Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγώ ξυπόλητη όλη την ώρα στα πλακάκια την έχω! Άσε που έχει μανία και διαρκώς βγάζει τις κάλτσες της!!!Παντοφλάκια της είχα κάτι από το Γιώργο, φυσικά και δεν τα κρατάει όπως κα τα περισσότερα πιτσιρικάκια και μετά νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για να τα βοηθήσει να περπατήσουν! Εξάλλου ακόμα και αθλητικό παππούτσι δεν επιτρέπουν στην αρχή παρά μόνο ανατομικά. Να σου πω Πρίνση μου πέραν της περιόδου που την έπιασαν οι τρελοί εμετοί, η βρογχιολίτιδα και η ωτίτιδα ταυτόχρονα, όλα τα άλλα ήταν πταισματάκια! Μετά από την περσινή χρονιά με το Γιώργο συνέχεια χάλια, φέτος λέω μια χαρά μας πήγε! :)

Εσύ αλήθεια αν πας δουλειά, τον ομορφούλη σου ποιός σκέφτεσαι να τον κρατήσει?

Για την Κέλη δεν ξέρω καθόλου, κι εγώ τη σκεφτόμουνα! Δεν έχω το τηλ της όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε, κι εμένα βγάζει επειδικτικά κιόλας τις κάλτσες του, τις τραβάει και τις κάνει σα σουράβλια!!!:P:p:p

Όσο για το ποιός θα κρατήσει το μωρό, χμμμ εδώ χωράει πολύ συζήτηση. Κοίταξε, η μαμά μου μένει στον κάτω όροφο, οπότε θεωρητικά εκείνη θα το κρατήσει. Βέβαια, κάτσε να δούμε πόσες ώρες θα δουλεύω (και αν θα δουλεύω!:tongue:), γιατί αν τη δω και φρικάρει μπορεί να φέρω ίσως και κάποια κοπέλα για βοήθεια κάποιες ώρες, για κάποιες μέρες της εβδομάδας!!!:P

Έχετε ματαδει άνθρωπο να κάνει quote δικό του μήνυμα, εεε,εεεε???Αυτή η φράση μου θύμησε μία φράση από ελληνική ταινία που ρωτάει ο γαμπρός την πεθερά πού μένει και εκείνη απάντησε "να...... εδώ κοντά...... στο.......διπλανό δωμάτιο...!!!

Χα,χα, Μαρίνα τα έκανα μαντάρα, επιτέλους κατάφερα να ολοκληρώσω το μήνυμα!!!

Koριτσάκια είναι καμιά ξύπνια;; Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ...είμαι ψιλοχάλια, πριν ανέβηκε 39,1 ο πυρετός.. ήπια ένα πονσταν και έπεσε τώρα.....:cry: Για να δούμε πως θα περάσει το βράδυ...

Έβλεπα στο μακεδονία την εκπομπή με τις καταστροφές..την βλέπει καμία; Είναι με αεροπορικές τραγωδίες, αλλά σήμερα είχε για το Σάμινα.... τι τραγική ιστορία και αυτή......

Πριντσάκο άντε μπράβοοοο!!! Για την εξέταση λέω που δεν ήταν τίποτα!! Και καλή επιτυχία αύριο στο ίντερβιου!!!! Μπρέηκ ε λεγκ...:P

Εγώ έχω κάνει υπέρηχο στήθους αλλά πριν 2-3 χρόνια.... μάλλον πρέπει να ξαναπάω τώρα εε;

Ααα επίσης εγώ την είχα όλο ξυποληταρία, αλλά εδώ και 1,5 μήνα της φοράω ΟΛΗ μέρα παπούτσια γιατί της αρέσουν πολύ και τα ζητάει και επίσης γιατί με τις κάλτσες γλυστράει πάρα πολύ στο παρκέ...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

σκεφτομουνα τη πρωτη μας συναντησει στο διαδρομο του νοσοκομειο δε ξερω αν θυμασαι αλλα οταν περναγαμε απο διπλα κοιταχτηκαμε και μετα απο λιγο με φωναξες καλα παντα το ειχα απορια απο που με γνωρισες???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Έλα χαρουλίτα μου!! Πως και δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα;;;

Από τις φωτογραφίες σε αναγνώρισα βρε!! Έίχες βάλει 1-2 πριν γεννήσουμε.. θυμάσαι;; Και μια που ήσουνα 'και καλά' σε γιγαντοαφίσα!!;

PCqNp2.png

α ναι δε το θυμαμαι ημουνα και στα χαλια μου τοτε αφου ειχα γεννησει ειχα αλλαξει και το μαλλι και ημουνα και ταλαιπωρημενη απο τη γεννα μπραβο παντος και εγω σε κοιταγα κατι μου θυμηζες αλλα δε ξερω αν σε θυμομουνα απο μονη μου

αυπνιες βασικα οι ορμονες μου δεν ειναι στα καλυτερα τους αυτη τη περιοδο αδιαθετησα κιολας εχτες και μαλλον αυτο φταιει χειροτερη απ οτι ημουνα εγκυος

εσυ πως εισαι? η νυφουλα μου?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου όπως έγραψα και παραπάνω...έχω πολύ πυρετό και αγχώνομαι πολύ μήν είναι η νέα γρίπη και γενικώς μην κολλήσω τη μικρούλα μου!

Η νυφούλα καλά είναι!!!! Άντε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση να βρεθούμε όλες μαζί αυτή τη φορά με τα βλαστάρια μας!! Αλήθεια εσύ τώρα που μένεις μετά την μετακόμιση;

PCqNp2.png

αγ. μαρινα κορωπι εσυ που πηγες??

σημερα μου ελεγε ο γιαννης οτι εμαθε για ενα φιλο του ενα χρονο μικροτερο του δλδ 27 εκανε πυρετο και παιθανε αυριο ειναι η κηδεια του και ειχε και ενα παιδακι 9 μηνων και θα ψαξουνε λεει μηπως ειχε τιποτα απο αυτες τις καινουργιες γριπες κριμα ρε παιδι μου μικρο παιδι και με βρεφος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

συγνωμη σε αναστωσα ε??? το σκεφτομουνα και εγω και μαλλον απο αυτο με εχει πιασει καταθλιψη και ειμαι ετσι.. μην αγχωνεσε ρε συ μια χαρα εισαι δεν εχεις τιποτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχχ...έτσι θα σκεφτόταν και ο φίλος.... πω πω τι τραγικό όμως που άφησε πίσω και ένα μωράκι..:(:(:( Καλά και από πυρετό του γύρισε σε πνευμονία και τέτοια;

Χαρουλίτα μου αν δεν κοιμηθώ σήμερα...θα τα ακούσεις αύριο να το ξέρεις!!! :D

PCqNp2.png

Ωχχχ κλείνω γιατί με εγκαταλείπει η μπαταρία του λαπτοπ και δεν αντέχω να σηκωθώ τώρα!!

Φιλάκια και καληνύχτα!!! Άντε ούτε εσύ να κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα γιατί μας βλέπω να το ξενυχτάμε και οι δύο!!

PCqNp2.png

δε ξερω τι ακριβως και πως και μενα μου εκανε εντυπωση απο πυρετο μονο αλλα τι να σου πω μηπως ηταν και τιποτα αλλο και δε ηξερε ο γιαννης να μου πεις

να τα ακουσω τι κανω συμπεθερα εισαι θα το υποστο χαχαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...