Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Έχω μείνει άφωνη δεν ξέρω τι να γράψω για την ιστορία σου Τζέσικα! Ακόμα και σε ταινία θα φαινόταν υπερβολικό το σενάριο!Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να φύγετε γιατί πολύ φοβάμαι ότι τα προβήματα δε θα σταματήσουν εδώ! Ακόμα και αν χρειάζεται να δουλεψεις ημιαπασχόληση για να τα φέρνετε βόλτα και πάλι πιστεύω καλύτερα θα είναι!

Χριστινάκι άντε να σου πέρασε ο πυρετός και να ξεμπέρδεψες! Άντε καλά που φοβήθηκες κι εσύ χτεςκαι έκανες κακές σκέψεις! Όσο για τα παιδικά καθίσματα, έχω το maxi cosi και το recarro το βάλαμε εδώ και λίγες μέρες που πήρε το 1ο η Μαριαλένα και αυτό το πήραμε καινούριο για το Γιώργο. Το maxi cosi μακράν καλύτερο μας φαίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γιατί και είχε πρόσθετο κάλυμα το οποίο βγαίνει και πλένεται πανεύκολα και μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ με εμετούς κλπ και κλείνει πολύ πιο εύκολα η ζώνη! Άσε που έχει και 2η θέση και ξαπλώνει! Στο recarro πάλι το θετικό είναι ότι είναι 12-36 κιλά, ενώ το tobi είναι 9-18, ωστόσο μέχρι να φτάσει η δικιά μου 18 κιλά ουυυυ έχουμε χρόνια και ζαμάνια μπροστά μας!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:mad::x:x:x:x:x

δεν τα πιστευω αυτα που διαβαζω ελπιζω να εχεις ειδη βρει αλλο σπιτι.

δεν ειναι καλα ο ανθρωπος τι να πω .ειρηνη μην ξεχασεις την φωτογραφικη και να εχει μπαταρια αντε το βραδυ περιμενουμε.

πρινσι και τις φωτο απο το παρτι περιμενουμε.

χριστινακι αμα φορας μασκουλα μην φοβασαι για την μικρη .

κι εγω εχω τα νευρα μου δεν ξερω γιατι ,η μαλλον ξερω ομως δεν μπορω να αλλαξω καταστασεις.αντε να ερθει το καλοκαιρι να ηρεμισω.

ξεχασα να σας πω αλλαζουμε τα κουζινακια στα δωματια γιατι ηταν χαλια και σημερα πηγα και τα ειδα και ηταν τελεια.φυσικα ολα τα δωματια θελουν ριζικη ανακαινηση ομως το ταμειο ειναι μειων οποτε καθε χρονο και λιγο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλησπέρα!

Τζεσικούλα, τί ανθρωπόμορφο τέρας είναι τούτο; Από πού να ξεκινήσεις, το ξύλο στη σύζυγο, οι βρισιές, τα κουτσομπολιά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα που είναι και το χειρότερο, αλλά και το σκηνικό με τον κουνιάδο σου σαν απόσπασμα από ταινία γκραν γκινιολ. Και όλα αυτά μπροστά στο παιδί, εεεεεε όχι, έλεος.....

Αγνόησε αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και προσπάθησε να κάνεις μία όσο γίνεται πιο ορθολογιστική συζήτηση με τον άντρα σου, προκειμένου να αποφασίσετε από κοινού τί είναι καλύτερο να κάνετε για την οικογένειά σας. Επικεντρώσου στον άντρα σου και στο παιδί σου, όλοι οι άλλοι ξεπαρεού!!! Είμαι σίγουρη πως θα πάρετε την σωστότερη απόφαση.

Κορίτσια, πάντως η συμβίωση είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Εδώ εμένα οι γονείς μου μένουν από κάτω και σε γενικές γραμμές είναι πολύ νορμάλ και διακριτικοί άνθρωποι αλλά και πάλι έρχονται στιγμές που γινόμαστε μπίλιες με την μητέρα μου ιδίως στα θέματα του παιδιού. Γενικά είμαι της λογικής "ο καθένας στο σπίτι του", και ότι όσο λιγότερο εξαρτάσαι από τους άλλους, τόσο λιγότερο επεμβαίνουν στη ζωή σου. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι που επεμβαίνουν ούτως ή άλλως και ιδίως αν είναι πεθερικά και όχι γονείς για να τους τα ψάλλεις χωρίς τύψεις, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται.

Μανιταράκι θα σας βάλω φωτο και από το πάρτυ και από τη βάφτιση! Θα σας πώ πότε, ναι?

