Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α δε το'ξερα φιλενάδα!!! πολύ με αρέσει... και ναι, να ψωμολυσάξετε, εκεί θα φανεί η φιλία σας!!! Είμαι στο φαρμακείο, πουλησα ένα ντεπόν (γιουπιιιιιιιιι)

τι λες;;;;εκανε τρελλο τζιρο δηλαδη το φαρμακειο σημερα ε;;;Λορετα κυριοι!!Το αντιδοτο στη κριση!!!! :tongue:

Αννια μου σιδερενια και με το καλο να σε βλεπουμε παλι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ρε ελενάκι δε δίνω φάρμακα γιατί αγχώνομαι αλλά σιγά σιγά θα δίνω...αλλά το έβγαλα το μεροκάματο σήμερα! γύρισα σπίτι τώρα, κοίμησα τον μικρό και τρώω το βραδινό της διαιτας που είναι καραμπλιαχ...(ωχ εχει να πέσει γκρίνια, να είστε προετοιμασμένοι)...

Αννια μου μπράβο κορίτσι μου, να μπεις οποτε μπορείς να μας πεις τι έγινε και τα αποτελεσματα και της πλαστικής (για να μη ξεχνιόμαστε ε;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αννια σιδερένια!

Εγώ την έκανα τη δίαιτα όπως ήθελα σήμερα! ΜΠουαααα που λέει και Λόρα χοντρή θα μείνω για πάντα!!!

Άντε βρε και σε ασπιρίνες!!!

Σήμερα πήγα και θαυμασα το παληκαράκι μου στο κολυμβητήριο! Κουκουβαααα ΚΟυκουβααα τρελάθηκα, πόσο μεγάλωσε το παιδάκι μου! Τοση ώρα έκανε μόνο του κρατώντας είτε σανίδα κάτω από τις μασχάλες ή ένα μακαρόνι! Μου έκανε εντύπωση με πόση προσήλωση κοιτούσε τη γυμνάστρια (και δεν ήταν και καμιά ωραία :) )! Τέσπα ψήθηκα πολύ να στείλω και τη μικρή τώρα και σε λίγες μέρες που θα πάω στη γιατρό θα της πω αν μας αφήνει τώρα να την πάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερες!!!

Νωρις το κλεισαμε το μαγαζακι χτες ε;;;

...να δουμε...θα το ανοιξουμε και νωρις τουλαχιστον;;;

Λορετακι γιατι αγχωνεσαι;Μη δωσεις λαθος φαρμακο;

Μαρινακι μπραβο στο αγορι σου!!!Αντε πανε και τη Μαριαλενα σου να διπλοκαμαρωνεις!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχουυυυ μην ειναι πρασινο αυτο που βλεπω ή με γελουν τα ματια μου;;;;Τρεχα τζες γιατι σε λιγο θα ξυπνησει το αγορι μου :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εδώ είμαι τον αργύρη αγκαλιά....

καλημεεεεεεεερα!

Μαρινάκι μπράβο στο αγόρι σου!! και σε σένα φυσικά που πήγες μαζί του από νωρίς! Θέλω και γω να τον πάω..μακάρι να είμασταν κοντά να πηγαιναμε μαζί!! θα ήταν σουπερ!

Τι μου κάνετε; εμείς πάλι απεργία γκρρρρρρρρ εντωμεταξύ μας βρίζουν και οι πελάτες λες και μεις θέλουμε να μη δουλευουμε! ο πρώτος πλυθηντικός πως σας φάνηκε; ένα ντεπόν έδωσα και έγινε συνιδιοκτήτρια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μαρη Λορετα ακομη δεν επιασες δουλεια η απεργια σε μαρανε χαχαχα!Μονο σημερα ειναι;;

Τζεσικα......κοκαλα εχει ο καφες παιδι μου;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηρθα λενακι μου.εσπασε το σκατο το αγηπημενο μου μπιμπερο και εβαλα ηλεκτρικη σκουπα.στο τσακ την προλαβα που αρπαξε ενα κομματι γυαλι και πηγε να το βαλει στο στομα.με ποναει η κοιλια μου τωρα απο σοκ.:confused:τεσπα λορετακι μπραβο που πηγες για δουλεια.οσο να ειναι θα ανανεωθεις και θα αλλαξεις λιγο παραστασεις.μαρινακι μπραβο στον γιωργακι,το καλοκαιρι θα κολυμπαει σαν δελφινι!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...