Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γκρρρρρρρρρρ δε μπορώ να την ανεβάσω τη διαιτα, θα την αντιγράψω εδώ

Η δίαιτα της Λώρας

Πρώτη βδομάδα προσαρμογής

Πρωινό:

1 φλυτζάνι πράσινο τσάι και 1 φέτα ψωμί με 1κ γλ. Τυρί ή

1 φλυτζάνι γάλα 1.5% με ένα κρίθινο παξιμάδι (ή μία φέτα ψωμί) και 1 φέτα κασέρι

(λουκούλλειο το πρωινό ε;)

Πρόγευμα: (3-4 ώρες μετά που θα έχετε λιποθυμήσει από την πείνα)

2 φρούτα επιλογής ή δύο κριτσίνια (μπλιαξ)

Μεσημεριανό:

2 μέρες (μπορούμε και συνεχόμενες): Κοκκινιστό με 3 κομμάτια κρέας και με 1 κουτάλα (μεγάλη) κους κους. Σαλάτα όση θέλουμε, 3 κουταλιές του γλ. Λάδι στο σύνολο

2 μέρες: 2μιση κουτάλες μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών, 1 φέτα τυρί (μικρή ε;), σαλάτα επιλογής 3 κ. γλ λάδι

1 μέρα: 2 φιλέτα κοτόπουλο με σαλάτα 3 κ. γλ λάδι

2 μέρες: 2μιση κουταλιές φακές με 1 φέτα ψωμί, σαλάτα μαρούλι κ φρέσκο κρεμμύδι και 3 κ γλ. Λάδι (δυο μέρες φακή, ούτε στην κατοχή δεν έτρωγαν)

Απογευματινό

2 φρούτα επιλογής ή 1 γιαούρτι 2% με 1 κ. γλ μέλι

Ή 1 ποτηρι γάλα με κριτσίνια ή digestive

Βραδινό:

Επιλογές:

• Σαλάτα (ότι θέλετε) με λίγες ελιές και μία φέτα ψωμί ή χωρίς ελιές και λίγο λάδι
  • Σαλάτα με 1 μικρό τόνο σε νερό (80γρ) 3 κ. γλ λάδι
  • 1 ντάκος με τριμμένο τυρί και μία φέτα κασέρι και ένα μικρό ποτήρι φυσικό χυμό

1μιση λίτρο νερό τη μέρα και άσκηση όσο περισσότερη μπορούμε

Την πρώτη βδομάδα δεν έχει γλυκό (μπουχουχου)

Χάνεις περίπου 1 κιλό την εβδομάδα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ πωπω αστραπές, πωπω βροντές, πωπω βροχή που ρίχνει!!! Τι κι αν δεν έχει ούτε αστραπές, ούτε βροντές, αλλά ξεκατινιάστηκε να βρέχει!

Κορίτσιαααααααααα είμαι πτώμααααα, με ξεθέωσε ο μικρός!

Για να καρδαμώσω έφτιαξα ένα φονικό κέικ, στο οποίο πρόσθεσα χοντροκομμένα καρύδια τα οποία είχα εκ των πρωτέρων λούσει με κουβερτούρα, τα έβαλα μέσα και βγήκε τέλειο! Λορέτα με τη δίαιτα κάτι πάει κι έρχεται, αν κρατηθείς (γερά όμως!), μπορεί να μη το φας τελικά το γλυκάκι!

Χαρά, λογικά πρέπει να είναι δόντια. Οτιδήποτε περίεργο και ανεξήγητο, είναι δόντια!!!

Ηρθα κι εγω!

Ειχα παει στο σχολειο του μεγαλου να τους δειξω το βαλς!Θα κανουν αναπαρασταση γαμου για τις αποκριες...και ο γιος μου ειναι γαμπρος και δεν εχουμε κουστουμι ωιμε!! :)

Τζεσικα συλληπητηρια και απο μενα,αυτς τις στιγμες ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο...να δυσει δυναμη ο θεος στη γυναικα και το παιδακι του....

