Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχα στείλε αλλά με κούριερ ημέρας εε;;

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βγω να παώ σούπερ μάρκετ, μετά από εξερεύνηση του ψυγείου/ντουλαπιών, έχω υλικά να φτιάξω την αγαπημένη μου μηλόπιτα την οποία και θα ετοιμάσω σε λίγο!! (παει η δίαιτα για τα καλά μου φαίνεται....:roll::roll:)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τζες έκανες το αγαπημένο σου έντιτ ε;;;

κρίμα για τη γυναίκα, ελπίζω να βρει τρόπους να προχωρήσει. Πιο δύσκολο είναι γιαυτήν παρά για το παιδί αλλά γενικά είναι τραγικό...

καλημερα λορετακι.αμα δεν κανω και αυτο το εντιτ θα γελατε χρονια με αυτα που γραφω.γραφω συχνα αναποδα,παιζει να ειμαι δυσλεξικη και να μην το ξερω????οσο για τον dentist και εμενα δεν ειναι το καλυτερο μου αλλα παντα ζηταω να μου κανει ενεση για να μην καταλαβαινω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχα στείλε αλλά με κούριερ ημέρας εε;;

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βγω να παώ σούπερ μάρκετ, μετά από εξερεύνηση του ψυγείου/ντουλαπιών, έχω υλικά να φτιάξω την αγαπημένη μου μηλόπιτα την οποία και θα ετοιμάσω σε λίγο!! (παει η δίαιτα για τα καλά μου φαίνεται....:roll::roll:)

η μηλοπιτα δεν ειναι πολυ παχυντικη,με καστανη ζαχαρη θα την κανεις??

OjQkp2.png?B89kEt5q

ναι αλλά την ένεση την καταλαβαίνεις :(

Μηλόπιτα...σλουρπ! Εγώ πριν μου δώσει τη διαιτα (σημερα την περιμένω) εχω ήδη κατέβει μισό κιλό...χιχι...και αυτό γιατί δεν έφαγα γλυκό δύο μέρες!!

Ειρηνάκι αν θέλεις να έχεις βιβλίο ευχών, να έχεις! και όποιος γράψει. Εγώ έχω μαζέψει όλες τις κάρτες με τις ευχές και ήταν παρα πολυ ωραίες. Επίσης ο τύπος που έκανε το βίντεο πήγαινε σε συγγενείς και φίλους και τους ζητουσε μια μικρή ευχή για τον αργύρη...εκεί να δειτε συγκίνηση...

Αχ τι θα τον κάνω τον γιο μου...δε μ'αφηνει ρουπι να κουνηθώ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι αλλά την ένεση την καταλαβαίνεις :(

Μηλόπιτα...σλουρπ! Εγώ πριν μου δώσει τη διαιτα (σημερα την περιμένω) εχω ήδη κατέβει μισό κιλό...χιχι...και αυτό γιατί δεν έφαγα γλυκό δύο μέρες!!

Ειρηνάκι αν θέλεις να έχεις βιβλίο ευχών, να έχεις! και όποιος γράψει. Εγώ έχω μαζέψει όλες τις κάρτες με τις ευχές και ήταν παρα πολυ ωραίες. Επίσης ο τύπος που έκανε το βίντεο πήγαινε σε συγγενείς και φίλους και τους ζητουσε μια μικρή ευχή για τον αργύρη...εκεί να δειτε συγκίνηση...

Αχ τι θα τον κάνω τον γιο μου...δε μ'αφηνει ρουπι να κουνηθώ...

αχ πολυ ωραιο αυτο!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ναι ήταν πολύ ωραίο. Ειδικά η δική μου και του άντρα μου. Εγώ πιστευα οτι θα ήμουν λίγο αγγούρι αλλά ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. μακάρι να μπορουσα να σας το δείξω...

παιδιά κοιμηθηκε ο Αργύρης...οτι να'ναι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμενα η δικια μου ειναι πιτα για υπνο αλλα παιζει με τα κατσαρολικα της.εχει εναν αυγοδαρτη και ολο τον χτυπαει σε ενα μικρο Inox κατσαρολακι και μου εχει παρει τα αφτια....

