Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ μπηκα στα γρηγορα περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια...λοιπον στις1/2μπηκα στο νοσοκομειο,στις 7ημουν εκει αλλα με βαλανε στο χειρουργειο στι; 1παρα ειχα κατα αγχωθει κοριτσια αλλα ολο το πρωσοπικο ηταν τελειο!!!μου την επεσε και ενας γιατρουδακος αλλα οταν του ειπα οτι ειμαι παντρεμενη αλλαξε δεκα χρωματα icon_redface.gificon_redface.gif .... icon_lol.gif τελος παντων το χειρουργειο κρατησε 1,30και μου αφαιρεσανε και λιγο δερμα απο την τομη που ειχε και ραγαδες οποτε μπαι μπαι ξεκουμπαι.... 908536.gif908536.gif ...τωρα βεβαια ποναω αλλα παιρνω παυσιπονα εχω την μαμα μου εδω ειναι και ο αποστολης λιγο η πεθερα μου λιγο η κουνιαδα μου παμε καλα....αυτα τα νεα μας...φιλια σε ολες!!!!

:-D

καλημερα καλημερα

αννια μου σιδερενια γλυκια μου!!

λορετα ωραια η διαιτα πειραζει αμα σημερα φαω το ποαστιτσακι μου?????

καλε πολυ ειναι 240 γραμ γαλα εμενα πινει τοσο πρωι μεσημερι βραδυ μετα το μεσημεριανο θελει και λιγο γαλα για το τσιγαρο το σπλαχνο μου χαχαχαχαχα

ειναι καμια εδω η μονη μου θα μιλαω???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μενα!

Άννια μου πάνε οι ραγαδούλες? Πολύ μου άρεσε το εμοτικόν που χαιρετάει!!! Ορίστε για την επεμβασούλα μπήκες, είχες και τα τυχερά σου!!!

Πόσο νερό πίνει ο Αναστάσης σου Ελένη????Μόνο η δικιά μου πίνει από ελάχιστον (εδώ και 2 μέρες μία γουλίτσα) έως καθόλου??? Το έχω στο νου μα να ξαναρωτήσω τη γιατρό αλλά την άλλη φορά μου είπε ότι προφανώς καλύπτεται με τα άλλα υγρά από φαγητά και γάλα γι αυτό δεν πίνει! Για να δούμε!

Λορέτα κι η δικιά μου μια από τα ίδια, όλο με το ένα χέρι να περπατάμε, αλλά αν καταλάβει ότι δεν την κρατάω τσουπ πάρτην κάτω!Της έχω πάρει ένα αλογάκι γουίνι και ανεβοκατεβαίνει τώρα, περιμένω πότε θα ακούσω γκντουππππ! Παρεπιμπτόντως μόλις της έδωσα λίγο κρόκο αυγού (χμμμ μάλλον ολόκληρο της το έδωσα γιατί το ήθελε) περιμένω να δω αν θα την πειράξει! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!ο μπεμπης μου ειναι μεσα στον βηχα και σαν να πνιγεται.μου το φυλαγε για να αρρωστησει τωρα.ελπιζω να μην γινει χειροτερα.

γαλα πινουμε 270 πρωι και 270 βραδυ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνουλι μου περαστικα σας....πηγαινε τον μια βολτιτσα στο γιατρο για καλο και για κακο.....

Μαρινακι απο τοτε που αρχισε να κραταει το ποτηρακι του μονος του και να πινει,ολη την ωρα που τον χανεις που τον βρισκεις με το ποτηρακι στο στομα...πρεπει να πινει καμια 4 ποτηρακια τη μερα....

Χαρα δε καταλαβα ουτε ποσο γαλα πινει ουτε ποτε χαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ηρθα από γυμναστήριο, πήγα λαική (ω ναι, πρώτη φορά, φοβερή εμπειρία αλλά πήγα με μία συναθλήτρια και μου έδειξε τα κατατόπια) και τώρα θα πάω ΚΑΙ σουπερ μαρκετ!!! καλά ε είμαι σουπερ νοικοκυρά?

Χαρά φάε παστιτσάκι αλλά από αυριο διαιτα. Εγώ αρχισα και πεινάω ήδη αλλά νιώθω πιο αδύνατη, πιο σφρηγηλή, πιο ψηλή κλπ κλπ!

Αννια μπράβο για όλα και για τον "γιατρουδάκο"!

Εμένα δε ξέρω πόσο γάλα πίνει με το θηλασμό...έχω μία απορία πάντως!

Ειρηνάκι συμφωνώ με την ελενίτσα για τον γιατρό...

Μαρίνα είναι πολυ ωραία που περπατάμε χεράκι χεράκι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...