Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω εχω τσακισει μια φρατζολα (κουλουροψωμο) παριζα με la vache και τωρα σκετο.και περιμενω ποτε θα ξεπαφωσουν τα σουβλακια που ειχα καταψυξη να τα σκισουμε και αυτα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα επιτελους

ιοσμα περαστικα στον μικρουλη σου.

ειρηνη νομιζα οτι η βαπτιση ειναι σημερα και απο το πρωι κοιταω το παραθυρο για το κρυο:shock:λες και εχουμε τον ιδιο καιρο .ποντια ειμαι το ειπα?

λοιπον εμεις τις τελευταιες μερες ειμαστε χαλια πρωτα ο γιωργος και εδω κια 3 μερες η ελενη .κλα μα γκρινια ολη μερα εχω φτασει στα ορια μου.

εχτες εκανε 38.8 και απο τοτε ειναι απυρετη.φυσικα δεν κοιμηθηκαμε καθολου και το πρωι για να με αφησει 2 λεπτα τις εβαλα 4 γαριδακια σε ενα πιατακι .:shock:δεν αντεχα να ακουσω ουτε κιχ.

τωρα μια κοιματε μια παιζει.να δουμε πως θα παμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλησπερα κοριτσια.σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι πεθανε ενας γνωστος μου 45 ετων.ηταν υπερβαρος και δεν προσεχε και εφραξαν οι αρτηριες του.εκανε διαιτα στο σπτι και οταν ηταν στην δουλεια ετρωγε μιση ψησταρια.αφησε ορφανο ενα κοριτσακι που χρονισε τις 14 Γεναρη και συν που το ειχαν κανει με εξωσωματικη.απο το πρωι κλαι γιατι δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι την μικρη και την μανα της.παω σουπερ μαρκετ,το βραδυ θα σχολιασω τα υπολοιπα που διαβασα μονο μην ξεχασω να στειλω περαστικα στην ιοασμα για το μικρακι της και στο μανιταρακι μας γιάυτην και τα ζουζουνια.η αννια με το χειρουργειο ολα καλα?εχει καμια νεα της?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

τι μου κάνετε;

Θα βγω με μία φίλη μου το βράδυ...δηλαδή μόλις κοιμήσω τον μικρό κατά τις 8μιση. Αχ θέλω να πιω ένα κρασάκι και να κάνω ένα τσιγάρο (που μάλλον δε θα το κάνω βέβαια). Έχω ένα μαλλί αστα να πάνε. :?

Μανιταράκι ποντιάκι είσαι και συ; και γω το ίδιο (μιση βέβαια). Ελπιζω η μικρούλα σου να είναι καλύτερα.

Τζες συλληπητήρια! κρίμα στον άνθρωπο αλλά και στην οικογένεια του! Στην αρχή πήγα να πω οτι είναι απαράδεκτος όποιος προκαλεί τόσο κακό στον εαυτό του με το φαί αλλά μετά σκέφτηκα οτι και αυτή είναι μία παθολογική κατάσταση. Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι που έχουν τέτοια σχέση με το φαί...

Μιαμ μιαμ και γω αλλά κρατιέμαι προς το παρόν και δε χλαπακιάζω. Ηθελα γλυκό και πήρα μαλτίσερς που έχουν 11 θερμίδες το ένα...για πρόφταση καλά ήταν:oops:

Οσο για το τεστ εγώ το αγόρασα μετά απο αρκετούς μήνες π!ροσπαθειών...

βέβαια τη δεύτερη φορά έμεινα! Είναι καλό για όσες δεν έχουν σταθερό κύκλο.

Ωχ με ανακάλυψε ο αργύρης οτι είμαι στον υπολογιστή...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τζέσικα τραγική ιστορία! Πόπο αυτή η γυναίκα που έμεινε πίσω και το μωράκι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, ωστόσο κι αυτός άρρωστος ήταν όπως τα λέει η Λορέττα! Δεν τον κατηγορώ όμως, τότε θα έπρεπε να κατηγορουμε και όλους τους γονείς που καπνίζουν καθώς έτσι ξέρουν ότι θέτουν την υγεία τους και τη ζωή τους σε κίνδυνο. Στο μυαλό είναι όλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε κορίτσια, πώς ξεχαστήκαμε έτσι? Πώς να πήγε το χειρουργείο της Άννιας? Θα την πάρω κανένα τηλ. αύριο.

Τζέσικα τί τραγική ιστορία... Εφιάλτης... Άντε τώρα να εξηγήσεις στη μικρή πού είναι ο μπαμπάς της... Ο Θεός να δώσει δύναμη σε αυτή τη μανούλα...

