Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

ουφ τα διάβασα όλα! τα κατάφερα!

We did it που λέει και η Ντόρα (η εξερευνήτρια ντε) Αχ αυτή τη Ντόρα δε τη χωνεύω, πειράζει;;; Μήπως είμαι ψυχοπαθής;

"Ψυχοπαθής χαρακτηρίστηκε η Θεσσαλονικιά που μάλλωνε με τη Ντόρα από την τηλεόραση και πήγε στο στουντιο του Star για να τη χαστουκίσει απο κοντά!"

Μανιτάρι μη σκέφτεσαι τέτοια ρε συ! και γω είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο το βράδυ και όλο το σκέφτομαι!

Μαρινάκι τι καλά που τα μικρά σου παιζουν μαζί! Είναι λίγο ζόρι να τα έχεις και τα δύο μικρά αλλά πιστεύω οτι μετά τον πρώτο χρόνο αποζημιώνεσαι!

Πρινσιιιιιιι προσπάθησα πριν δύο χρόνια να μάθω τα φάρμακα αλφαβητικά αλλά δε τα κατάφερα!!! μπουχουχου είναι δυσκουλο! Καλή επιτυχία στη συνέντευξη, μακάρι να σε πάρουν και να έρθουν όλα βολικά.

Χριστινάκι πώς είσαι σήμερα; γιατί παιρνεις ρε συ πονστάν, δεν είναι ότι καλύτερο. Αλλά αν σε βοηθάει τότε οκ. Ρε παιδιά γιατί κάνετε άσχημες σκέψεις; Δε πεθαίνουν οι άνθρωποι έτσι ευκολα!

Χαρά σήμερα δεν έχεις δικαιολογία να μην αρχίσεις τη δίαιτα!!!!

Και όλες οι άλλες που θα την κάνατε και τώρα σιωπή...

Εγώ ψωμολύσαξα το βράδυ αλλά εντάξει η πρώτες 3-4 μέρες είναι πάντα πιο δυσκολες...

Ειρηνάκι είναι καλά ο μικρός;

