Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bρε Χαρουλίτα μήπως τρώει πολύ ο γαμπρούλης;; Ο παυλίτος μαζί με τη δικιά μου θα τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα μου φαίνεται!! :P:p

Άννια μου περαστικούλια γρήγορα!!! Ποσες ημέρες θα πονάς, σου είπε;; Αχχ άντε ξεμπέρδεψες εσύ...εγώ να δω πότε....:| Και το μίνι τραβηγματάκι πολύ καλό..θέλω και εγώ!!!!!!!

PCqNp2.png

Οχι βρε συμπεθερα ....εμενα φυσικη ειναι....η χαζομαρα χαχαχαχαχα μπουααααα :)

Χριστινακι μη ξεχνας και τον δικο μου ετσι;;αν και τωρα τελευταια μου κανει κατι ματσακονιες........κι εγω θελω τραβηγματακι.....κλαψ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλά που μου το θυμησες ρε Χριστινάκι, είσαι μαρή γυμνάστρια, έχεις σωματάρα και μας λες κι εσύ για μασαμπούκες???

Ειρηνάκι περαστικά στο μικρούλη, να τη σκαπουλάρει γρήγορα και εύκολα

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά είμαστε Ελένη μου και άστα αυτά τα περί περασμένων μεγαλείων, σε είδα εγώ είσαι κορμάρα!

Εμείς καλούτσικα είμαστε με μυξούλες διάφανες εδώ και κανά 2 εβδομάδες δηλαδή, αλλά οκ! Ααααα έσκασαν και οι άλλοι 2 τραπεζίτες της μικρής και περιμένουμε κυνόδοντες μήπως και ηρεμήσουμε! Ο γιόκας σου πώς πάει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Χμμμμ ητανε πολυ καλυτερα αλλα απο χτες αρχισε παλι το γκουχου γκουχου...απο μυξες...εχουμε...περισσευμα!Και πρασινες και διαφανεις,απ όλες εχουμε...βεεεεεβαια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπαίνω στα πολύ γρήγορα ίσα ίσα για μία καλησπέρα!

(Άσχετο, ακούω το τραγούδι με τη Shaya, τί καλό που είναι! Πολύ ευρωπαϊκό βρε παιδί μου χαχα!)

Καλέ τόσο πίνουν τα παιδάκια σας!!! Φτου φτου! Αχ, εμένα μόνο με καραγκιοζιλίκια και άστε καλύτερα πόσο!!!:(:(:(

Θα πάω σε μαστολόγο τώρα το απόγευμα, ανακάλυψα χθες ένα περίεργο εσωτερικό σπιθούρι στον ένα μαστό και φρίκαρα... Παρεπιπτόντως όσες θηλάσατε έχετε κάνει υπέρηχο μαστού? Γιατί κι εγώ το άφησα ρε γμτ και έπρεπε να είχα κάνει, οπότε σήμερα με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια, άντε να ξεμπερδεύουμε!

Λορέτα σου αφιερώνω το "που' σουνα καλή μου εχθές, που σε πήρα οκτώ φορές, και δεν ήσουνα εκεί, είχα πάει λαικήηηηηηηηηη!!!!!":tongue::tongue::tongue:

Συνεχίζω εγώ τα edit μου ε?

Βρε κορίτσια ξεχνάω και μόλις το γράφω, τσουπ θυμάμαι κια κάτι άλλο!

Μιλώντας για δόντια, το δικό μου θα τον μετονομάσω σε "κύριο ανοιχτήρι", αφού έχουμε 2 πάνω 2 κάτω! Εντωμεταξύ έχουμε ήδη αφήσει τα αποτυπώματα (των δοντιών) μας στο οριζόντιο κάγκελο του κρεβατιού! Αχ, είναι καλλιτέχνης το καλό μου και ξεκινάει χαρακτική από τώρα!

Ειρήνη περαστικά στο γαντζούλη. Μην τον πολυβγάλεις έξω μέχρι τη βάφτιση. Βάζε μπόλικο ορούλι, κάθε 1,5 ώρα περίπου και πάρε ρουφηχτήρι για τις μύξες γιατί μόνο με τον ορό δε βγαίνουν.

Υ.Γ. Τί απαράδεκτη που είμαι!!! Ξέχασα να σχολιάσω τη πιο γαργαλιστική λεπτομέρεια!!! Άννια ώστε έτσι με το γιατρουλάκο ε? Άκου να δεις, να έχεις τον πόνο σου και να πέσεις σε λυσσάρη, αίσχος, αίσχος, αίσχος!!!!

Διαφημίσεις

Αχχχ δεν είμαι καλάαα..... από το πρωί είχα μπούκωμα και φτέρνισμα και ξαφνικά άρχισα να τρέμω...και είχα 38,3...έχω φρικάρει μόνο μην είναι η νέα γρίπη και κολλήσω τη μικρούλα μου...:?:-?

Ειρηνάκο πως είναι ο γάτζος;; Αύριο δεν είναι η βάφτιση; Και εγώ θα πρότεινα να πας στο γιατρό για έλεγχο τουλάχιστον να τον ακούσει να είσαι και εσύ πιο ηρεμη!!

Πριντσάκο μπες σούμπιτη μετά να μας πεις τι έγινε στο γιατρό!!! Ούτε εγώ έχω κάνει υπέρηχ μετά τη γέννα....

PCqNp2.png

Σας έστειλε ένα μήνυμα ο γιος μου. Τώρα για τα 666 να ανησυχήσω;;; δε ξέρω! Του έχω μάθει και πατάει το πληκτρολόγιο με τον δείκτη του δεξί χεριού και έχει πολύ γέλιο!!!

Πρίνσι μου πάλι ορεξάτη ε;;;; περιτό να σας πω οτι δεν πήγα σουπερ μαρκετ μετά...έφαγα και βάρυνα..μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:D

Ελενάκι πώς είναι ο μικρός; Ειρήνη ο γάντζος;

Χριστινάκι πώς είσαι εσύ; Α ρε παιδιά γίνεται χαμός με τις αρρώστιες...Βρήκαμε περίοδο να κάνουμε απεργία γκρρρρ:evil::shock:

Εμένα μου είπε η γυναικολόγος ότι όταν σταματήσω το θηλασμό να πάω οπωσήδοτε για υπέρηχο μαστού. οχι μαστογραφία αλλά υπέρηχο... μου το είπε 10 φορές οπότε μάλλον είναι σημαντικό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πω πω εμένα δεν μου είπε τίποτα για υπέρηχο...γκρρρρ.....

Πλήζζζζ δώστε μου μια ωραία και νόστιμη συνταγή για κρεατοσουπα να μου μαγειρέψει αύριο ο αντρούλης μου!!

PCqNp2.png

Κορίτσια υπέρηχο μαστού??? Ιδέα δεν είχα, ούτε στο Γιώργο έκανα, ούτε ο γιατρός μου το πρότεινε! Εγώ όμως είπαμε είμαι γεια σου από μόνη μου, δεν τα έχω καλά με εξετάσεις και φάρμακα! Και οι κοπέλες πάντως από το καφέ του θηλασμού δεν άκουσα ποτέ να έκαναν τέτοια εξέταση! Θα ρωτήσω όμως με βάλατε σε σκέψεις!

Ο Γιώργος φωνάζει τη Μαριαλένα να πάει μέσα για να παίξει μαζί της στο δωμάτιο κι αυτό δεν ακολουθεί, οπότε αποφάσισε να την πάρει αγκαλιά! Σύραξη έχουμε! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...