OjQkp2.png?B89kEt5q

σημερα δεν θα γυμνασεις κορμι???η ελενη που ειναι?

Που να ναι η Ελενη;;;;;Ειπε μια μερα να μη μπει πρωι και εγινε λαικο προσκυνημα!!!!Ε,τι να σας πω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

KAΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,,,ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ.....ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ,,,,,

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ MΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

Διαφημίσεις

Κορμί τζες δε γυμνάζω κάαααθε μέρα!!! 3 φορές την εβδομάδα! Η κόρη σου θα γίνει σεφ μου φαίνεται ε;;; Ο Αργύρης ξύπνησε μετά απο 10 λεπτά με κλάμα... δε ξέρω τι έχει σήμερα, γκρίνια μάλλον!

Πάω να ντυθώ και να συμμαζέψω λίγο γιατί θα ερθει η διαιτολόγα και θα τρομάξει!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κι από μένα!!!

Έχω νέα από την Άννια μας!!! Μιλήσαμε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και έκανε και μία μικρή πλαστικούλα;)!!! Βέβαια μετεγχειρητικά έχει πόνους, ουσιαστικά είναι σα να έχεις κάνει καισαρική, οπότε απαιτούνται κάποιες μέρες μέχρις ότου αναρρώσει, αλλά κατά τα άλλα ακούστηκε χαρούμενη και ανανεωμένη;););)!!! Θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και θα έχουμε νέα της από βδομάδα!!!

Σιδερένια Άννια μου!!!:P:p:p:p:p:p΄

Παιδιά, σήμερα που δεν τον έβγαλα βόλτα το δικό μου λόγω του παλιόκαιρου, κοιμήθηκε ξερός ακριβώς την ώρα που ήταν να τον βγάλω έξω!!! κατά τα άλλα έχει αλλάξει πολύ την τελευταία εβδομάδα, τον έχει πιάσει μια περιέργεια και τζαναμπετιά να πιάνει τα πάντα!!!:D Επίσης δοκιμάζουμε τη φωνή μας, άλλο λίγο και θα μας προσλάβουν στην Σκάλα του Μιλάνο! Αχ, τί άλλα? Αααα είμαι σίγουρη πως αυτό το παιδί δε θα περπατήσει, αλλά θα τρέξει κατευθείαν. Του κρατάω τα χέρια και πάει σφαίρα λέμε, χαχαχχα!!!! Μπιπ, μπιπ, μπιπ!!!!!

Τζέσικα, αρχίσαμε τα κουζινομαγειρέματα βλέπω!!!

Ειρήνη, ούτε εγώ έβαλα βιβλίο ευχών, αλλά αν νομίζεις πως το θέλεις φτιάξτο, παρά να το μετανιώσεις που δεν το έφτιαξες.

Ααααα, πήραμε επιτέλους και τις φωτο από τη βάφτιση, με την πρώτη ευκαιρία θα σας βάλω. Τρέχω τώρα γιατί έχω το πολύ μία ώρα περιθώριο για να κάνω τα πάντα!!! Βουμ, βουμμμμμμμμμ!!!!!

ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 12,30 ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3 ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΕΚΛΑΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΝΤΟΥΒΛΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 10 ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΓΚΡΙΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΞΕΡΩ

ΛΟΡΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Βάι βάι βάι βάι...

ήρθε η δίαιτα...

και είναι αυστηρή για τα δεδομένα μου...

πάω να τη γράψω σε ένα word και θα σας τη στείλω...

Χαρά μάλλον δοντάκια είναι, και μένα σήμερα έτσι!

πρινσι!!!! και μεις έχουμε ένα παιχνιδάκι που λέει "πάμε έξω για παιχνίδι, έχει βγει ο ήλιος ήδη" ε μπορεί να το έχω ακούσει 93274928374 φορές

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...