Ελενάκι που είσαι; με το συζηξ; Εμένα πήγε να κουρέψει τον μικρό. Αντε να δουμε πώς θα γίνει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια μου!εχτες υποτιθεται οτι θα εφευγα για 2 ωρες και μετα θα ξαναερχομουν αλλα που τετοια τυχη.καταρχην να πω περαστικα στο χριστινακι.καλη επιτυχια πρινσι και ρηνιω μου σου ευχομαι μια τελεια βαπτιση για τον γαντζο μας.αν ξεχασα κατι αλλο μην με παρεξηγησετε,εχω το ακαταλογιστο σημερα.καταρχην εχω φοβερη ημικρανια και με το ζορι γραφω.εχτες ηταν μια απο τις πιο ασχημες μερες της ζωης μου.να παρω το στορι απο την αρχη.εγω πεθερα δεν εχω αλλα εχω την ατυχια να εχω εναν πεθερο που κανει για ολες τις πεθερες που επαιξαν τα 7 χρονια στο mega.ειναι 76 χρονων αλλα δεν τον κανεις ουτε για 60 και ειναι ενας κακος ανθρωπος.για να καταλαβαιτε εδινε "απαλα" χαστουκια στην πεθερα μου και της ηταν φοβεραααααααα πιστος και γενικα της εκανε καληηηηηη ζωη.φυσικα ειρωνευομαι!!!λοιπον ο αντρας μου εχει αλλους 2 αδερφους.ο ενας μεινει μονιμα Λονδινο καιο αλλος ειναι ΑΜΕΑ αλλα οχι κατι βαρυ.αυτοεξυπηρετητε εκτος απο το ξυρισμα.ο οποιος ειναι σωματωδης και με τρελη μυικη δυναμη.πατερας και γιος μενουν απο κατω μας.απο την αρχη που ειχα ερθει εδω μου εκανε τον καλο και οταν γνωριζα κοσμο απο την γειτονια ειδικα γριες με στραβοκοιταζαν και με ρωταγαν ποιος κανει τις δουλειες του σπιτιου!!!!με λιγα λογια με κουτσομπολευε σε ολη την γειτονια οτι ειμαι βρωμιαρα:mad::x:xκαι οτι αυτος θελει βοηθεια γιατι ειναι γερος ανθρωπος και εχει αρρωστο παιδι και οτι μου ζητησε οποτε μπορω να τον βοηθαω και οτι εγω απαντησα οτι πεθαναν τα κοροιδα,οτι να'ναι δλδ.τεσπα πρωτομαγια του 2008 καναμε ενα ωραια καυγα μπροστα στον αντρα μου ο οποιος επειδη ξερει τι σκατο ειναι ο πατερας του πηρε το μερος μου και απο τοτε ξαναμιλησμε τυπικα οταν γεννηθηκε η μικρη.εντωμεταξυ ο πεθερος μου ειναι ενα ατομο που κατηγορει ολο τον κοσμο και αυτος παντα ειναι θιγμενος,δεν ειναι τυχαιο που δεν μιλαει με κανεναν.να δειτε θαψιμο που ριχνει στην πρωην συνηφαδα μου και στην πεθερα μου η οποια δεν θα εχει σταματησει να γυριζει στον ταφο της.να σημειωσω οτι εχει και μια αδερφη ουνα φατσα ουνα ρατσα που λεμε εδω την οποια την ξαποστειλα νωρις απο το σπιτι μου γιατι εκανε μια απο τα ιδια.αυτη εκλεβε τα κλειδια του πεθερου(ναι ναι ο πεθερος ειχε κλειδι του σπιτιου πριν ερθω εγω εδω να μεινω και αρνιονταν να το δωσει πισω και ο κουτιακας ο αντρας μου δεν αλλαζα κλειδαρια μην παρεξηγηθει!!!! η οποια θεια ερχονταν μεσα οταν ελειπα και εκανε δουλειες.αυτη παντως εκτος απο βρομιαρα ελεγε στον κοσμο οτι αφηνω στο μπανιο τα εσωρουχα μου κρεμασμενα για να τα βλεπει ο κοσμος:confused:επισης οταν ζουσε η πεθερα δεν την ηθελε να βγαινει απο το σπιτι και γενικα να μην εχει επαφες με την οικογενεια της.οταν γυρνουσε απο το χωριο της τα εδινε τα "χαδια" της.ο αντρας μου οταν ηταν 17 χρονων την ειε παρει απο το σπιτι και νοικιαζαν αλλο για 1,5 χρονο αλλα μετα δυστυχως η πεθερα μου επεστρεψε στον αντρουλη της και συνεχισε την ωραια της ζωουλα.ενοειται πως η παραπανω θεια εκανε την ζωη μαυρη στην πεθερα μου με την συναινεση του πεθερου.επειδη ειμαι μπερδευμενη και πολυλογω ο πεθερος με ηθελε ενα στυλ σαν την πεθερα,κλεισμενη σπιτι να φροντιζω αυτον,τον γιο του και τα 2σπιτια και να μην εχω επαφη με φιλες και κυριως με την μανα μου και αδερφη μου.εχτες με το που γυρισα απο τα ψωνια ειχα αφησει την μικρη με την μανα μου και της εχω δωσει ρητη εντολη οταν ανεβαινει ο κουνιαδος μου πανω δεν θα ανοιγεις την πορτα παρα μονο αν ειναι εδω ο αντρας μου γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη μην κανει καμια μακακια με το παιδι.