Τζέσικα τραγική ιστορία! Πόπο αυτή η γυναίκα που έμεινε πίσω και το μωράκι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, ωστόσο κι αυτός άρρωστος ήταν όπως τα λέει η Λορέττα! Δεν τον κατηγορώ όμως, τότε θα έπρεπε να κατηγορουμε και όλους τους γονείς που καπνίζουν καθώς έτσι ξέρουν ότι θέτουν την υγεία τους και τη ζωή τους σε κίνδυνο. Στο μυαλό είναι όλα

και εγω την γυναικα του σκεφτομαι και το παιδι του αλλα βρε κοριτσια γενικα οι αντρες ειναι αγυριστα κεφαλια.τεσπα θα αλλαξω κουβεντα γιατι το σκεφτομαι ολη μερα.οσο για τα παραπανω θεματα περι κορης και γιου θα σας πω το εξης.εχω κορη και ειμαι τρελαμενη μαζι της και αμα κανω και 2η το ιδιο τρελαμενη θα ειμαι.ομως κοριτσια πρεπει να κανω εναν γιο γιατι εμενα με εχουν διαγραψει απο τον χαρτι.εγω την ξεσκατιζω,την ταιζω,την φροντιζω και οταν δει τον πατερα της κανει 9 ριχτερ σεισμο μεχρι να παει στην αγκαλια που κρεμεται σαν μαιμουδακι.ο δε πατερας της δεν νομιζω οσο και να με αγαπαει να με εχει κοιταξει σαν την μικρη.ειναι ερωτευμενοι σας λεω γι'αυτο και εγω θελω απαραιτητως γιο.:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Βρε κορίτσια, πώς ξεχαστήκαμε έτσι? Πώς να πήγε το χειρουργείο της Άννιας? Θα την πάρω κανένα τηλ. αύριο.

Τζέσικα τί τραγική ιστορία... Εφιάλτης... Άντε τώρα να εξηγήσεις στη μικρή πού είναι ο μπαμπάς της... Ο Θεός να δώσει δύναμη σε αυτή τη μανούλα...

γεια σου πρινσι μου τωρα σε ειδα.ειναι οντως τραγικη ιστορια.εγω ουτε να το φανταστω δεν μπορω.παντως αποφασισαμε με πολλες γνωστες μου οπως μπορουμε να βοηθησουμε το κοριτσακι οπως μπορουμε βασικα πιο πολυ με ρουχαλακια και παιχνιδια μεχρι να ορθοποδησει η μανα του γιατι δεν δουλεει:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Είχε κολλήσει και με πέταγε έξω, επιτέλους ξαναμπήκα!

Μπράβο βρε Τζες που της συμπαραστέκεστε της γυναίκας όπως μπορείτε... Ό,τι και να πεις λίγο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ώστε η Αρτεμούλα θέλει το μπαμπάκα της, ε?:P Εμένα πάλι απόλυτη μαμακουλίτιδα, λίγο να τον αφήσω ανοιγοκλείνει τις παλάμες του, αυτό του το έχει μάθει η γιαγιά του και σημαίνει "έλα, έλα". Μωρέ νομίζω πως περνάνε μία φάση κατά την οποία ταυτίζονται με το αντίθετο φύλο, δηλαδή οι γιοι με τις μαμάδες και το αντίστροφο, αλλά νομίζω πως χρονικά πρέπει να είναι αργότερα, άμα το παθαίνουν από τώρα, πάει καίκαμε!!!

Επίσης να προσθέσω πως Χριστίνα γέλασα πολύ με το σχόλιό σου με τον κρίνο!!!:P:p:p Πάντως μη νομίζετε πως και το τεστ ωορρηξίας σου λέει με μαθηματική ακρίβεια "βουρ τρέξτε τώρα λέμε:tongue::tongue::tongue:!!!". Υποδεικνύει την πιθανότητα γονιμότητας εντός 48 ωρών, δηλαδή 2 ημερών. Τώρα πότε ακριβώς ξεκινά η ωορρηξία και πότε τελειώνει, απαιτεί να ρίξεις και καμιά πασιέντζα!!!

Ελενίτσα, ήρθε η ώρα να τραγουδήσω το "βαδίζω και παραμιλώ" που έλεγα και τις προάλλες!!! Για καλή σας τύχη τελειώνει η μπαταρία μου σε λίγο, καθώς η κοντέσα έχω το λαπιτόπι στο κρεβάτι, οπότε θα γλιτώσετε τους φανταστικούς μονολόγους μου!!!

Αχ όντως τελείως ξεχάστηκα κι εγώ με το χειρουργείο της Άνιας μας! Για πάρε ρε Πρίσνι αύριο να μας πεις τα νέα! Όλα καλά να είναι!

Όπως μπορείτε, κυρίως με την παρουσία σας να τη στηρίξετε την κοπέλα Τζέσικα!

Περί γιου και κόρης έχοντας και τα δύο με μικρή διαφορά πρέπει να πω ότι δε βλέπω μέχρι αυτήν την ηλικία τουλάχιστον διαφορές! Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα παιδιού! Η Μαριαλένα είναι πιο χαδιάρα (μου έχει και μια αδυναμία αφού περνάμε πολλές ώρες μαζί) ο Γιώργος πιο ανεξάρτητος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι, θα το πάρω το κοριτσάκι μας! Λογικά όλα καλά θα είναι, αλλά ήταν αγχωμένη μωρέ η καημένη!:(:(:(

Καλά στο έγραψα και παραπάνω, επιτέλους κοιμάται πιο νωρίς ο κανακάρης!!!

Είδες??? Μπορούμε να τα βοηθήσουμε να έχουν ένα λογικό ωράριο ύπνου, νομίζω το χρειάζονται και αυτά αλλά κυρίως εμείς! Ειδικά με το 2ο παιδί αυτό γίνεται επιτακτικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...