Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ηρθα κι εγω.

ευτιχως ειμαστε καλυτερα:rolleyes:τουλαχιστων δεν εχει κανεις πυρετο σημερα.

η ελενη εφτασε προχθες 39.5 φρικαρα και ειμαι και ψυχραιμη σε αυτα τα θεματα.

χριστινακι περαστικα δεν θα ειναι τιποτα μην φοβασαι.

αννια μια χαρα πηγαν ολα:Dμπραβο.

ειρηνακι στον γιατρο μπορει να σου δωσει σιροπακι.

αυριο θα σας σκεφτομαστε οοοοοοοοολοι μερα .τη ωρα ειναι η βαπτιση?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εκανα μαστογραφια νομιζω σας τα ειπα .θα τα ξαναπω ομως γιατι δεν ειμαι σιγουρη .τα αποτελεσματα τα πηρα 14.30 την ημερα που γυρναγα σαντορινη,το αεροπλανο πεταγε 17.30 οταν την εφερα ο αντρας μου λουζομουν και λεω ας παω να την δω μηπως καταλαβω καμια λεξη.

τελικα καταλαβα κατι εχει ο αριστερος μαστος και πρεπει να κανω υπεριχο:(παιρνω τον γιατρο και μου λεει δεν θα ειναι τιποτα ομως κανε για σιγουρια να μην τα πολυλεω εκανα και εχω 1 κυστη? την οποια θελει να ξαναδει τον μαιο για να ειναι σιγουρος .ο γυναικολογος επιμενη οτι δεν ειναι τιποτα τωρα σκεφτομαι να κανω ακομα εναν υπεριχο εδω για δευτερη γνωμη και να ξαναερθω το μαιο(θα συναντηθουμε?)γιανα ξανακανω στο ιδιο μηχανημα.

προχτες το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου τον γυναικολογο να μου λεει ΜΟΝΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ εχεις μετα θα πεθανεις.και εγω του ελεγα μα γιατι?και πως θα κανω κι αλλο παιδι?δεν θα ειναι πολυ μικρο για να το αφησω?

σας ζαλισα?αυτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Έλα ντεε..και εγώ τώρα την Ειρήνη σκεφτόμουνα και πως να είναι ο μικρούλης..!!

Μανιταράκι μάλλον εσείς πρέπει να είστε και έξτρα ψύχραιμοι στα νησιά καθώς δεν υπάρχει και νοσοκομείο σε περίπτωση ανάγκης ε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Έλα ντεε..και εγώ τώρα την Ειρήνη σκεφτόμουνα και πως να είναι ο μικρούλης..!!

Μανιταράκι μάλλον εσείς πρέπει να είστε και έξτρα ψύχραιμοι στα νησιά καθώς δεν υπάρχει και νοσοκομείο σε περίπτωση ανάγκης ε;

να σου πω την αλήθεια αυτο δεν με τρομαζει γιατι εχει 6-7 πτησεις την ημερα οποτε ενταξει ειναι η κατασταση εδω.οσο για την παιδιατρο την εχω κανει( φιλη)με την καλη εννοια παντα την προσεχω και η αληθεια ειναι οτι με προσεχει και αυτη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Τι λες ρε μανιταράκι τι όνειρα είναι αυτά που βλέπεις? Κάνε την εξέτασή σου για να είσαι πιο ήρεμη, αλλά χαλάρωσε! Τόσο άγχος δεν κάνει καλό!

η αληθεια ειναι οτι το μονο που με ποναει ειναι τη θα γινουν τα μικρα μου. οσο ειχα την μανα μου δεν με πειραζε και δεν ειχα μπει και στην διαδικασια να το σκεφτω ποτε .τωρα το χαος μεσα στην ψυχη μου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γύρισα από το γιατρό, κοιμήθηκε και ο μικρός!

Λοιπόν τελικά το σπιθουράκι αυτό δεν είναι τίποτα, αλλά επιφανειακό, μου είπε να βάλω betadine και fucicort κια λογικά με αυτά θα περάσει! Ουφ ευτυχώς,:D γιατί μία υστερία την είχα, εξάλλου εγώ και η υστερία πάμε πακέτο γενικά! (παρεπιπτόντως, Λορέτα για κάθε φάρμακο που τυχαίνει να αναφέρουμε να κάνεις practice την τιμούλα απέξω και ανακατωτά, θα σε εξετάζουμε!!!).

Κάναμε και υπέρηχο, κράτησε πολύ ώρα, κάποια στιγμή έκανε νασου κάτι μεγενθύνσεις,:shock::shock::shock: αλλά μου είπε πως δεν είναι τίποτα, τη Δευτέρα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Πάντως επιβάλλεται κορίτσια να κάνουμε όλες έναν υπέρηχο, ιδίως όσες θηλάσαμε και έχουμε πατήσει τα "αντα", εξάλλου δεν έχει ακτινοβολία.

Επίσης έχω να σας ανακοινώσω πως αύριο έχω ραντεβού για interview!!! θα έχουμε σημαιοστολίσματα μπας και πάρουμε κανα μισθό της προκοπής, χαχα!!! Αχ, για να δούμε! Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, για να δούμε, θα σας πω!

Μανιταράκιιιιι, φτου σκουλικομυρμηγκότρυπα, καλέ τί είναι αυτά που λες καλή μου? Μη δίνεις σημασία στα όνειρα, άσε που λένε πως συνήθως συμβαίνει το αντίθετο από αυτά που βλέπουμε (όπως που όταν βλέπουμε θκατουλίτσες ότι είναι λεφτά!!!), έτσι μάλλον για μαθουσάλα σε βλέπω!!!

Χριστινάκι περαστικούλια! Ζήτα μία γκουρμέ σουπίτσα από τον καλό σου ε? Ειρήνη πώς είναι ο γαντζούλης?

Διαφημίσεις

Έλα ρε συ, όχι ρε γμτ...:( Εύχομαι να είναι κάτι του στυλ "πέρασε και δεν ακούμπησε", γιατί πολύ έχετε ταλαιπωρηθεί φέτος...

Να σε ρωτήσω κάτι? Τις τελευταίες μέρες ο μικρός θέλει συνέχεια να περπατάει, φυσικά εκτός χαλιού, τσουπ να σου με την πρώτη ευκαιρία κυλιέται στα μαρμαρα.:D Εγώ επειδή φοβάμαι μην κρυώσει, του φοράω κάποιες φορές τα παπουτσάκια του, αλλά και πάλι δε γίνεται να τον έχω παπουτσομένο γάτο όλη την ώρα. Εσύ της φοράς κάτι στα ποδαράκια εκτός από κάλτσες? Η αδερφή μου μου έβαλε την ιδέα να του αγοράσω παντοφλάκια, πώς δεν το είχα σκεφτεί. Τί λες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...