οταν ανεβαινα στα σκαλια τον βρηκα στην πορτα μου και του λεω κατεβα κατω γιατι κοιματε το παιδι και ελα το απογευμα.φυσικα δεν με ακουσε και οπως εμπαινα σπιτι με εσπρωξε και μπηκε.ο πεθερος να τα ακουει ολα αυτα και να να μην ερχεται να τον παρει.και κοριτσια εκει τρωο την πρωτη μπουνια στην πλατη.το βλεπει η μανα μου και ορμαει να τον τραβηξει και τελικα η μανα μου εβαγε γροθιες στα μουτρα.ευτυχως μολις ειχε ερθει ο κουνιαδος μου με την αδερφη μου και τον πιασαμε ολοι και τον βγαλαμε εξω τρωγοντας ταυτοχρονα ξυλο.και μετα απο δευτερολελτα ερχεται ο σκατογερος πανω και ορμαει στην μανα μου και την αδερφη και τις λεει να τσακιστουν να φυγουν απο το σπιτι του και γενικα τις σκυλοεβρισε.ενω να ειμαι με τις μεση και να του κραταω τα χερια μην βαρησει την μανα μου η οποια και της εφαγε και παντα προσπαθει να βρισκει λυσεις με τον διαλογο.και να λεει αν θελετε να βλεπεται την κορη σας να ερθει αυτη να σας βλεπει,εσεις τσακιστειτε φυγετε και μην ξαναπατησετε αλλο γιατι θα σας σκοτωσω και ξανακανει κινηση να βαρησει την μανα μου`και εγω ρε παιδια να κραταω αυτον,να σπρωχνω την μανα μου προς τα πισω να μην χτυπησει και να κραταω και την αδερφη μου η οποια πηγε να τον σκοτωσει οταν πλησιασε την μανα μας.μετα απο παρακαλια που του εκανανα φυγει με τον γιο του κατω,εφυγε.περιττο να σας πω ποση ηταν η πιεση μου,αν ειχα βεβαια.τηλεφωνω αμεσως στον αντρα μου ο οποιος ηρθε σε 20 λεπτα.πηγε κατω και τον βρηκε και τον στολισε κερκυραικα,και του ειπε οτι αφου λεει οτι το σπιτι ειναι δικο του να το βαλει στο κ..λο του και να το παρει μαζι του στον ταφο.και του δηλωσε εμεις ΦΕΥΓΟΥΜΕ.και ετσι απλα μεσα σε μια μερα αλλαζει κατα πολυ η ζωη και αναγκαζομαι να παω στο νοικι λες και αλλα προβληματα δεν ειχαμε.αυτο που εγινε ηταν να γινει γιατι εβλεπαμε αλλαγη στο υφος του πεθερου μου.θυμαστε την ιστορια με την τουρτα της μικρης???ε αυτη ηταν η αφορμη.σας κουρασα το ξερω αλλα σας το ορκιζομαι οτι ειναι ολα αληθεια και χωρις ιχνος υπερβολης.ποτε δεν σας ειχα πει προβληματα με αυτον γιατι δεν ηθελα να χαλαω το ομορφο καφε μας με μακακιες αλλα τωρα δεν πηγαινε αλλο.ουφ αντε διαβαστε και σχολιαστε για να μου φτιαξετε το κεφι:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ρε τζες!!! τι είναι αυτά;;; Απορώ ακόμη πώς δε φύγατε! Καλύτερα στο νοίκι παρά με έναν τρελό δίπλα σας.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και ψάξε για σπίτι. Μην αλλάξεις γνώμη ότι και αν γίνει γιατί οι άνθρωποι σ'αυτή την ηλικία δεν αλλάζουν. Και σίγουρα δε θέλεις η μικρή να βλέπει αργότερα τέτοιες σκηνές ή να φοβάσαι μήπως ανέβει ο κουνιάδος σου και αρχίσει τις μπουνιές. τι ανθρωποι είναι αυτοι ρε συ; μήπως πίνουν; δεν είναι φυσιολογικό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ασε βρε λορετα.εννοειται ειμαι νηστικη απο εχτες,μπουκια δεν παει κατω,το στομαχι μου ειναι σκ@τ@ απο τους καφεδες.κοιμηθηκαμε με τον αντρα μου γυρω στις 3 και βλεπαμε εφιαλτες.ακομα δεν το πιστευω αυτο που εγινε.να εβλεπες μονο το μισος στα ματια του οταν εβριζε την μανα μου.αληθεια εχτες πρωτη φορα στην ζωη αισθανθηκα οτι θελω να πνιξω ανθρωπο.και ολα αυτα μπροστα στο παιδι ο μ@λ@κ@ς. και να φανταστεις οτι μερικοι μου λενε τι τυχερη εισαι με αυτον πεθερο,σου φερνει ολοι την ωραια φρεσκα φρουτα και λαχανικα για το παιδι,αυγα και κρεατα.ναι συμφωνω τα εφερνε παρολο που του λεγαμε οχι και μετα ελεγε στην γειτονια παλι καλα που φερνω πραγματα για το παιδι γιατι αυτα τα χαμενα εκει πανω(για εμενα και τον αντρα μου.)νηστικο θα το αφηναν το παιδι.και γενικα οτι και να φερει το χτυπαει.φοβου τους δαναους εχω καταντησει

