει μεσημεριανό είναι ότι θέλει να πιάνει το κουτάλι, έτσι κι εγώ του έχω 2 κουτάλια, ένα στο ένα χέρι και ένα στο άλλο, για να μπορώ να τον ταίζω με το τρίτο και κάνει το δίσκο από το καρεκλάκι του, χάλιαααααα παντελώς, αφού φτιαρίζει με τα κουτάλια και προσπαθεί να τα βάλει στο στόμα του!!!!!!:D Ιδανικό για τη διαφήμιση πρόκλησης του skip!

Με καλεί το κρεβάτι μου τσούπρες, καληνύχτα!!!!:P

Ναι ναι αυτό με τρελαίνει λέμε γουστάρω τρελά.......

πετάγονται οι κουταλιές παντού!!!!

Μόνο όταν είναι ο μπαμπάς είμαι με το χαρτομάντιλο στο χέρι και κοιτάει το παιδί και αναρωτιέται τι έγινε?Δεν είναι αυτή η μαμά μου!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κι εγώ ρε κορίτσια βουλωμένες της είχα από πριν, αλλά μη δει καλώδιο, μη δει διακόπτη! Εντάξει δεν ειν' κακό να το κάνει επάγγελμα!

Να, αυτό ακριβώς που λές!

Θα του φτιάξω και επιγραφή "Λόρδος ηλεκτρολόγος":tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...