Λορετιους εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα η διαιτα;;;;

Ρηνακι ουτε εγω ειχα βιβλιου ευχων

Μαρινακι τι καμετε βρε;; :)

Α...τελικα δεν ειδα κανενα απο τα εργα που ηθελα στο σινεμα,ειδα ομως στο dvd το inception με τον di caprio και με αρεσε πολυ!Αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο!!Φοβερο εργακι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Πρινσιιιιιι θελω κι εγω απο το κεικ :( :( :(

Χαρα τι θες και μιλας;;;ε;;;;;;;δε το ξες;;;μονες μας ματιαζουμε τα παιδια μας....εμεις οι μανες :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενίτσα έχεις καταβολές από Αυστροουγγαρία και το κατέχεις το βαλς???:tongue::tongue::tongue:

Ωραία για να σημειώσουμε την ταινιούλα, γιατί σπανίζουν τα έργα της προκοπής!!!

Να σου πω, μια φορά αυτό μπάτλερ δεν πρέπει να έχει ε???:tongue::tongue::tongue:

Ελενίτσα τρέχα να προλάβεις μπας και φας καμιά γωνιά, γιατί έφαγα ήδη 3 κομμάτια, για να δοκιμάσω ντε!

Το μόνο άσχημο είναι ότι το θεικό κέικ, άφησε πίσω μία κουζίνα "σαρλς ντε γκολ!!!", την οποία πρέπει να φτιάξω!!!

χαχαχαχα οχι....ειναι ανευ μπατλερ αυτο το εργο!χαχαχαχαχα

καλε ουτε εγω καταλαβα πως εγινε!!!Εγω η καημενη δασκαλα παραδοσιακων ειμαι....μηπως να σκισω τα πτυχια μου;;;;;(το πτυχιο μου μην υπερβαλλουμε :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενίτσα τρέχα να προλάβεις μπας και φας καμιά γωνιά, γιατί έφαγα ήδη 3 κομμάτια, για να δοκιμάσω ντε!

ε τα υπολοιπα κρατα τα.....για να δοκιμασω κι εγω!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα οχι....ειναι ανευ μπατλερ αυτο το εργο!χαχαχαχαχα

καλε ουτε εγω καταλαβα πως εγινε!!!Εγω η καημενη δασκαλα παραδοσιακων ειμαι....μηπως να σκισω τα πτυχια μου;;;;;(το πτυχιο μου μην υπερβαλλουμε :) :) :) )

Είδες βρε, καλά τα λέω εγώ! Είναι το "ντε ζα βου"!!! Σαν αυτούς που στον ύπνο τους μιλάνε ξαφνικά φλαμανδικά, έτσι κι εσύ προφανώς άκουσες το Στράους, πήρες το μαντήλι και άρχισες το χορό!

Μόλις ξύπνησα και πάω στο φαρμακείο για δουλεια (οοοοοοοοοοοοοοοοο ουαουυυυυυυυυυυ μπράβο μπράβο...άξια!!!) Ρε συ ελενίτσα αποτομα μας τα λες αυτά και δε προλαβαίνουμε να προετοιμαστούμε;;; είσαι δασκάλα παραδοσιακών χορών; :eek::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και μαθαίνεις ΚΑΙ βάλς στα παιδιά;;;; εσύ έχεις πολλά ταλέντα ρε συ!!! μπράβο!

Πρινσι όταν έχεις κέφια τα λες πολύ ωραία! Γελάω πολύ...

Η δίαιτα ξεκινάει από αύριο...Σήμερα καλύτερα να μη σας πω τι έγινε!

Θα την τηρήσω γιατί ήδη έδωσα 40 ευρώ ε;;;;

να με βοηθήσετε και να μη φτιάχνετε κέικ...ΑΚΟΥΤΕ;;;;:cool:

πάω να εργαστώ εις την εργασίαν μου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι γυμναστικη ακαδημια εχω τελειωσει με ειδικοτητα παραδοσιακους χορους....το βαλς προεκυψε μολις σημερα χαχαχαχαχα

αντε τυχερουλα!πανε να ξεσκασει λιγο!

οσο για το κεϊκ ....πρεπει να ψωμολυσαξουμε δηλαδη κι εμεις;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...