Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πειτε μου καλα μου κοριτσακια στα βαφτισια ειχατε ολες βιβλιο ευχων?

ο καλος μου μου λεει οτι ειναι βλακειες και σιγα να μην γραψει κανεις τιποτα.εσεις ειχατε?γραψανε ευχουλες ή το εγραψαν τελειως?

να κανω τον κοπο να φτιαξω ή δεν αξιζει?

4ywWp2.png

συγνωμη που μπηκα ετσι ξαφνικα αλλα ειπα να προλαβω καμια μπουμπου να ρωτησω.

περαστικα στο νικολακι σου σμαρουλα .ευχομαι να γειανει γρηγορα και να μην αγχωνεσαι και εσυ.

τζεσικακι πολυ κριμα για τον ανθρωπο που εφυγε και για τους αγαπημενους του που εμειναν!!πολυ λυπηρο.

ελπιζω και εγω ολα να εχουν παει καλα με την αννια μας,εννοειται οτι θα εχουν παει δηλαδη.

το μυστυκο θα μας το πειτε και σε μας που ο μπεμπης μου με πολυ κλαμα επιτελους κοιμηθηκε στις 23.00.

ο δικος μας δεν εχει ιδιαιτερη προτιμηση σε κανεναν μας και με τους δυο το ιδιο συμπεριφερετε αφου ειμαστε ολη μερα και οι τρεις μας.μονο στον μπαμπα του σκυβει το κεφαλακι και κανει ντροπες μερικες φορες.κουφο........

4ywWp2.png

Εγώ δεν είχα Ειρήνη μου το σκέφτηκα για λίγο, αλλά οι περισσότερες ευχές μου φαίνονται λίγο οι ίδιες και οι ίδιες! Θα μου πεις ευχές είναι τι ήθελες? Ε τέλοσπάντων δεν το αποφάσισα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Είνια καμιά εδώ; Σήμερα ξύπνησα με τις κότες...μπορεί και νωρίτερα από αυτές τώρα που το σκέφτομαι...

Κορίτσια έχω τάσεις μαζοχισμού... εχθές ΟΛΟ το απόγευμα κατέβαζα συνταγές για γλυκά και κέηκ!!!!! Και μετά έφαγα τις φακές μου και ησύχασα...:roll::?:???: Αχχχ ας είχα τα υλικά και θα αναστέναζαν τα μίξερ πρωί πρωί....

Αχχ τζεσικούλα μου παραλίγο να το ξεχάσω.. είναι όντως τραγική ιστορία γμτ..και ειδικά όταν ακούω για μικρά που μένουν ορφανά σπαράζει η καρδιά μου... Και το χειρότερο είναι ότι πλέον ακούω πολλά τέτοια και έχω φρικάρει πολύ..για νέους ανθρώπους.... γι'αυτό να έχουμε την υγεία μας και όλα τ'άλλα έρχονται.. κλισέ αλλά τόσο αληθινό και ουσιώδες......

PCqNp2.png

Που είστε καλέ;; Γιατί μην μου πείτε έξω...δεν θα σας πιστέψω..!!

Εδώ βρέχει ΠΟΛΥ και έχω ανάψει τζακάκι, πίνω το 2ο καφεδάκι και περιμένω να ξυπνήσει η μικρή μου!! (ααα..και ονειρεύομαι κέηκ...για να μην ξεχνιόμαστε!!)

PCqNp2.png

Αχ όντως τελείως ξεχάστηκα κι εγώ με το χειρουργείο της Άνιας μας! Για πάρε ρε Πρίσνι αύριο να μας πεις τα νέα! Όλα καλά να είναι!

Όπως μπορείτε, κυρίως με την παρουσία σας να τη στηρίξετε την κοπέλα Τζέσικα!