Λοιπόν, όπως σας είπα, σήμερα συνεντευξηάστηκα!! Σε γενικές γραμμές πήγε μια χαρά μπορώ να πω, θα ξαναμιλήσουμε από βδομάδα, αλλά όπως δέιχνουν τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούμε. Αχ, μακάρι!!! Αν και κρατάω μικρό καλάθι (κοφίνι που λένε στο χωριό μου:tongue:), γιατί αν δεν πέσουμε οι τζίφρες, δεν πιστεύω τίποτα. Σωστά?

Ειρήνη καλοφώτιστος ο Βασιλάκης!!! Αναμένουμε όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες!!!

Κορίτσια, δε σας είπα και το άλλο. Από χθες το παιδάκι μου δεν είναι στα καλά του. Δεν ήθελε να φάει από το μεσημέρι, ήταν μέσα στη γκρίνια, το βράδυ ξύπνησε στις 2:30 και έμεινε άυπνος μέχρι τις 5:30 το πρωί και έκανε και λίγα δέκατα. Δόντιαααα??????????? Τώρα πάλι κοιμάται και κάθε τόσο κλαίει στον ύπνο του και ξανακοιμάται. Το τσαμένο μου υποφέρει...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κροιτσια.....

Τωρα τι να πω κι εγω;Τα διαβαζα και δε πιστευα στα ματια μου...Τεσπα...πρεπει να φυγετε τζεσικα αμεσα δεν ειναι περιβαλον αυτο ουτε για σας αλλα ουτε και για το παιδι φυσικα!!!(και κυριως!!!)

Ευτυχημα που συννεονοηστε με τον αντρα σου...μαζεψτε τα και δρομο!

Χριστινα περαστικα κοριτσι μου γλυκο,οσο για τη Χαρα θα της τα σουρω που σε αγχωσε μη στεναχωριεσαι....:) :) :)

Ρηνουλι καλοφωτιστο το παλικαρακι σου!Να τον χαιρομαστε τον Βασιλακη μας!!!

Πρινσυ μου μακαρι να συνεργαστειτε σου το ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου :)

Εμεις αφησαμε τα παιδακια μας στη μαμα μου και ετοιμαζομαστε για...τρελλο κλαμπινγκ....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλή διασκέδαση ελενάκο μου!!! Δηλαδή όντως θα πάτε σε κλαμπ..κλαμπ;; Για θυμισέ μου είναι από αυτά τα σκοτεινά μέρη με τη δυνατή μουσική, με τα περίεργα φώτα και τον πολύ κόσμο που πίνει και χορεύει;; :roll::lol::lol:

Ειρηνάκο που είσαι ντε και περιμένουμε νέααα;;;

Πρίντσι μου εύχομαι να την πάρεις τη δουλειά! Θα είναι ημιαπασχόληση ή κανονική εργασία;

PCqNp2.png

Χριστινακι εμεις ρε ειμαστε τηνειτζερ :) :) :)για να μη πω ....πουρειντζερ!!!! :)

Αυτα ειναι καλα τα θυμασαι!!! :)

Πως εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα!!!

Σκεφτόμουν το Ειρηνάκι πού είναι να μας πει πώς πήγε η βάφτιση!

Πρίσνη μου μακάρι να την πάρεις τη δουλειά!!! Σε τι αντικείμενο είναι? Εγώ 2 εβδομάδες μετράω πια φιλενάδες και επιστρέφω! Αγχώνομαι λιγάκι!!!

Ελένη κλαμπάκι διαβάζω? Ου ρε που είστε και πουρέιντζερ, μέσα στο νιάτο!

Μανιτάρι μου όντως δεν είναι καιρός για μεγάλες επενδύσεις, σιγά σιγά και θα τα φτιάξετε όλα!

Εμένα η μικρή μου πάλι βήχει γμτ! Αλλά κυρίως σήμερα της έδωσα παραπάνω αυγό και κυρίως επειδή το έβαλε η μάνα μου στο φλυτζανάκι είδα ότι είχε βάλει και ασπράδι και έχει κοκκινήσει πολύ στα μάγουλα και το πηγούνι! Με τις υγείες μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

τζεσικακο μου πολυ και εγω οπως και ολες οι υπολοιπες φιλεναδες μας ειμαι αφωνη και θα τα ειχα παιξει αν γινοταν κατι τετοιο.παναγια μου!!!!ευχομαι να μην σας ξανατυχει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη να σας ζήσει ο Νεοφώτιστος...

Πάντα γερός και ευτυχισμένος......

Πως περάσατε?

ΤΕΛΕΙΑ ε?

Να σου απαντήσω καθυστερημένα πως είχα Βιβλίο των ευχών και στη Βάφτιση και στα γενέθλια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γιούχου!!! Να' μαι πάλι!