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Μου φαινονται αδιανόητα αυτά που διαβάζω ρε Τζες, σαν από ταινία! Τι να τα κάνουμε τα αυγά άνθρωπέ μου και τα λαχανικά αν εισαι ανθρωποφάγος εσύ ο ίδιος. Τζές φύγετε μακρυά. Απ'οτι κατάλαβα με τον άντρα σου συνεννοείστε και σε καταλαβαίνει. Μακρυά και αν θέλει ας βλέπει τον πατέρα του μόνος του (και ΑΝ ηρεμήσει με το παιδί...) Η μαμα σου συνήλθε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημέρα κορίτσια...

Λορέττα πονστάν έχω πάρει άλλη μια φορά στη ζωή μου, και εχθές αποφάσισα να πάρω όταν ανέβηκε ο πυρετός 39.1 και να μη μείνω στο ντεπόν... και ως εκ θαύματος έπεσε ο πυρετός και ούτε σήμερα έχω μεχρι στιγμής καθόλου! Είμαι βέβαια στην απομόνωση του δωματίου και αν βγω για λίγο φοράω μάσκα..

Τζες μου... έπαθα σοκ με αυτά που μας έγραψες..... ο τύπος είναι τρελός και άρρωστος..και κακός..(τρομερός συνδυασμός).. Πάντα ήμουνα της άποψης ότι καλύτερα μακριά και αγαπημένοι με γονείς & πεθερικά..δηλαδή δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μένω στο ίδιο σπίτι καθώς δεν αντέχω τις απρόσκλητες 'επισκέψεις' γενικά... πόσο μάλλον αν ο πεθερός κάνει και τέτοια τραγικά πράγματα...δεν μπορώ καν να το διανοηθώ!! Τι πέρασε και η μανούλα σου.. αν είναι δυνατον!!! Φύγετε μακρυά!!!!!! Μην σκέφτείτε λεπτό ότι θα πάτε στο ενοίκιο...να σκεφτείτε ότι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την οικογένειά σας, την ψυχική ηρεμία σας και τη δική σας και της Αρτεμούλας!!

PCqNp2.png

Μου φαινονται αδιανόητα αυτά που διαβάζω ρε Τζες, σαν από ταινία! Τι να τα κάνουμε τα αυγά άνθρωπέ μου και τα λαχανικά αν εισαι ανθρωποφάγος εσύ ο ίδιος. Τζές φύγετε μακρυά. Απ'οτι κατάλαβα με τον άντρα σου συνεννοείστε και σε καταλαβαίνει. Μακρυά και αν θέλει ας βλέπει τον πατέρα του μόνος του (και ΑΝ ηρεμήσει με το παιδί...) Η μαμα σου συνήλθε;;;;

ναι ευτυχως συνενοουμαστε ευτυχως.οσο για την μανουλα μου εχτες τα μαγουλα της ηταν κατακοκκινα απο τις γροθιες.ηθελε να παρει την αστυνομια αλλα δεν την αφησα και και θα επρεπε αλλα σκεφτομουν τον αντρα μου.τωρα ετοιμαζομαι και παω να την δω.δεν την ξαναφηνω να ερθει εδω και να κινδυνευει.θα το ξαναπω οπως ακομα νοιωθω σοκαρισμενη και ζω ξανα και ξανα την χτεσινη ημερα μονο που τωρα οσο τι σκεφοτμαι τοσο θελω να κανω κατι να ξεσπασω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τι να κάνεις βρε τζες; να πας να τους βρίσεις ή να τους χτυπήσεις; τι να πω! κρίμα! μερικοί άνθρωποι είναι προβληματικοι...

να μας πεις τι έγινε μόλις γυρίσεις

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΤΖΕΣ έχω μείνει άφωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε μάζεψέ τα και φύγετε ΕΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέγια είσαι εκεί;;; Θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το κάθισμα αυτοκινήτου..το recaro young sport έχετε; Πήγα και το είδα..νομίζω αυτό ήταν αλλά μου φάνηκε πολύ ζεστο το ύφασμα..ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο και απ'ότι ρώτησα δεν υπάρχει κάλυμα για το καλοκαίρι...για δώσε μου τα φώτα σου!!

Ειρηνάκο εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τη βάφτιση σήμερα!!! Να χαίρεστε τον Βασιλάκη σας!! Περιμένουμε να μπεις να μας πεις νέα!!

Τζες όλα καλά; Πως είναι η μαμά σου;;

PCqNp2.png

Γειά σου Χριστινάκι μου εμείς έχουμε το recaro polaric δε το φερνουν Ελλάδα πουτο είχα ψάξει τότε...

όντως φαίνεται ζεστό ύφασμα αλλά τελικά το καλοκαίρι δεν είχαμε θέμα λόγω του ερ κοντισιον στο αυτοκίνητο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...