Περί γιου και κόρης έχοντας και τα δύο με μικρή διαφορά πρέπει να πω ότι δε βλέπω μέχρι αυτήν την ηλικία τουλάχιστον διαφορές! Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα παιδιού! Η Μαριαλένα είναι πιο χαδιάρα (μου έχει και μια αδυναμία αφού περνάμε πολλές ώρες μαζί) ο Γιώργος πιο ανεξάρτητος![/

ενοειται πως με την παρουσια μας πρωτα απο ολα θα την στηριξουμε αλλα βρε κοριτσια θελει και αυτη τον χρονο της γιατι δεν το εχει καταλαβει ακομα.εχτες την ρωταγαμε αν θελει βοηθεια και αυτη δεν μιλουσε και εφτιαχνε αδιαφορα την κρεμα του παιδιου.-ο χρονος θα ειναι ο καλυτερος γιατρος

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

εμείς ξυπνήσαμε από τις 7και10!! Δηλαδή ο άντρας μου γιατί εγώ βγήκα και νύσταζα! :)

Ωραία ήταν χθες μόνο που πόνεσε πολύ ένα δόντι μου και υπέφερα το βράδυ. Ο φαρμακοποιός που να βρει μεσουλιντ...τέλος πάντων πήρα ένα άλλο χάπι που έκανε 100 ώρες να με πιάσει. Εντωμεταξύ οι φίλες μου είναι και οι δύο οδοντίατροι αλλά δε παω γιατί φοβάμαι..μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Χριστινάκι πήγαινε σουπερ μαρκετ, πάρε υλικά και φτιάξε καμιά νοστιμιά..

Τζες είσαι εδώ;;;;;

οι υπολοιπες τι κάνουν; έχει καμία νέα από την άννια;

Οσο για τις "αδυναμίες" των τέκνων μας ο ΑΡγυράκος έχει αδυναμία στη μαμά του!!! χιχιχιχιχμπουααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τζες έκανες το αγαπημένο σου έντιτ ε;;;

κρίμα για τη γυναίκα, ελπίζω να βρει τρόπους να προχωρήσει. Πιο δύσκολο είναι γιαυτήν παρά για το παιδί αλλά γενικά είναι τραγικό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Έλα τζες μου εδώ είμαι! Τώρα που έκανες quote θυμήθηκα αυτά πυ είπες εχθές περί μπαμπά και κόρης! ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ισχύουν και σε εμάς... έχει τρελήηηη αδυναμία στον μπαμπά της...και τούμπαλιν!!! Μόνο γι'αυτό θα ήθελα ένα αγοράκι..να δω αν θα ισχύει το ίδιο με εμένα τότε!! Γιατί κατά τ'αλλα το λατρεύω το αστεράκι μου και θα ήθελα άνετα και δεύτερο κοριτσάκι!!

PCqNp2.png

πειτε μου καλα μου κοριτσακια στα βαφτισια ειχατε ολες βιβλιο ευχων?

ο καλος μου μου λεει οτι ειναι βλακειες και σιγα να μην γραψει κανεις τιποτα.εσεις ειχατε?γραψανε ευχουλες ή το εγραψαν τελειως?

να κανω τον κοπο να φτιαξω ή δεν αξιζει?

ρηνιω μου εγω θα κανω βιβλιο ευχων γιατι ειναι μες το πακετο διακοσμησης που διαλεξα για την βαπτιση αλλα ειμαι σιγουρη πως ελαχιστοι θα γραψουν.πιστευω ομως πως δεν χρειαζεται

OjQkp2.png?B89kEt5q

Έλα τζες μου εδώ είμαι! Τώρα που έκανες quote θυμήθηκα αυτά πυ είπες εχθές περί μπαμπά και κόρης! ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ισχύουν και σε εμάς... έχει τρελήηηη αδυναμία στον μπαμπά της...και τούμπαλιν!!! Μόνο γι'αυτό θα ήθελα ένα αγοράκι..να δω αν θα ισχύει το ίδιο με εμένα τότε!! Γιατί κατά τ'αλλα το λατρεύω το αστεράκι μου και θα ήθελα άνετα και δεύτερο κοριτσάκι!!

θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!!!!κατι εχει παθει το quote σημερα και δεν το βγαζει οπως πρεπει.τεσπα και εγω οταν λεω που θα κανω διαιτα ολο παστιτσια και πιτσες μαγειρευω:tongue:παντως μου εχει μεινει κεικ χρωματιστο απο τα γενεθλια της Αρτεμις,να σου στειλω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...