Κορίτσια, μιλάμε ότι ο μικρός έχει ξεσαλώσει εντελώς λέμε. Τον πιάνει ντελίριο με τις μπρίζες, τα καλώδια, τα συρτάρια, τις πόρτες και γενικότερα όλα τα απαγορευμένα! Μα αν είναι δυνατόν μιλάμε για μετάλλαξη, μέσα σε 4-5 μέρες! και εσάς έτσι κάνουν ή μόνο ο δικός μου σεληνιάστηκε?

Η δουλειά θα είναι full time σε γερμανικά/ιταλικά έπιπλα κουζίνας. Συζητάμε για το τμήμα παραγγελιοληψίας. Ό,τι έκανα δηλαδή και στο παρελθόν. Άντε να δούμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια.

Μαρινάκι, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση και για σένα ε? Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω, είναι τόσο ανάμεικτα τα συναισθήματα!

Ελενίτσα, πυρετός το σαββατόβραδο!!! Πολύ καλά κάνετε!

Κορίτσια, ζούλεψαααααα, ξέρετε πού θέλω να πάω? Στο "Βινύλιο" που παίζει ντίσκο να θυμηθώ τα νιάτα μου. Μήπως να κανονίσουμε καμιά χοροεσπερίδα μεταξύ μας? χα,χα!!!

Ειρήνη να χαίρεσαι το νεοφώτιστο γαντζουλοβασιλάκη!!! Για πες μας πώς πήγε?

λοιπον.............

σας ευχαριστω ολες απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!!

ολα πηγαν πολυ καλα και ο μπεμπης μου εκλαψε σαν φυσιολογικος αντρας,πολυ ομως!!ρε παιδια συγκινηθηκα .......

και τωρα κλαιω που ειμαι μονη μου (παει ο δημητρης την μανουλα μου σπιτι)

συγκινηθηκα οταν ακουσα τον παπα και ειπε "τον δουλο σου Βασιλη" γυρισα και κοιταξα τον παπου του τον συνονοματο που γυρισαν και τον κοιταξαν ολοι και ο ανθρωπος επαθε κατι.δεν το περιμενε γιατι ο πρωτος του γιος δεν εδωσε στο μικρο του το ονομα βασιλη και εμεις δεν ειπαμε σε κανεναν πως θα τον βγαλουμε.αχ δεν μπορω να κρατηθω η μαρθα κλαψα.ο δευτερος γυρος κλαματος ηταν στο χαιρετισμα που ηρθε ο μπαμπας του δημητρη και μας λεει σας ευχαριστω πολυ για αυτο που κανατε .πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη η συγκινηση.δηλαδη αν εγω κλαιω τωρα που ξανασκεφτομαι την στιγμη ο παπους θα πρεπει να τρελαθηκε.

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.δοξα τω θεο!!!!!!!εγινε χριστινος ο μπεμπακος μου.!!!μακαρι να ειναι υγιεστατο,καλοφωτιστο,τυχερο,ευτυχισμενο το αντρακι μου.

το μικρακι μου απο μερες ειχε μυξες και πριν μια βδομαδα πηγαμε στον γιατρο και δεν μας ειχε βρει τιποτα απο ακροαστικα και τα συναφη.μετα αρχισε ο βηχας και εχτες εβραζε παρα πολυ.τον ξαναπηγαμε στο γιατρο και μας ειπε μια ωραιοτατη βροχγιτιδα.χτες βραδυ μας εκανε 38 ενω ηταν πανευτυχης και μεσα στην ορεξη.μετα απο ντεπον επεσε 36.σημερα ηταν τα ιδια αλλα χωρις πυρετο.πινουμε δυο φορες την μερα soldesanil σταγονες 2 φορες flixotide σπρευ και ανα τριωρο aerolin.σκατουλες αλλα οκ.ευτυχως ο καιρος ηταν μαζι μας και το πρωι ειχε ωραια λιακαδα.παλι καλα.αυτα!

σας ευχαριστω ολες καλες μου φιλεναδιτσες και σας ευχομαι καθε ευτυχια στα παιδακια και στην οικογενεια σας!!

γλυκουλα σε ευχαριστω πολυ που μας τιμησες!!το μηνυμα τωρα το ειδα.ο μπεμπακος μας ειχε μια τρελα και μια ανυσηχια αλλα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.θα τον ειδες που σε καποια φαση τα ειχε παιξει και κοιμωταν ορθιος.με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε και συνεχισε και στο σπιτι για καμια ωρα.σε ευχαριστω!!!!!!

4ywWp2.png

Ειρηνάκο μου με συγκίνησες και εμένα τώρα!!!!

Αχ να είναι γερά όλα τα παιδάκια....

Να τα χαίρονται οι γονείς τους και να τα μεγαλώνουν με μέλι και με γάλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...