Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σου τζεσικούλα...ευτυχώς την πρόλαβες! προσεχε όμως, εγώ έβρισκα κομμάτια γυαλί δέκα μέρες μετά...πετάγονται στα πιο απίθανα σημεία!!!

παιδιά ο Αργύρης θέλει ολη την ώρα να πιανόμαστε χέρι χέρι και να περπατάμε. εχουμε γυρίσει όλο το σπίτι.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

11 περιπου!!!! το βραδυ αρνειται να κοιμηθει αλλα κοιμαται και 2 φορες μεσα στη μερα

φυσικα ολα αυτα μεχρι τελος του μηνα γιατι μετα το σχολικο θα περναει στις 8 οποτε θα στρωσει και το ωραριο του

Διαφημίσεις

απο υγεια δεν λεμε καλα ακομη,,,ακομη δυσκολευεται στην αναπνοη....

απο διαθεση τρελλη,,σε λιγο θα χρειαστουμε ανακαινιση

και εγω νομιζω οτι την πρωτη εβδομαδα στον παιδικο θα στρωσει χαρακτηρα

ευτυχως βρηκα και μια κοπελα για τα απογευματα που δουλευω (4 τον μηνα)

Εεεεε μεχρι να μαζευτειτε ξυπνησε!!!!Παω να τον αλλαξω και επανερχομαι...εντωμεταξυ παλι βηχει.....τη φκαντεμια μου μεσα.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χαχαχαχ αη μαρη!!!το βραδυ ηταν ανησυχος....πινει πααααααααααααααααρα πολυ νερο και μετα δε πινει το γαλα του αφου εχει πρηστει απο το νερο και σημερα ξυπνησε πεντεμιση για να φαει μπουχαααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Σμαρω!Χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αγορακι σου :)Τζεσικουλα σορυ για τη πρωινη καταθλιψη........:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχαχαχ αη μαρη!!!το βραδυ ηταν ανησυχος....πινει πααααααααααααααααρα πολυ νερο και μετα δε πινει το γαλα του αφου εχει πρηστει απο το νερο και σημερα ξυπνησε πεντεμιση για να φαει μπουχαααααααα

αμάν βρε το αγόρι μου!!! και μένα δε πολυπίνει γάλα. Αλλά νερό δε του δίνω πολύ γιατί παιζουνε από ένα σημείο και μετά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλε πιανει το ποτηρι και το ρουφαει σε χρονο ντε τε......επειδη ειναι και αδιαθετουλης και θελω να πινει υγρα τον αφηνω...αλλα.......οταν λεω δε πινει εννοω δε πινει 240,πινει το πολυ 200....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλε πιανει το ποτηρι και το ρουφαει σε χρονο ντε τε......επειδη ειναι και αδιαθετουλης και θελω να πινει υγρα τον αφηνω...αλλα.......οταν λεω δε πινει εννοω δε πινει 240,πινει το πολυ 200....:)

240!!!!!:shock::shock:

θα μας τρελάνει ο αναστασούλης!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...